Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 22
ratusca1977 spune:
In primul rand vreau sa-i transmit Olguttzei sincere condoleante si sa fii optimista si sa te gandesti ca de acolo de sus bunica ta te vegheaza.
Apoi, vreau sa urez si eu mireselor de maine si poimaine si lui Catalin CASA DE PIATRA, vreme frumoasa, o nunta de vis si multa fericire.
Pupici.
http://compage.totalnet.ro/edy/
alexia28 spune:
CASA DE PIATRA MIRESICILOR DIN ACEST WEEKEND
Si pentru CATALIN MULTA FERICIRE SI NUMAI BINE
PUPICI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
olguttza spune:
Am mai adaugat niste poze de la cununie....ca de cateva luni m-am tot chinuit sa nu uit CD-u' acasa . Eh, varsta...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Hirondella spune:
Buna fetelor !!! E ceva vreme ca va urmaresc dar n-am avut curajul pana acum sa scriu. Sunt si eu o miresica 2005...pe 20 august 2005 ma marit dar eu inca nu sunt foarte dezmeticita ...ma faceti sa intru si eu in panica ...eu nu sunt in tara ,voi veni la sfarsitul lui iulie si nu-mi ramane decat o luna sa-mi iau toate cele ,inclusiv rochita...eram sigura ca o sa reusesc sa fac totul mai ales ca parintii mei s-au ocupat de partea organizatorica si e aproape tot rezolvat dar acum am inceput sa batzai...o sa iasa totul perfect ,nu-i asa ???
loredana76 spune:
Buna miresicilor.
Stai linistita ca totul o sa iasa bine,sint emotiile dinaintea nuntii.E normal.La fel am fost si eu,am slabit vreo 3 kg.Ma gindeam ca nu ies bine florile( si au fost super), ca nu ne ajunge bautura( si ne-a ramas o gramada),ca nu o sa danseze mirele(si s-a bitit si el cum a putut )si multe altele.
Pisu noi am avut cam 70 de invitati si a fost foarte bine cu locul de dans,a fost de ajuns.Daca mai ai inrebari o sa-ti raspund cu cea mai mare placere.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
Buna fetelor !!! E ceva vreme ca va urmaresc dar n-am avut curajul pana acum sa scriu. Sunt si eu o miresica 2005...pe 20 august 2005 ma marit dar eu inca nu sunt foarte dezmeticita ...ma faceti sa intru si eu in panica ...eu nu sunt in tara ,voi veni la sfarsitul lui iulie si nu-mi ramane decat o luna sa-mi iau toate cele ,inclusiv rochita...eram sigura ca o sa reusesc sa fac totul mai ales ca parintii mei s-au ocupat de partea organizatorica si e aproape tot rezolvat dar acum am inceput sa batzai...o sa iasa totul perfect ,nu-i asa ???
bine ai venit printre noicu nunta nu te stresa prea tare ca o sa iasa bine dar de ce te gandesti mai mult parca tot ti se pare ca nu o sa-ti iasa nik cum trebuie si ai sa incepi sa nu mai dormi noptile sau sa visezi ca nu-ti iese nunta(cum am patit eu)
asa ca stai tu linistita acolo unde esti ca totul o sa fie bine
Catalin spune:
Miresicilor de maine, ce-mi doresc pentru mine pentru ziua nuntii si cele de apoi, va doresc si voua, dragelor! Sa fiti fericite!
Multumesc tuturor pentru urari!
Raluca, I'll be back... :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
majaginn spune:
Casa de piatra Catalin!!!! Si tuturor mireselor de maine, 12 iunie, sa fiti fericite si iubite toata viata!
ma bucur ca mai avem si un "mascul" printre noi pe aici, sau sa nu-mi zici ca semnatura e de fapt a unei mirese? ( nu stiu, intreb si eu ca sunt cam noua pe aici!)
oricum , eu felicit cu drag singurul mire de pe forumul asta!!!! (sper ca nu gresesc! )
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
nushulica spune:
CASA DE PIATRA TUTUROR MIRESICILOR DE AZI SI MAINE SA FITI IUBITE SA VA IUBITI SOTII SA AVETI O VIATA FRUMOASA PLINA DE BUCURII ALATURI DE CEI PE CARE I-ATI ALES SI SA FITI SANATOSI CA ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT
E VALABIL SI PENTRU CATALIN
pisu_miau spune:
CASA DE PIATRA, IUBIRE SI MASA-MBELSUGATA, COPII FRUMOSI SI SANATOSI, MIRESELOR DE ASTAZI!
Pisu_Miau