Bebelusi de iulie-august 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna ziua,
Nu am avut internet mai bine de o saptamana. Eva a dat cu modemul de pamant si s-a ales praful de el. Mai avem o saptamana si venim si noi acasa. Speram sa ne intalnim. Si vestea buna... mi-am ucis eu ultimii neuroni cu suedeza asta, dar nu fuse zadarnic efortul meu. Am luat testul ala uratu' de care imi era frica
Pupam mamicile si bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Cori, daca veniti saptamana viitoare poate organizam atunci o intilnire cu mamici si pitici, abia astept, sa imi dai pe PM un numar de telefon, da?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Da, asa zice si sotul meu ca trebuie sa ne realxam. Ma rog, relaxare e mult spus ca noi mergem la o nunta la Tulcea asa ca...

Eu ii mai dau lui Matei cascaval dimineata si uneori sunca de pui slaba. Dar si el cere tot ce mancamnoi astfel incat intr-o zi a mancat o felie de paine cu Almette de unul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Noi la baita nu avem probleme mare (inca). Sta cuminte sa-l spal, singura problema e cand ii pun dusul in cap sa-l limpezesc. Atunci se ridica intr-o secunda in picioare si incepe sa pipaie faianta ca si cand ar vrea sa se catare pe pereti sa fuga. Aseara, ocupata fiind sa-l spal n-am observat ca si-a bagat gurita in apa si-a luat o gura zdravana.
Cori-felicitari pt test!!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele, in pana de idei fiind m-am tot gandit ce sa mai gatesc pentru moata mica, asa ca ascultati aici si rugati-va sa iasa ceva comestibil ca altfel n-am ce sa-i dau moatei la pranz , e reteta inventata acum!
in cateva picaturi de ulei de masline am calit doua fire de ceapa verde tocate marunt, am adaugat apa, fasole verde, 3 buchetele de broccoli, dupa ce vor fierbe astea vreau sa pun o lingurita de pasta de tomate si o bucatica mica mica de usturoi, putin marar, totul amestecat cu ficatel de pui!
ce ziceti ...a innebunit lupu'?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Cristalina, acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de regimul tinut de Stef pe perioada cand a avut Enterocolita si (parca) nu ti-am rapsuns. El a mancat atunci orez fiert, cereale facute cu apa, legume (cartof, morocv, doveleac), mar fiert sau copt, branzica (cottage chesse). I-am cumparat apa cu saruri, ca sa nu se deshidrateze, dar nu prea s-a omorat sa o bea.

Nicole, pare s aiasa bun ce faci tu acolo. Pofta buna Andreei!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

rain po s aminc si io la tine?:-)) suna gustooos yammmy
salutam mamicile si pupam bebelacii
auziti ma gandii sa-i fac tort lu Mielu de ziua ei in forma de miel Gasii la turci nijte chestii de le zice "candy cotton" un fel de vata pe batz comprimta care arata ca niste zulufi de miel:) fac un blat il modelez in forma de spinare de miel , de cap si-l umlu cu zulufi pe deasupra...oki..nas etc fac din fructe sper sa nu iasa muma padurii sa spariu Mielul cel sfios si mucii de aur:)
(acu jeleste ca sta in pat si cum o prinde jalea cum apare si cite-un muk galbin).

pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari !
Nu ma pot abtine sa nu zic cat am ras la citirea msg-ului tau Papadieee Asteptam pozele cu capodopera ! Chiar, de unde i-ati pus porecla asta Catrinei ??? (care are asa un prenume frumos )

Pupaciones la gasca !!! Si WE placut si insorit sa aveti !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Papa, spirituala as usual!
Misto idee, vreau sa vad si eu ce iese.
Pupam Mielu mic si scump din partea lui Matei

