Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mihaela , care e al doilea subiect ca eu nu stiu?
Eu scriu numai aici.
Eu nu am supar, daca stiu ca se scrie in alta parte as scrie acolo...

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna Gemanutzelor!!
Nu am mai scris de muuulta vreme, dar am incercat sa pun macar listutza la punct.
Si chiar asa, care-i celalalt subiect??
Stiam ca e vorba intr-un subiect despre barbatii gemeni, dar fetili, aici se aduna
Hai, va

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelle spune:

Buna gemenute, nu am ami intrat de mult. Acum daca tot am putin timp liber, m-am gandit sa va urez la toate "Sarbatori fericite!" si sa va bucureti de bebei...
Apropos, anul trecut se vehicula ca astrele prezic pentru 2005 un an nu prea bun!
La voi cum a fost! La mine s-a cam adeverit.
Va pup pe toate/toti.
Isabelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Unde sunteti, fetelor? De-abia v-am gasit...

Gemanutze din toata lumea, va doresc sarbatori fericite, un Craciun imbelsugat si un An nou cu multe impliniri!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Uite-ma si pe mine!!! Geamana de mai (28)!!! Si da, 2005 a fost un an amestecat: si cu bune si cu rele. Sper ca 2006 sa fie un an FA-BU-LOS!!!!!!!!!! pentru toate gemenele!!!
Si:

SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

liliac draga, sotul meu e nascut in 1975, nu in 1973, eu nu am un sot asa batran.ii poti schimba data, por favor
Multam, stiu ca nu a fost intentionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Acum stiu ca fiecare dintre voi este deja la locul de petrecere a Revelionului sau poate este in plina febra a pregatirilor, dar nu ar fi frumos sa spunem aici cam ce isi doresc GEMENELE pt 2006?!
Ma gandeam sa vedem cate din dorintele fiecareia se regasesc in dorintele altor gemanutze. Sa vedem daca zodia noastra poate influenta dorintele! Suntem sau nu asemanatoare?? Sau poate natura fiecareia (mediu, personalitate, situatie familiara si sociala) isi spune cuvantul? Ma gandesc nu doar la chestii generale (sanatate, bani, fericire, pace pe pamant), ci si lucruri mai exacte.
Ramane la aprecierea voastra daca intrati in joc sau nu.

Haideti ca incep eu:
- sa ma invat odata pentru totdeauna ca firea mea directa si gura cam sloboda STRICA mai mult decat ajuta;
- sa reusesc sa am o viata sociala mai activa, mai pe gustul zodiei, ca prea am stat in ultimul timp acasaaaa;
- sa imi reuseasca nunta din iulie 2006 cu toti cunoscutii nostri,ca sunt multi, dar cam imprastiati prin lume;
- sa nu mai flirtez cu orice baiat, nu de alta dar imi supar consortul;
- sa am in sfarsit carnetul de sofer, nu de alta, dar m-am saturat sa ma rog de sot sa ma duca el cu masina sau, mai rau, sa tot dau banii pe taxiuri;
- legat de job, sa reusesc sa ma transfer in orasul de domiciliu si sa iau odata examenul ala nenorocit din noiembrie.

Cam atatea deocamdata. Se subintelege ca imi doresc si eu sanatate, bani, fericire pentru mine si ai mei!

Ah, si daca mai gasesc, fiti convinse ca am sa ma irevin!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR SI NOUL AN 2006 SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI.

Mergi la inceput

Distractie faina sa aveti toate la revelion pe unde umblati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

LA MULTI ANI TUTUROR !!!

2006

SA VA ADUCA SANATATE ,FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!

ELENA+ ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput