taurasi...dragalasi...(4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Dragelor, cu tristete, dar si cu o mare multumire, va anunt ca ne-am intors in mohoratul si multpreaplouatu Bucuresti.
Dupa 2 saptamani cam de vis, si nu in Bali cum s-ar gandi unii, ci la malul marii noastre negre. Care nu era deloc neagra, ci foarte transparenta si albastra. Si pestisorii zglobii zburdau in carduri, si "i ceva in apa" (algele, in viziunea fiului nostru) nu prea au fost si nici nu pot sa ma laud cu nenorocul de-a fi atins o distinsa si scarboasa meduza.
Spre suprinderea mea personala chiar a fost un concediu de relaxare, cu tot cu copchil in aceeasi camera. Asta se datoreaza si ingeniozitatii proverbiale a sotului meu care a mesterit un paravan de toata frumusetea si rezistenta.
Dar si Matei a fost, din acest punct de vedere un ingeras de copil. "Ia-l pe Ursulica in brate, pe burta si nani" erau cuvintele magice care ne-au asigurat lipsa nervilor si a unui frecus pe care-l asteptam ingrozita.
Sa ma mai laud cu tanarul fiu care progreseaza in arta inotului. Daca in primelele zile nici cu barcuta nu vroia sa se plimbe (e drept si apa a fost cam rece la inceput), in final urla de mama focului cand il scoteam din apa. Tremura de frig si urla ca vrea inapoi. Surprinzator, accepta sa-I treaca valul peste cap, si cu inghitit de apa, dar fara sa protesteze.
P.S. si vremea a fost super!
_
Gabi felicitari pentru noaptea fara pampers. Noi inca n-avem curajul.
Pana una alta, am fost multumita ca Matei s-a impacat tare bine cu mancarea de la restaurant/autoservire/etc.
Din pacate nu stiu bona & Co. Nu iese cu gradinita ?
Anagel tinem pumnii pentru rochita.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cgaby spune:
a fost doar o noapte...
cu gradi nu tine ca e in renovare..pana in iarna! asa ca...poate dupa sarbatori!
ma bucur ca v-ati distrat! si ca ati avut vreme buna!
pupici si ...la munca!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
andreea_tx spune:
Ruxandra bun venit la realitate si la grijile cotidiene.Ma bucur ca v-ati distrat si ca a fost bine atat pentru voi cat si pentru Matei.
andreeat
lavinia345 spune:
Am venit sa vad ce mai faceti.Eu nu am ce sa zic nou,am grija de fata si atat.Ma bucur de ea, e binisor,doar ca a inceput de cateva zile sa faca caca cu spuma,trage niste partzaite puturoase si ma chinui sa-i dau sa pape si altceva in afara de laptic dar nu vrea.Ma gandesc sa nu fi racit la burtica?Doctorul zice ca e bine si nu stie ce poate fi ,mi-a dat ceai de marar si o apa care se foloseste pentru intretinerea apei din corp si pt diaree medie.Ideea e ca Natalia nu vrea bibe,il tot roade si se joaca cu el ca si cu orice alta jucarie,asa ca maine o sa incerc sa-i dau cu lingurita.
Va pupic!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171
andreea_tx spune:
Bine ai revenit Lavinia.Pai ar trebui sa incepi diversificarea ca e deja marisoara.Daca nu vrea mai las-o cateva zile si apoi incerci din nou.Nici suculet nu vrea?Si daca nu mananca decat lapte inseamna ca ai mancat tu ceva ce nu i-a priit si de aceea are un pic de diaree.Pupici.
andreeat
ruxandra_sb spune:
Gaby, dar cu copii care erau deja in acea gradinita ce-au facut ?
_
Lavinia ce inseamna "racit la burtica"?
Eu stiu ca tocmai, se recomanda ca diversificarea sa se faca cu lingurita. Iar in caz ca nu accepta de nici o culoare se trece la supa/suc/lapte cu cereale din biberon.
Cu ce incepi, cu suc de fructe, cereale sau cu supa de legume?
_
Andreea, multumim de urari. Tare ciudat e inapoi la cele obisnuite.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Neata fetelor, revin si eu dupa un mini "concediu" neplanificat. Duminica seara am cazut pe scari si mi-am scrantit glezna dreapta asa ca ieri si alaltaieri am stat acasa in pat. Azi am venit la servici, dar inca nu mi-a trecut piciorul. Cica abia peste o saptamana. Sambata in schimb am fost si am dat comanda la rochia de mireasa si mi-am cumparat pantofii de nunta iar duminica am stabilit ora slujbei la biserica. Macar am rezolvat ceva, mai tai cate ceva de pe lista.
Apropo, nunta e pe 22.10. Mai am timp, dar mie imi place sa fac totul in timp util nu pe ultima suta de metri.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ruxandra_sb spune:
Alexandra, important este sa ai picioare zdravene la nunta ca sa poti dantui pana rupi condurii.
Bineinteles ca-i mai bine sa rezolvi din timp. Adica si mie imi place asa. Micsorezi si riscul de suprize neplacute.
Cum va fi rochia de mireasa? sau nu e voie sa aflam inainte s-o imbraci?