oligospermie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Te-as ruga sa-mi spui ce va spune endocrinologul,la citzi urologi am fost nici unul nu m-a trimis la endo,cica nu are ce sa-mi faca,no!NUMA MA ENERVEZ SI nu am voie sa medicii pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga Titelu, dar de ce nu te duci din proprie initiativa la endocrinolog? (Scuza-ma daca ai facut-o deja si eu nu am citit ). Sigur ca va tin la curent cu ce ne spune endo.
Apropos, stiti ce ne-a spus medicul meu ginec? Ca oligospermia moderata e boala barbatilor moderni - munca, munca, tigara, stress.

Oricum nu ne-a spus in fata nu aveti nici o sansa. Nici macar nu a lasat sa se vada in privire ca ar fi ceva incurabil. Ba din contra ne-a incurajat sa mergem mai departe cu investigatiile - eu cu ale mele, sotul cu ale lui.
Ne-a mai spus sa mentionam musai endocrinologului faptul ca recoltarea sprmei s-a facut dupa un dus fierbinte. Dar cica oricum nu putea sa influenteze rezultatul atat de drastic.
Recomandare: Pana la aparitia unei sarcini, fara sauna, bai si dusuri fierbinti.
Hai ca va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Iepurica,te salut si eu ! Si pe noi ginecologul ne-a trimis la endocrinolog de la bun inceput, iar acolo ne-au facut analize hormonale si pe sot l-a consultat o doctorita()!
Tine-ne la curent cu ce mai afli !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bineinteles ca va tin la curent. Sunt datoare, la cat de mult m-ati ajutat si invatat.
Stiti cumva daca pastilutele de tribulus care se gasesc in Rom sunt acelasi lucru cu Tribestan-ul bulgaresc? Sau sunt pe aproape? De ce recomanda in continuare Dr. T Tribestan daca in Rom se gasesc celelalte?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Cred ca in compozitie intra la ambele Tribulus Terrestris, dar in cantitati diferite!Eu ii dau sotului pe cel din RO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

princess
ti-am trimis un PM

titelu
si "noi" am fost la endocrinolog la Parhon si ne-am dus "vaci" si ne-am intors "Fulga"... cu rezultatul biopsiei testiculare in mana si cu f.f.f multe semne de intrebare si ridicari din umeri - vorba ta titelu-
Asa ca mare sfaraiala nu e nici la endocrinolog.
Medici nostri sunt incepareti in infertilitate masculina

iepuras te salut si eu si multa bafta!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Revin si eu ca tot am auzit de Parhon. A fost si sotul meu acolo,la un androlog, care pe langa spermograma recoltata intr-un vestiar (WC) mizerabil cu apa pana la glezna, i-a masurat si penisul, ca nu cumva sa fie cam mic!!!!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Luni ma duc sa spermogramez,sint curios de rezultat,saraca nevasta-mea a ajuns cu picioarele la candelabru,cica trebuie sa stea in pozitie de 45 grade cu pernica la funduletz,astfel casa ajunga intr-un fel,mai repede pe canal.O mai ajut,o mai mangai,dar asa de deceptionata devine cind trece prin loc interzis...dar priveste cu optimism si spera sa reusim pe cale naturala.Azi ma intilnesc cu terapeutul din Bihor care mi-a promis un amestec de plante,cred ca toti vom ajunge la leacuri babesti,medicina ro devine si atzi este cind vezi un care habar nu are ce sa faca si te umple de pastile si injectii daca nu .
Terapeutul slovac mi-a spus ca am sanse f.mari sa am rezultate cu tratamentul pe care mi-l v-a da,dar durata este de 6luni,stiu caz concret:cu trompele infundate,2 avorturi spontane,37 ani, medicii nostrii a lasat-o fara sanse ,dupa siropurile date are un flacau zdravan de toata frumusetezea,aceleasi rezultate sint si ptr.
Asta da boala moderna,mai sa fie... Sa inteleg ca medicina ro nu a evoluat?daca si cei in care ne punem sperantze spun asta...mai mult ca sigur ca ne vom rezolva problemele stindsi discutind diferite remedii
la toata lumeaiar week-end-ul sa va aduca fericirea
badjoke pe doctor ce l-a interesat:lungimea sau grosimea?...cu asta m-ai dat gata
iepurila endocrinologul te pipaie daca ai glandele la loc,si cred ca habar nu are cum se formeaza cam asa a decurs consultul,diferentza ca era un barbat in virsta si nu o doctoritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Titelu, nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund

Eu cred ca deja sunteti pe calea cea buna cu optimismul pe care-l arati si ca asta ar fi cam singura solutie: optimism+tratamente naturiste, caci majoritatea doctorilor de la noi habar n-au cu ce se mananca infertilitatea masculina dar n-au bunul simt sa-ti spuna asta in fata.

Te rog sa ne tii la curent ce ai facut cu terapeutul din Bihor. Pe mine una ma intereseaza foarte mult.

Iepurica, din ce am citit eu Tribestanul si Tribulus sunt cam tot aia, diferenta e ca Tribestanul (in forma asta)a fost testat de producatorul bulgar ca la carte (daca intri pe site-ul lor poti citi studiile medicale si rezultatele pe care le-au obtinut). Nu cred ca e vreo diferenta intre Tribestan si Tribulus de calitate si concentratie buna.

V-am pupat si multa bafta la toata lumea!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by titelu

Luni ma duc sa spermogramez,sint curios de rezultat,saraca nevasta-mea a ajuns cu picioarele la candelabru,cica trebuie sa stea in pozitie de 45 grade cu pernica la funduletz,astfel casa ajunga intr-un fel,mai repede pe canal.O mai ajut,o mai mangai,dar asa de deceptionata devine cind trece prin loc interzis...dar priveste cu optimism si spera sa reusim pe cale naturala.Azi ma intilnesc cu terapeutul din Bihor care mi-a promis un amestec de plante,cred ca toti vom ajunge la leacuri babesti,medicina ro devine si atzi este cind vezi un care habar nu are ce sa faca si te umple de pastile si injectii daca nu .
Terapeutul slovac mi-a spus ca am sanse f.mari sa am rezultate cu tratamentul pe care mi-l v-a da,dar durata este de 6luni,stiu caz concret:cu trompele infundate,2 avorturi spontane,37 ani, medicii nostrii a lasat-o fara sanse ,dupa siropurile date are un flacau zdravan de toata frumusetezea,aceleasi rezultate sint si ptr.
Asta da boala moderna,mai sa fie... Sa inteleg ca medicina ro nu a evoluat?daca si cei in care ne punem sperantze spun asta...mai mult ca sigur ca ne vom rezolva problemele stindsi discutind diferite remedii
la toata lumeaiar week-end-ul sa va aduca fericirea
badjoke pe doctor ce l-a interesat:lungimea sau grosimea?...cu asta m-ai dat gata
iepurila endocrinologul te pipaie daca ai glandele la loc,si cred ca habar nu are cum se formeaza cam asa a decurs consultul,diferentza ca era un barbat in virsta si nu o doctoritza

Lungimea l-a interesat!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput