oligospermie

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Titelu, mersi mult de mail. Am sa fiu sincera: pare interesant, dar mie una nu-mi inspira incredere. Poate dupa ce am sa aud de la voi ca a dat rezultate.

Sa prindeti multi pesti si sa aveti cu totii un we frumos. V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Pacat ca nu ai incredere mai ales ca alte solutzii nu prea vad cum le-ai gasit,consultul este gratuit,iar medicamentatzia este naturista,in plus nu au nevoie de bani,totul o fac ptr a ajuta oamenii atunci cind sansele de vindecare sint nule aici in Ro.Nu vad de am fi reticientzi la noutatile in medicina chiar fie si ea complementara,trebuie sa ne punem in ceva sperantza ...cunoscindu-l personal imi pun toata increderea in el si simt ca v-a fi bine atit ptr mine cit si ptr JUBICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Titelu, analizele sotiei sunt facute in ziua 21 toate?
Sa aveti parte de o partida de pescuit(si nu numai) pe cinste , weekend placut si mii de ...........

Mergi la inceput

Da ,asa i-a cerut ginecologul,asa macar stim ca ea este o.k.,Itzi doresc un wek-end placut si plin de sperantze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

la toata lumea.Noi o sa incepem de astazi tratamentul si o sa va tin la curent cu ce se va intimpla.Va dau Webul unde gasiti mai multe informatii despre produsele pe care le folosesc eu "www.energy.sk" .Decizia apartine fiecaruia.

Pupici

Mergi la inceput

Tzin pumnii,si sper ca vei reusi,simt ca v-a fi bine ,abia astept sa merg la Cj sa pot incepe tratamentul,am incredere in acei oameni.Sper sa ne putem sincroniza mersul la Cj,oricum voi vb cu ei se vad cind se intoarce din Sk si atunci voi stabili cind plec,oricum v-a fi la sfirsit de saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

titelu nu stiu de ce ,dar si eu am sentimentul ca va fi bine.In legatura cu vizita la Cj ti-am spus sper sa ne sincronizam si sa ne putem vedea sa stam la o vorba fata in fata.Pina atunci ai grija de Melania !

Pupici

Mergi la inceput

Si eu va pup si va salut pe toti!
Va doresc si eu sa reusiti sa va indepliniti visul !
Sa ne tineti la curent cu tot!
O saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Princess urologul a spus sa nu mai iau Pregnyl doza fiind suficienta dar a zis ca nu-mi dauneaza daca mai fac<Maine dupa-masa primesc rezultatele,sa vedem ce si cum...am sa tzi-i le postezi sa vezi rezultatele,...pina atunci

Mergi la inceput

mercic, Titelu,esti dragut!
...Inseamna ca pot sa-i bag sotzului doza de 5000 UI fara nici un fel de problema!
PS Felicitari pt. stelutza! Eu am fost inaintea ta,sac!

Mergi la inceput