oligospermie
Raspunsuri - Pagina 14
titelu spune:
Medicamentos voi renuntza la vit A si E,continui cu celalte,iar in paralel voi duce tratamentul terapeutului pe care-l incep in iulie,analizele le-am facut de Chi-Chi caci terapeutul are propiu control,itzi voi da reperele peste o saptamina cind vor fi gata
titelu spune:
Dupa cite am intzeles de la[red] Jubica[red] i-a dat niste siropuri care sunt obtinute din alge ,asa cred,totul este adus din import,terapeutul este medic si reprezentantul unei clinici de medicina complementara din Slovacia,si are rezultate bune,eu cunoscind unul,m-as bucura ptr JUBICA ca tratamentul sa dea rezultatele care si-i le doreste
titelu spune:
Am sa-tzi trimit mesajul pe email cu datele despre cele facute la cj pe cate mi-i le-a trimis jubica,abia astept sa-l incep la randul meu
princess spune:
Titelu,mercic! Am citit mail-ul, ce sa zic super interesant , dar ma gandesc fiind asa de scump tratamentul rezultatul o fi garantat?
titelu spune:
Verisoara mea a nascut la 37 ani,medicii tomani nu i-au dat nici o sansa,dar,uite rezultatul.Am uitat sa spun ca vara mea este doctoritza si daca ea a facut tratamentul ca cadru medical ce mai este de zis
titelu spune:
Am sa-tzi trimit un mesaj si tzie ,ceea ce mi-a scris JUBICA daca vrei sa vb cu terapeutul am sa-tzi dau tel. lui,dar in perioada asta pleaca in Slovacia,voi incepe tratamentul lui in iulie.
titelu spune:
PRINCESS pina itzi voi trimite rezultatele mele,atzi dau rezultatele si valorile de referintza ale sotziei la care ginecologul a spus O.K.:
-FSH=3,94 val. referintza:b.1-10,5
b.prepubertar <2
f.prepubertar <2,5
F. f.foliculara 2,4-9,3
F. f.ovulatorie 3,9-13,3
F. f.luteala 0,6-8
F.postmenopauza 31-134
-LH=2,41 val. referintza:b.1-5,8
b.prepubertar <0,4
f.prepubertar <0,2
F. f.foliculara 1,9-8
F. f.ovulatorie 11,3-59
F. f.luteala 0.8-12,6
F. f.postmenopauza 9-75
-progesteron=20,1 referintza:f.foliculara 0,41-1.06
f.ovulatorie 0,53-0,73
f.luteala 3.61-21,6
La progesteron ginecologul a avut un semn de ? dar endo a zis ca este normal sa fie crescut(analiza a fost facuta in 21-a zi a CM)organismul pregatind a proteja si sustzine o posibila sarcina.
Ac anti toxo IgM+IgG=negativ
Sper sa avetzi totzi un week-end plin sperantze ,impliniri .Cred ca-mi voi duce sotzia la pescuit pina maine