Vrancea(7)
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
'Neata!Vad ca-s probleme cu DC-ul..Sper sa se rezolve cat mai curand!
DidiAlex si multumesc.
Pup absolut toate fetele
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza!
Am venit mai tarziu la birou ca am fost la dentist de dimineata..la urgente..nu am dormit si m-am perpelit toata noaptea de la o masea, plombata de altfel...Acum ca sa incerce sa mi-o salveze ma costa 200lire
Nu vreau sa o scot, sper sa reuseasca sa mi-o salveze...offf...
Va pup, nu ma simt deloc bine, sunt inca sub efectul anesteziei, am gura cleste...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
flori76 spune:
Andrutz,saracuta de tine .Te inteleg perfect,pentru ca si eu am frecvent probleme cu dintii.In privinta pretului...cam asa-s si pe aici
La noi e o vreme...ce ma laudam eu zilele trecute ca nu a mai plouat de mult...acum e urat tare,innorat,ploua..
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
DidiAlex spune:
Andra,
Nu gasesti un medic stomatolog roman si poate te ajuta si numai trebuie sa platesti totusi asa de mult?
Mult noroc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Off,Andra,problemele cu dantura sunt tare afurisite.
Am si eu cateva probleme cu maselele, pe care trebuie sa le rezolv(mai ales daca dupa nunta avem de gand sa facem si un bebe).
Iti doresc numai bine.
P.S.-am vazut ca esti sagetatoare,ca si mine de altfel
Pupici la toate fetele!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Didi, roman de unde?
Sunt toti numai pakistanezi sau indieni aici..
De altfel, mi-am revenit din anestezie si ma doar de ma ia cu leshin, m-a luat si o migrena de toata frumusetea drept pt care nu mai suport si dupa munca ma duc sa mi-o scoata.
O sa regret ca cel putin 3 luni, pana se reface gingia, o sa raman cu gaura, dar macar nu o sa mai am durerile astea groaznice..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Andra,
Nu gasesti un medic stomatolog roman si poate te ajuta si numai trebuie sa platesti totusi asa de mult?
Mult noroc!
Eu merg la 2 romani...nu stiu cum pot sa te ajute, daca astea sunt tarifele......poate numai sa-tzi fie frate, ca altfel nu cred ca se baga nimeni...el din ce mai castiga?
Eu mi-am plombat o masea si partea care mi-a revenit mie ( ca a mai platit si BkKK-.ul - deci asigurtarea) a fost de 260 Euro...am garantie la coroana asta 2 ani, dar totusi 260 euro numai o coroana
![](icon_smile_big.gif)
lorena.n spune:
Buna seara.
Flori,pe cei mai buni dintre noi ,ii cheama Dumnezeu langa El.Nu stiu cat te poate ajuta acest lucru care ti-l spun eu tie ,dar ma rog ptr linistea ta si a bunicului tau .Fie ca sufletul lui sa ajunga intr-un loc in care totul sa fie plin de liniste.
prixi spune:
Buna seara la fete! Imi pare tare rau, Flori, pentru bunicul tau! Sincere condoleante!
Eu am intrat sa va scriu doar cateva randuri pentru ca sunt obosita si cred ca ma bag la pat ceva mai devreme! Andra, jobul meu ( care e interimar(3 luni) si cu perioada de proba saptamana asta !) e de payroll accountant si ce e nasol e ca e sistemul contabil american din care eu nu stiu o boaba, dar astazi a fost destul de bine si asa ca sper sa ma descurc! Chestia funny e ca la acelasi etaj cu mine mai e o romanca, deja aflase de mine si mi-a trimis urarile ei, dar inca nu am avut ocazia sa o cunosc! Poate maine la cantina!
P.S. Ai grija de tine si poate faci ceva sa nu iti scoti maseaua aia, ca dupa aia o sa iti para rau dupa ea! Mai bine incearca sa o recuperezi!
Va pup pe toate si va dorec numai bine! Pe maine seara!
Roxana