Vrancea(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna dimineata . La Focsani vremea se imbunatateste .Se pare ca de duminica va veni vara .Calduri de 30 de grade si multa inghetata de ciocolata .La teatru este inca prietena noastra ,dar cred ca e un personaj tare simpatic in oras ptr ca are un zambet atat de placut ,care il doresti in orice magazin in Romania.Tot respectul ptr stilul ei ingrijit , care face inconjurul lumii in acest moment.
In rest ,we reusit va urez si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

hai sus!

Va pup. E canicula. De fapt e un smog pana saptamana viitoare in Montreal, dar sin in Ontario. Deci canicula, fara adiere de vant.

Am revazut un film plin de masculinitatea lui Richard Gere: Shall we dance?Cand l-am vazut prima data am ramas cu impresia ca nu e un film de exceptie. Doar unul usor, in care s-au bagat fonduri. Raman la aceeasi parere. Si nu o sa-l mai revad.

Sotul meu e la Formula1. Se aude vajaitul masinilor pana aici. Astazi sunt calificarile. Dincolo de sportul in sine s-a dezvoltat o adevarata industrie a tricourilor, masinutelor, autografelor...
O sa pun pose pe un topic, asta pentru sotii vostri eventual.

O sa ies la cumparaturi si la plimbare. Ce vreti sa va aduc bun?
V-am pupacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by iselin

hai sus!

Va pup. E canicula. De fapt e un smog pana saptamana viitoare in Montreal, dar sin in Ontario. Deci canicula, fara adiere de vant.

Ce vreti sa va aduc bun?
V-am pupacit.

Trimite si aici un pic de soare, ca parca ar fi toamna tarzie:-((( Si eu cica plec la mare simbata viitoare:-((

Mergi la inceput

Salut Andreia!
La care mare pleci?
Cred ca o sa ai totusi vreme buna. Asta iti doresc!
Si oricum prea mult soare...te arzi, ultravioletele...

Mergi la inceput

Helbi,am auzit de o oferta la mare in Turcia ,ptr 175 de euro de persoana ,hotel de 4 stele cu trei mese, bufet suedez ,oferta este ptr 7 zile .Cine mi-a spus a fost acolo de multe ori si a meritat banii .Am sa iti dau link-ul cu toate informatiile ,daca crezi ca te intereseaza.
Vreau inghetata cu ciocolata si vanilie .....si sa o mananc undeva la malul marii si sa cante undeva in departare Vama Veche si...atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mey, ia uite la ele vorbesc de inghetata, canicula si mers la mare..
Pey si pe mine cui ma lasati???

Ca sa va fac in ciuda va zic ca am facut salata de boeuf si cremwusti in foietaj. Si vroiam sa fac si o prajiturica dar nu am mai avut timp si o las pe maine.

Unde ati petrecut azi, unde petreceti maine?

Noi acasa maine o sa stam in pat mai toata ziua..
Va pupa fata, va doresc in continuare un weekend placut si distractie faina!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Azi am stat in casa si ne-am jucat, ca la asa vreme.-.........

De plecat, plec simbata viitoare in Lido di Jesolo, Italia, pt 2 sapt. Am inchiriat 5 persoane (eu cu Bainca si inca o familie cu un baietel de virsta Biancai) cu cca 670 euro un apartament cu 3 camere, bucatarie, baie. Sper sa fie ok, ca daca nu e vreme de plaja, o sa iesim la plimbare: Venetia, poate Roma.........dar copii vor totusi si la apa si soare:-)

E adev. ca pt noi astia mari 14 zile la soare e cam mult, dar macar o sapt. sa fie ok. Insa, cum vad ca e vremea la noi, tare imi e teama sa nu fie si acolo la fel.

Merci pt oferta cu Turcia, Lorena. POate la anul, ca acum am aranjat deja.

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Flori, ce-ti mai face sufletelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Iselin .Binisor...asa cum am spus:timpul le rezolva pe toate.

Feteleee,noi mai avem 9 zile si plecam .Doamne,nu mai trece timpul asta...Toata ziua umblam dupa cadouri,de mi-a zis Cezar azi:"sa te vad cand om baga bagajele in masina,unde le pui pe toate?!?".Lasa,ca ma descurc...Is innebunita sa fac ccc cadouri si oricate as lua parca tot nu-s deajuns

In rest..la noi vad ca s-a mai schimbat vremea.Dupa o saptamana in care a fost tot timpul innorat,azi a aparut soarele,a fost cald,frumos...numai bine de colindat prin magazine(6 ore l-am carat pe Cezar prin magazine numai azi ).

Va pupic si somn usor.Poate maine vorbim mai mult.

Sa nu uit:o sa rog pe una dintre voi sa deschida urmatorul capitol,sa preia listuta,pentru ca eu nu stiu daca si cand voi mai intra din Ro.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

PTR FLORI ,pe care o asteptam acasa.
Mai vine cineva acasa in vara asta ?
Le astept cu drag si abia astept sa ne cunoastem .

Mergi la inceput