nu mai rezist !!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Va rog,ce este acela REFLUX?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Regfluxul esofagian poate determina intoarcerea alimentelor pe caile respiratorii,determinand bronsite si tuse.Ti-am spus,eu m-am chinuit luni de zile cu el,facea bronsiolite,viroze(chiar si cu febra!)si haraia continuu.I-am cumparat aparat de aerosoli si am incercat toate variantele de tratament(adrenalina,flixotide,atropina,furosemid,etc)dar degeaba.Am incercat sa-i fac si PH-metrie pt a stabili daca are reflux,dar copilul nu a suportat.Dupa cateva luni de tratament pt raceli(dar nu antibiotic!)am incercat si ultima solutie:tratament pt reflux,cu epicogel si metoclopramid.Dupa cateva zile copilul nu a mai avut nimic.Vreau sa va spun ca era tot timpul plin de secretii.Ii scotem din nas pompite intregi..Eu am mai scis despre asta.In tot acest timp a fost urmarit de dr Stanciu de la sp Budimex,dar am fost cu el si la ORL si la Inst de Pneumologie.Pana la urma dr.Stanciu a descoperit ce are.Eu zic sa te gandesti si la varianta asta,pt ca pe mine nimeni nu m-a crezut ca ar putea sa aiba reflux,pt ca nu varsa niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Am uitat sa spun ca m-am dus si la homeopat,dar fara rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

augumentinul este interzis in grecia (cred ca si in restul UE) de ceva vreme...si antibiotice, nu. nu daca nu are ceva extrem de grav. si nu atat de des (cred ca flora stomacului este aproape distrusa...). nu atat de usor, nu fara antibiograme, nu fara testare inainte...in fine.
au dreptate fetele cu imunitatea, acum depinde ce mananca si ce a mancat puiutul tau. trebuie mare grija avuta si la alimentatie, mergi la un medic nutritionist sa iti faca o schema corecta de alimentatie.
am auzit de imunobaby, cred ca este foarte bun, si probabil il poti lua, este homeopat deci usor si cred ca si eficient.
sunt multi factori care influenteaza bolile...mancarea, felul in care e imbracat copilul unde si cum doarme, unde se joaca, cat de des iese afara, daca a fost sau nu alaptat...
eu iti recoamnd sa vezi niste medici buni si neaparat sa apelezi la un medic nutritionist. si apoi, cat mai mult afara, si daca poti, este excelent sa duci copilul la mare macar 10 zile.
va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Kiwi daca tot le-ai incercat pe toate, mergi si la un homeopat, cred ca stii ca remediile homeopate nu fac nici un rau. Eu l-am dus pe Serban la homeopat de la 2 luni, preventiv, pentru intarirea sistemului imunitar. Nici febra n-a facut pana acum, Doamne-ti multumesc, iar eu am fost racita de 2 ori, iar el n-a luat niciodata!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai tocmai a spus ca a fost la homeopat fara rezultat.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dumitrescu spune:

Verifica si varianta cu refluxul gastroesofagian. Desi acesta nu da febra el poate intretine o raceala instalata si degeaba se ia antibiotice daca nu se trateaza cauza. Si baiatul meu a avut reflux; eu m-am alarmat cand a inceput sa tuseasca in afara oricarui semn de receala (pe langa asta el regurgita destul de des ceva timp dupa masa). Nu este ceva grav si se poate rezolva. Nu spun ca ar fi asta dar poate fi o explicatie. Cel mai bine medicul hotaraste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Va rog sa imi spuneti si mie niste adrese din Bucuresti :
Institutul de pneumologie,un medic bun,si un alergolog specializat in pedriatrie. Vreau sa fac planificare la sfarsitul lunii .Se pare ca bronsitele repetate duc in final la astm,exact asa face copilul meu ca si un astmatic.Bunicul meu a avut si sora sotului meu ,se pare ca probabilitatea de a face si el e foarte mare.Va rog mult sa ma ajutati,cu niste adrese,pentru ca aici in Oradea nu este institut de pneumologie.Exista in Ungaria,dar trebuie sa ii facem pasaport micutului.Va doresc sanatate tuturor,in special copilasilor vostri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Kiwwy este bine sa vezi daca are reflux,dar nu inseamna ca vei scapa de aceste raceli definitiv.Fetita mea a avut reflux si l-am tratat.Intradevar in prrioada cit am facut tratament nu a racit dar dupa,a inceput sa raceasca mai mereu,si nu am scapat numai cu raceli ci si cu pneomonie interstitiala,si bronsiolite.
Toti medicii la care am fost mi-au zis sa o"calesc" asa ca am inceput sa o imbrac mai subtire,sa las usa deschisa la camera,chiar daca in cealalta camera este geamul deschis,sa nu-i mai pun caciulita in casa,sa o las mai mult pe jos.Nu stiu daca da rezultate foarte bune dar a mai avut doar doua raceli in 3 luni si au fost doar simple fara alte complicatii,tratate doar cu nazomer pentru nasuc si 5 zile oscillumcoccinum o doza pe zi.Multa sanatate la bb.
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

Incearca Imunogrip .Este un sirop din plante cu efect de vaccin , mareste imunitatea si la noi a avut efect . Cand am dus copilul la gradinita acum 3 ani s-a imbolnavit de 5 ori in 2 luni ( bronsita , laringita , etc) , eram disperati. Dr Stanciu de la Budimex ne-a spus despre acest sirop si am incercat o cura de 3 luni , a mai racit de atunci doar de 2 ori ( in 3 ani ) si atunci fara febra.Doar ii curgea nasul si tusea putin. Este foarte bun ca poti sa incepi sa-l administrezi chiar atunci cand copilul este bolnav.

Mergi la inceput