Iar eu va pup pe toate caci plec spre casa (dupa 2 sedinte). Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ca sa raminem in format "zoologic":
Darie, Darieeee nu te lua dupa aparente ca Mielu sfios e lup fioros...
Povestea incepe pe vremea cind Catrina pui mik, mik era cuminte. Si blinda si neurlatoare, moale si inocenta ca un miel. Dar vremurile bune au apus si mika faptura mika s-a transformat in lupan cu mofturi, pretentii si obrazniceli. Canda a fost purul adevar ...acum este un paradox
O sa va esplic ziua de lucru`a lu` Miss Mielu si sa nu va mai auz ca va plinjetzi de copilasi.
Catrina creste in armonie cu natura. Dupa pricipiul grecesc al binelui, adevarului si frumosului. Ar fi putut s-o cheme Kalokagatia... Catrina o prinde pe Marina (pisica): Catrina e frumos ce faci? Catrina pune capul in piept de mai multe ori si spune convinsa: Jaaaaa! Jaaaaaaaaaaaaaaa! DAdaaddadadadadadadaaaaaaaaa. si o jumule mai departe pe amarita de felina. Eu continui cu oki pe mitza sa nu scoata ghearele: E bine mama ce faci? DADADADA cu un "D" f f apasat. Te-a zgariat miau-miau mama de-o chinui asa? JAaaaaaaaaaaaaaaa. Si-mi intinde mana cu zgarietura mai veche. Noa cam asa e la noi bine, adevarat si frumos.
De la o vreme la 7 jumate maxim aud dinspre patul ei cum se joaka. APoi incepe JAaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa. Daca nu da rezulate scoate mina prin zabrele si trge de mine "Heeeeeeeeeeei, heeeeeeeeeei". Eu fiind un fel de aia care-mi da papa si skimba caca nu mi se adreseaza nicicum. Daca nu reactionez incepe ascutit, ca-n desene animate: TA-taaaaaaaaaaa, tataaaaaaaaaa. N-are succes. Ta-tiiiiiii. Ei bine la "Tati" tacsu lu Mielu percuteaza instant si-o ia in pat cu noi. Urmeaza bibele cu cereale si plimbari prin casa, pe balcon, scotocit dulpul cu incaltari, ros si lins adidasi etc Apoi plimbari. Poate un iaurt! Bagam oleaca de premergator dar catrin ii jjupoaie un fel de burete si incearca sa-l manince. Se ineaca. E 9.30. greu trece timpul. Pe mine deja ma doare piciorul (am o durere absurda in patele genunchiului). Ia sa ne ungem ca babele cu Ben gay. Catrina urla si-o vaz cu dintii infipti in robinetul de la calorifer. Aha ti-am zis ca asta ai sa patesti am ridic tremurind. O iau in brate ii trece instant. O pun jos racneste cit un pluton in mars. O iau in brate...tace brusc. Ete asa de fro 20 de ori. Cre ca o sa apelez curind la nenea ben gay si pt spinare. "ia Catrina telecomanda. Racnetele se potolesc instant.immmmmmmmm ce fain e . Dada stiua CA POTI SA DAAAAAI LA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM". iau telecomanda inapoi. Racnetele se intorc. OK ...hai sa mai dam o tura de apartament "Dada Catrii acolo nu e voie, nu eeeee vooooieeeeeeeeee. CAca. CAca,lasa mincarea pisicii. Racnete moderate" ...ups...un adidas "nu, ma, caca"...nununuuuuuuuuuuuuu Deja era cu trei limbi pe talpa. Ia gata in premergator...nununu lasa perdeaua. Hai jos. In secunda doi o aud sub mine. sub masa pe care am laptopul e un fel de raft. Acolo mai mediateza Mielu din cind in cind si sind nu e de acord cu ea insasi mai paleste cite-un cap. Bum, bum. Ma enerveaza...mai bine trage de perdea. Urleteeee nasoale. Hai sa skimbam pampersul. Uite kaka,pfuuuuuuuuuuuuu, kaka mamäää. I mina, ia minaaaaaaaaaa! To late. Hai la baie sa ne descacim impreuna. Nu pune mina aia pe okii mei, nu, nuuuuuu nici pe tricou...in fine am o minuta cacacioasa in dreptul sinului drept. E shic! Mama...kakaaaaa. Catrina intelegatoare:"pfuuuuuuuuuu, pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" Parodia urmaeza la instalarea noului pampers. O chestiune dificil de durata scurta. La noi se fce de durata lunga. Level "5 stele" la dificultate. Stai, staaaaaaaaaaaaaaaaaaaai. Stop. stai. stai määää. nununununu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. OK. punem up& go...ang go sa nu te mi vaz. nununu nu te du acolo. Catrina. Stai. opreste-te.
Giz e numai ora 10. Un iurt. yoghi, yoghi mamikä? da din cap ca da. super. o prima lingurita.ia circumspect. caise, ah da e ok. a doua lingurita. e buna mamikä? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. a treia lingurita:ptrrrrrrrrrrrruuuu. arteziana. Catrina gata.se executa sfioasa. a patra linguritza....ptrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuu. m-a tapat. incepe si intinde stropii de iaurt de pe masa.îmmmm, îmmmmmmmmmmm. e frumos mama? jaaaaaaa. asa murdar??? jaaaaaaaaaaaaaaa.
o innebunesc cu intrebari timpite. la un moment dat nu mai rezista si-mi zice preocupata sa intinda petele pe peretele din spate:blablabla.
Mai facem 15 ture deplimbare si hai afara. Cum o pun in carutz sa admire natura pika si doarme. Iubitoare de frumos, deh. Cum intram in casa cum functioneaza radarul si se trezeste (egal c-a dormit 15 minute sau 3 ceasuri). La prinz musai maninca din farfuria mea si cu lingura mea. Asa ca eu ma multumesc cu crimpei de lingurita de plastic si incerc sa-mi priasca si sa ma satur. Mielu face bolboroci, baloane si cind se satura se intoarce cu spatele la mine, se ridica in genunchi in scaun si deseneaza cu degetele uleioase pe peretele din spate. Si iar si iar acelasi scenariu...pina la ora 3 sau 4 cind pika frinta. Si eu linga ea. Si foosesc si "trucul" ca sa doarma bine o iau linga mine in pat. isi inghesuie fundicul si se pune pe tras la aghioase. Si eu la fel pin la 7 cind ne scoala "tata tati". si air ture si haleu si scuipaturi pina pe la 10-11...Din cind in cind l 12 mai racneste. O gasesc in fund si cu okii inkisi dar cu mainile intinse s-o iau in brate. o iau o pun in patul meu adoarme instantaneu si-poi o mut in patul ei si pe maine dimineata la 7. Noapte bunaaaaaaa daca as putea sa adorm de oboseala. Aceasta a fost o zi de dificultate medie...in restul saptaminii gatesc, spal, aranjat. Catrina vine si rearanjeaza. E o placere:-)))
Intr-una din zilele urmatoare o sa scriu pe-o agenda ce face exact in fiecare ora. Macar sa stiu peste 10 ani de ce-mi tremura articulatiile si-mi albeste parul in felul "ala". M-am intins cit o zi de post da taman sarbatoresc c-a aormit la doo jumate si nu la 3. Haleluia

Mergi la inceput