oligospermie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Pina zilele trecute credeam ca problemele infertilitatii le am doar eu nu si sotul meu,dar scriind dr.Tutunaru i-am scris absolut toate rezultatele analizelor noastre,iar raspunsul lui a fost ca "spermograma sotului lasa de dorit",in conditiile in care acest rezultat a fost vazut de doi dr.
Am sa scriu sa vedeti si voi rezultatele,sa va dati cu parerea ce nu este in regula:
Spermograma:
-Volum 3.6 ml
-Ph 7.4
-Consistenta viscoasa,aspect slab opalescent galbui
-Timp de lichefiere > sau egal 70 min.
-Concentratie 92 000 000/ml
-Mobilitate:-rapid progresiva 24%
-lent progresiva 18%
-vibratii pe loc sau m.retrograda 22%
-imobili 36%

Spermocultura:Ex micologic-Mycoplasme urogenitale pozitiv pentru ureoplasma urealyticum
-Mycoplasme hominis-Chlamidia negativ

Vreau sa mentionez ca pentru rezultatul pozitiv de la spermocultura am facut tratament cu antibiotic atit eu cit si sotul meu 4 luni de zile.
titelu i-mi cer scuze pentru ca la un alt subiect ti-am scris,dar te-am luat drept femeie,nu am vazut semnul de sub nume......ce rusine,scuzeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Jubica, am comparat spermograma sotului tau cu valorile normale pe care le avem noi : timpul de lichefiere ar trebui sa fie sub 30-40 minute; mobilitate A+B ar trebui sa fie peste 50%; ar mai fi si infectia . In rest , e in regula .Dupa tratament ati repetat spermograma si spermocultura?

Mergi la inceput

Titelu am uitat sa te intreb ceva:la ce medic mergi la Cluj?Terapeutul slovac este tot la Cluj,sau la Baia-Mare?
Dr.Tutunaru mi-a recomandat atit mie cit si sotului tratament homeopat.Eu in prezent fac tratamentul Liviei.

Mergi la inceput

Princes,multumesc pentru raspuns si eu asta cred ca timpul de lichefiere este prea lung.Oare ce presupune asta?Dupa tratament nu am mai repetat analizele pentru ca sotul meu este fff.ocupat.Eu am facut si o inseminare artificiala la Cluj si atunci dr. mi-a zis ca virgula calitatea spermatozoizilor este ff.buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Jubica , atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi ! Probabil Dr. T. a fost derutat de mobiliate atunci cand a spus ca spermograma sotului tau lasa de dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Jubica, numarul e bun dar sint obositi ( astenospermie), acolo trebuie imbunatatiri. Vezi tratamentul la fetele care au reusit sa imbunatateasca mobilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

JUBICATERAPEUTUL ESTE IN CLUJ SI AM INCREDERE IN CEI CARE MI-I L-A RECOMANDAT,L-AM CUNOSCUT PERSONAL DAR NU AM PREA DAT IMPORTANTZA PRODUSELOR LOR.mI-A SPUS CA POATE SA-MI IMBUNATATZEASCA SUPA DE DAR TRATAMENTUL ESTE MIN 6 LUNI,STIU EXACT DE REUSITA LA VARA-MEA CARE A AVUT PROBLEME F.MARI.tOTUL SE BAZEAZA PE EXTRACTE(SIROPURI) DE ALGE.dACA VREI VB CU EL SI DACA POATE SA VB CU TINE ITZI VOI DA NUMARUL DE TEL.(ROMANA,MAGIARA)fOARTE DES PLEACA IN SLOVACIA DUPA PRODUSE.
MOBILITATEA ESTE ESENTZIALA,ASTFELSE IMPING UNUL PE ALTUL PINA CE PRISLEA AJUNGE LA FINAL(BINE CA AM SCRIS CU CRATIME)

Mergi la inceput

motzunica,princess,multumesc pentru raspuns.Astazi am mai postat niste intrebari pe saitul dr.T(l-am rugat sa-mi spuna exact ce nu este in regula)ca sa stim ce avem de facut.
titelu,multumesc pentru raspuns.In primul rind vreau sa-ti spun ca-ti tin pumnii pentru analiza de luni si in al doilea rind vreau sa te rog sa discuti cu terapeutul din Cj daca poate sa ne primeasca si pe noi.Astept cu nerabdare ziua de luni sa-mi dai vesti bune atit pentru voi,cit si pentru noi(ca ne primeste terapeutul).

pupici la toata lumea si la cit mai multi invingatori.

Mergi la inceput

Voi incerca sa iau legatura cu el desearaptr. tine si sa-tzi pot da un raspuns favorabil,poate fi plecat,eu doar in iulie ma duc la el ...mai multe pe luni...week-end placut
Nu mai pune intrebari doctorilor,cu cite pui mai multe cu atit vei fi mai naucita

Mergi la inceput

Azi imi voi face ultima spermograma din viatza mea,indiferent ce rezultat v-a fi.Acesta din urma il voi trimite deseara in cj si vom hotari ce vom face:il rugam pe Doamne-Doamne sa ne ajute,luam drumul unei clinici ptr.FIV,sau infiem(?)asa ca ma pregatesc sufleteste ptr noua proba ,fluierind pioniereste pe santierul procreerii.Oricum, mi-am pregatit si spargatorul de nuci ca poate s-or speria si ma vor face fericit cu nr.lor,nevasta-mea la ce emotzii are este gata-gata sa dea proba-n locul meu
JUBICAsper ca maine dimineatza sa-tzi dau un raspuns sigur,in week-end nu am reusit sa vb cu cj deoarece m-a lovit damblaua si mi-am dus cu sotzia la pescuit.
Tuturor un inceput de saptamina plin de sperantze si reusite atit in plan sufletesc cit si social

Mergi la inceput