Vrancea(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutik!

Sunt mai bine, cu o masea in minus ce-i drept si cu dureri de dupa...dar sper sa nu mai am pb ca simteam ca mor ieri..

Mai vb mai tarziu ca acum am de munca...pfiu!

Pup

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Offff ce tie si cu masele astea!

Cand am fost in ro, am fost special la dentist si rezultatul a fost crunt: 12 plombe si 1 dinte.. total 450 euro.
cei drept unele le aveam din Focsani de la 3 dentisti care au facut experinte cu masele mele.

Dupa calculele mele joi asta ar fi Inaltarea la ortodoxi, nu?
Se spune ca in perioada asta de la Inviere pana la Inaltare Isus merge pe pamant si ia cu El la ceruri oamenii buni.
Si, oamenii care mor acum merg in Rai! Povestiri spuse de bunici!
asta ca o paranteza.

Mult noroc!

Mergi la inceput

Da, joi e Inaltarea!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Recomandati un stomatolog bun in Focsani???
Am si eu cateva carii de rezolvat.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Si, oamenii care mor acum merg in Rai!

Sa dea Domnul asa sa fie!

Neata fetele,

Andrutz cu sau fara o masea,eu ma bucur ca te simti mai bine

DidiAlex,da,maine este Inaltarea!

Danutza iti spun si aici ca am tot respectul pt ceea ce ati facut si faceti pt Liviu.

Va pup si va doresc o zi buna.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana n.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

In Focsani nu prea cred ca gasesti unul fff bun.ca am cam ajuns sa ii stiu pe toti.de la valet,a carui fiu mi-a fost coleg, pana la cel mai necunoscut; insa, am unul excelent in bucuresti. ma duc la el din 99 si io si familia si colegii de serviciu si toata lumea e multumita. iti da tipul si garantie 2 ani. e foarte ocupat dar la orice ora il gasesti.
in focsani am un prieten de familie f bun, stomatolog. insa ca stomatolog nu prea le-as recomanda!

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

quote:
Originally posted by dana n.

In Focsani nu prea cred ca gasesti unul fff bun.ca am cam ajuns sa ii stiu pe toti.de la valet,a carui fiu mi-a fost coleg, pana la cel mai necunoscut; insa, am unul excelent in bucuresti. ma duc la el din 99 si io si familia si colegii de serviciu si toata lumea e multumita. iti da tipul si garantie 2 ani. e foarte ocupat dar la orice ora il gasesti.
in focsani am un prieten de familie f bun, stomatolog. insa ca stomatolog nu prea le-as recomanda!

Mult noroc!

Imi poti da un Pm cu nr de telefon al stomatologului din Buc.?Si zona?
Mersi!

Mergi la inceput

Danutzule, daca nu te deranjeaza sa faci un ocol, te duc eu la dentistul meu...ca e un frumusoi, manca-l-ar mama...Ups, am uitat ca tu te duci sa te mariti (sper sa nu vada sotul tau!!)

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Dana, trimis pm

Andra, tu esti cumva ispita de dinainte de nunta?!

Mult noroc!

Mergi la inceput

A?
Cum adika?
Dinainte de nunta cui?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput