Miresele anului 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Casa de piatra miresicilor din acest weekend si lui Catalin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

CASA DE PIATRA miresicilor de azi!
Sa aveti parte de o vreme super si o nunta ca-n povesti!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Casa de piatra tuturor miresicilor din acest week-end, si lui Catalin de asemenea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor am mai achizitionat ceva...burete din acela special pentru aranjamente florale. Mi le vor face mama si o prietena de-a ei din florile de la cununie. Vasele le-am imprumutat de la cineva. Daca vreti mai multe amanunte va ajut cu cea mai mare placere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

sunt si cateva probleme cu ideea asta: nu poti sa stii ce flori vei primi, deci nu vei avea o culoare anume a florilor care sa se asorteze cu restul aranjamentelor, si nici de calitatea si prospetimea florilor nu poti fi sigura!
Castigul e mare, ca scutesti multi bani asa, dar impresia artistica va lasa de dorit.
Tu faci cum crezi, eu ti-am spus parerea mea sincera, sper sa nu te superi pe mine .

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Multumesc din suflet pentru urari si pentru flori!!!!!!!! O sa pun poze cat de curand, promit!!!!
Emotii multe, zapaceala, dar o zi superbaaaaaaaaaa! Este foarte frumos sa fii mireasa, fetelor o sa va simtiti ca niste adevarate printese! Am fost admirata, totul a fost super ok la restaurant cei de acolo ne-au aranjat cu totul si ne-au lasat cu plata dupa nunta: tortul(care a fost excelent cum au spus invitatii), dj, baloane, ne-au dat inapoi ce nu s-a consumat. Nu a fost un stres foarte mare, chiar mi-a placut foarte, foarte tare!!!!!!!! Pupici si lasati grijile la o parte toate nuntile sunt frumoase nu exista nunti si mirese urate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Toma_lly Lavinia Kopilash Acina Before-after
Cadina Andreutza23 M_monique CASA DE PIATRA!

Fetelor, masa noastra si-a luat rochie si nu vrea sa ne-o arate . Sunt cam ingrijorata pt ca e un mov deschis (i-am vazut salul) si nu stiu ce buchet sa-i fac...
In fine, mai e pana atunci, dar m-au cam innebunit rubedeniile astea, pana si tata is face griji de costum, ba mai mult se tot gandeste la culoare .
Offfff a innebunit lupu!

We pup you!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna dimineatza!
fetelor va multumesc foarte foarte mult pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine.

totul a fost asa cum trebuia sa fie:cu multa voie buna,bautura,dans si fericire...in ciuda frigului care se lasase spre diminetaza pe terasa dinspre lac a restaurantului.
cei de la restaurant au fost de nota 100...asa ca cine mai are nunta pe acolo sa stea linistita...o sa fie totul mai mult decat ok.

of...a fost o zi de vis..cu emotii mari de tot la cununie...cu tremurat in biserica(tot de emotii).o zi cu pupaturi si surprize...CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATZA MEA!!!!

o sa vedeti si poze cat de curand..poate chiar azi ...daca nu plecam

in curand o sa apara si povestea nuntii postata la subiect si pozele...pana atunci pupici dulci la fete si multumesc inca oadat ca ati foat langa mine si ca m-ati ajutat!

madalina dunaev

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

ce mult ma bucur ca a iesit totul asa cum ati planuit! Casa de piatra si multa fericire alaturi de sotii vostri!
Eu una abia astept poze si povestea nuntii.

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuarea aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50966" target="_blank">(17)

Freia si Alexa

Mergi la inceput