Vrancea(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Iselin, La multi ani cu o mica intarziere! Multa fericire is tot ce iti doresti sa se implineasca!

Fetele cu copiluti: sa va traioasca puiutii mari si mici si un La multi ani, azi de ziua lor!

Am intrat si v-am mai "citit" asa pe sarite.......ca nu prea am avut toimp, din motive de "raceala de lunga durata"....4 sapt. incheiate si tot nu-mi revin. Acum tusesc mai putin, dar nu mai am voce, asa ca "toaca" Bianca si pt mine:-)

Va pup si........mai "intru" pe la voi, ca-mi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N'seara gagici!
He,he... ce bine-i de mine, m-asez cu placere in fata calculatorului acum dupa ce am culcat toata gasca de pitigoi.
Ne-am distrat de minune astazi:teatru,pizza,cofetarie,masinute...dar vremea a fost taaare urita,frig,frig de tot ,de a trebuit sa le dau geaca copiilor.
La sfirsitul zilei ma simt tare vinovata, ...ca am mincat taaare mult plus doua prajituri,plus fripturica cu cartofi prajiti la 10 seara cu sotul drag si iubit!,...si zic din nou:de miine intru la dieta:fara dulciuri si mincaruri d-astea rele,...da' stiti si voi ca minunea tine vreo 3 zile...

..aaaa, flori, daca tu ai burtica, sa ti-o arat pe-a mea!!!
iselin, LA MULTI ANI, cu intirziere.Sa fii iubita!Despre modemul asta nenorocit...cind il duc la ei merge bine, cind vin acasa nu mai merge,si n-am cum sa-i conving ca are ceva...

motanik,spune colea rejimu' ala,poate ne apucam impreuna de el,sa nu cadem...
lorena, mamico,zilnic vad o masina pe care scrie nasti!in fata blocului meu...are legatura cu voi???te pupik
prixi, ce faci draguta mea?

flori, sanatate bunicului tau!

Plec la nani,si mai vorbim

p.s. Caut doamna/bona pentru piticul meu de-un an si 2 luni!!!!Daca cunoasteti pe cineva interesat, dati de veste.multam

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza!

Katalina, ma bucur ca ai petrecut bine ieri. Pupici la baieti! Ce cadouri le luasi?
Cat despre regim, vrei sa ne bagam? Nu pare greu de tinut..

Flori, of...imi pare rau pt bunicul tau dar sper macar sa ajungi sa iti iei ramas bun de la dansul..

Roxi, trebuie sa slabesc...daca vreau si eu la mare zici ca sunt balena in costum de baie, as aca trebuie neaparat sa dau jos ceva kile...Wish me luck!
Cum merge flamanda?

Iselin, ce face puiutza?

Lorena, hai la terasa acolo la Vox in parc, ce zici?
Sau am mai mers la o pizzerie pe langa spital...nu mai stiu numele..

Helbi, noi luam seara cand ne simtim raciti cate un fervex, o aspirina si un paracetamol si a doua zi suntem ca noi! Insanatosire grabnica iti doresc!

Danutza, ce faci? Voi cand plecati in .ro?
Liviu cum se simte? Ana?

Va pupa fata pe toate, haideti la un suc!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

'Neata!

Flori, imi pare tare rau pentru bunicul tau! Sa dea Domnul sa se faca bine! Noi ii uram cat mai multa sanatate!

Helbi, La multi ani si fetitei tale si te mai asteptam pe la noi!

Kata, am povestit aici la fete ca am fost la cateva interviuri pentru un job si ca nu s-au soldat cu nimic, iar in rest, mai iesim cu prietenii la o bere, mai vizitam cate ceva, dar deja gandurile noastre zboara la vacanta si la venitul acasa!
A, si ca tot veni vorba de "draguta"...colega mea de serviciu imi spunea asa, bine ca nu numai mie , si bine ca mi-am adus aminte de ea ca sa ii scriu cateva randuri!

Va pup fetelor si va astept sa stam la o vorba!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Na, ca te-am scapat, Andra! Pana am trimis eu mesajul...

Cu regimul, tu zi-l ca mai vedem noi cum facem! Poate il "bag" si pe Adrian si asa o sa imi fie mai usor!

Cu flamanda, nu ma intreba! Nu am curs decat o data pe saptamana, luni acum nu m-am dus ca nu am avut "chemare", lunea viitoare e recapitulare, apoi examenul scris si oral si am terminat nivelul! Din toamna cica intru la avansati, dar de data asta m-am inscris numai la vorbit ca acolo e problema!

Deci unde mergem la suc?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Neatza!

[bDanutza, ce faci? Voi cand plecati in .ro?
Liviu cum se simte? Ana?

Va pupa fata pe toate, haideti la un suc!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Salutare!

Ana si Liviu sunt bine.Liviu s-ar putea, 99%, sa nu mai faca dializa.

Noi plecam in Romania la inceputul lunii iulie.Deabia astept!
Saptamanile care vor fi inainte de nunta vor fi foarte agitate si vor trece repede.Asa ca mai este putin...

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Roxi...eu am propus locatzia..

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Dana, te cred ca esti nerabdatoare..mi-aduc aminte si eu anul trecut ce era de mine, eu am vrut sa am eu totul sub control si sa stiu tot ce misca dar in ziua nuntii nu am mai stiut nik...

Ma bucur ca Liv e bine. Ana?

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Dana, te cred ca esti nerabdatoare..mi-aduc aminte si eu anul trecut ce era de mine, eu am vrut sa am eu totul sub control si sa stiu tot ce misca dar in ziua nuntii nu am mai stiut nik...

Ma bucur ca Liv e bine. Ana?

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Daca Liviu este mai bine,este si Ana mai bine.
Am scris si la generale :Duminica de ziua lui ii pregatim o surpriza.Vor veni aici, la Halle, si Anca din Berlin si Aschiutza.El nu stie nimic.Ana stie ceva,dar foarte putin.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Dana:Sanatate lui Liviu si putere Anei.
Sa ne spui si noua de surpriza.

Fetelor am scris 1945 la anul nasterii, caci daca trec de 30, inseamna ca sunt de dupa razboi...

Lorena
:Unde se mai bea un suc in Focsani? Sunt etrase noi?

Cristina? Sperantza?

Flori: capul sus. Fii puternica! Aminetste-ti de momentele frumoase.

Katalina
: tu de ce vrei sa mai tii regim?
Normal ca lucrurile functioneaza la ei si la tine acasa/birou nu. E o lege
In ce zona locuiesti Kata?
Ti-am admirat si eu puii, nu stiu daca ti-am zis.
Eu am o palcere bolnava de a ma uita la pose. Daca mi-ar si povesti cineva cate ceva din ce vad...tare multumita m-as declara.

Prixi
Motanik
Helbi
Vedeti ce pupacioasa sunt??

Mergi la inceput