Vrancea(7)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
iselin spune:
Motanik, n-am zis ca e greu de pregatit. Ci ca e prea putina mancare. Ha! Si nimic dulce. Ha! Bafta tie! Si sa mai scri ceva din cand in cand, chiar daca nu o sa mai ai puteri...
Kata, m-ai iertat oare?
Sotul meu zice ca ne-am intalnit la teatru, iar eu zic: la restaurant. Dar sunt resemnata.
Mi-am amintit de biserica. Cum de nu mi-am dat seama? Are un preot bun, bun, ca painea calda si e fff ingrijita.
Kata, ce botezuri importante au fost acum, in week-ul trecut? Ceva la Solar si Unirea.
Tu stii germana?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by katalina
Daca tot am inceput sa ma uit pe poze....
tre' sa mai spun ceva:
Dana(am vazut citeva din pozici) ai niste ochi superbi si esti tare tare frumoasa!!!(esti cumva fotomodel??)Un barbat ce sa mai zica,c-am zis eu tot.
aaaa,si mama ta la fel!!!
Catalina,ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Multumesc frumos!
![](floare.gif)
Cel mai tare m-a bucurat complimentul in legatura cu mama mea...iti dai seama ce mi-e dor de ea...
![](plang.gif)
Nu stiu daca iti mai amintesti,cu ceva in urma ,eu ti-am trimis un PM in care te intrebam despre un coafor bun in Focsani...Pana la urma am indraznit sa scriu aici la "vrancence".
![](icon_smile_wink.gif)
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza!
Iselin, iubita, nu stiu cand ma apuk de regim, cert e ca sunt hotarata sa il incep curand..o sa imi fie greu dar daca nu mai incap in haine...
Danutz, ai gasit pana la urma coafor? Ai idee cum vrei sa fii coafata? Eu am vazut cocul meu intr-o revista si asa mi l-a facut tipa (era si fosta mea colega de scoala si mi-a inteles toate mofturile ca saraca ce am mai sucit-o...)
Flori, ai inceput deja numaratoarea inversa nu?
Ce cadouri luasi pt acasa?
Roxi, ce faci azi?
Kata, join the club ca suntem cateva admiratoare ale Danei aici...e superba!
Lorena, ne-ai invitat la suc si apoi ai disparut...Pai?
O zi super va doresc!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Neata fietili!
Asa-i mai Andro, nu-i pacat de dulciurile astea?! si nu numai...
iselin, draga mea,nu stiu germana din pacate,de ce?
Botezuri importante ...au fost(sa dau nume?)
...si ...Doamne fereste nu m-am suparat...tre' sa-ti dau un PM.
Dana,
Flori, adorm piticii,si vorbim pe YM, te "caut" eu,ok.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by motanik
Neatza!
Iselin, iubita, nu stiu cand ma apuk de regim, cert e ca sunt hotarata sa il incep curand..o sa imi fie greu dar daca nu mai incap in haine...
Danutz, ai gasit pana la urma coafor? Ai idee cum vrei sa fii coafata? Eu am vazut cocul meu intr-o revista si asa mi l-a facut tipa (era si fosta mea colega de scoala si mi-a inteles toate mofturile ca saraca ce am mai sucit-o...)
Flori, ai inceput deja numaratoarea inversa nu?
Ce cadouri luasi pt acasa?
Roxi, ce faci azi?
Kata, join the club ca suntem cateva admiratoare ale Danei aici...e superba!
Lorena, ne-ai invitat la suc si apoi ai disparut...Pai?
O zi super va doresc!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Da,m-am hotarat asupra salonului.Coafura stiu sigur ca va consta intr-un coc+diadema,un coc simplu...dar ma mai gandesc
![](icon_smile_big.gif)
Sunt sigura ca si eu am sa stresez tare persoana care se va ocupa de parul meu.Am inteles ca ptr. o coafura de mireasa se face inainte de nunta si o proba.
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
flori76 spune:
fetele
Andrutz ,chiar vroiam sa va cer ajutorul:vreau idei despre cadouri pt tatici.Pt mame,sora,cumnatel..am scos-o la capat(inca mai tb sa mai luam cate ceva),dar cu taticii..e greu(nu vreau sa le iau de imbracat...).
Danuta sunt convinsa ca vei fi o mireasa super-frumoasa .Pt ce coafor te-ai hotarat?
Kata poate vb azi..Peste vreo ora o sa ies putin prin oras,dar apoi...is pe acasa
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
flori76 spune:
Roxi,Iselin pe unde sunteti?
dana n. spune:
quote:
Originally posted by flori76fetele
Andrutz,chiar vroiam sa va cer ajutorul:vreau idei despre cadouri pt tatici.Pt mame,sora,cumnatel..am scos-o la capat(inca mai tb sa mai luam cate ceva),dar cu taticii..e greu(nu vreau sa le iau de imbracat...).
Danuta sunt convinsa ca vei fi o mireasa super-frumoasa.Pt ce coafor te-ai hotarat?
Kata poate vb azi..Peste vreo ora o sa ies putin prin oras,dar apoi...is pe acasa
M-am gandit sa merg la salonul Ella.
Imi va face cumnata mea rezervare de pe acum.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Dana, da faci intai proba..
La proba eu am incercat vreo 4 cocuri..pana m-am oprit la asta..aveam poze la toate din revista Mireasa si iti dai seama ce am zapacit-o pe draga mea prietena..
Flori,
Eu i-am luat lui tata de la Paris o sticla de vin frantuzesc de ex.Si ca sa mearga, i-am luat si de aici un set de tirbuson plus cheie de desfacut bericile si un fel de dop...foarte bine arata sunt gri si deosebite!
Alt exemplu...o curea sau o cravata faina...Sau ceva de mesterit ca barbatii vesnic gasecs cate ceva de facut pe langa casa!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
dana n. spune:
quote:
Originally posted by motanik
Dana, da faci intai proba..
La proba eu am incercat vreo 4 cocuri..pana m-am oprit la asta..aveam poze la toate din revista Mireasa si iti dai seama ce am zapacit-o pe draga mea prietena..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Si eu tot din revista Mireasa ma inspir!
![](icon_smile_wink.gif)