oligospermie
Raspunsuri - Pagina 13
AYSHA 2 spune:
Titelu, nu ma deranjeaza intrebarea ! Deci probl sta cam asa, la noi, :dupa un prim. trat. cu proviron, nr. a crescut, dupa 5 luni de la trat. a scazut la jumatate. Explicatia dr. pt. scadere: e posibil ca medic. sa-si fi pierdut efectul in timp ! De ce ? nu stiu !Noua ne-a recomandat sa facem inseminarea chiar in luna in care a terminat trat. ca sa aiba mai mult efect. Asa a fost la noi, poate nu este valabil in toate cazurile. Ai vazut si tu ca dr. o bajbaie in ceea ce priveste infertilitatea masculina, asa ca luptam cum putem. Bafta !
titelu spune:
Sper ca lupta voastra sa aiba un final fericit,si noi stam cu toate pinzele sus,dar suntem inconjuratzi de piratzi.Apai cu doctorii ne-am lamurit...totzi sunt de-o foaita,bani sa ai...
princess spune:
Multumesc tuturor pt. raspunsuri si
!
Deci, sotului meu i-a dat asa :
-prima luna: PROVIRON 3/zi - 1 saptamana + PREGNYL 1500 UI/saptamana - 4 saptamani
- a doua luna : pauza
- a treia luna:PROVIRON 3/zi - 1 saptamana + PREGNYL 1500 UI/saptamana - 4 saptamani
- a patra luna: pauza
- a cincea luna: PREGNYL 500 UI/zi timp de 5 zile ( din ziua 5 pana in ziua 9 a ciclului meu ), pt. ca atunci fac si eu stimulare
Referitor la efect , dr. a zis ca facem cu pauza ca sa marim efectul de la o tura la alta de tratament .
Ma tot gandesc la Pregnyl : daca ar face de 5000 UI /saptamana s-ar intampla ceva? Iar cele din luna a cincea fiind una dupa alta cred ca sunt bine de 500 UI. Despre celelalte naturiste inca nu stiu ce o sa-i dau , dar sigur va fi seleniu , zinc , ginseng , apilarnil!
titelu spune:
am plecat de la:6,5 mil/ml(2004-sept)6mil/ml(2005-ian)3mil/(2005-aprilie)am ajuns la 14 mil/ml(2005-iunie),am luat:
-pregnyl 5.000=10 fiole 1/sapt pauza dupa a 5-cea 2 saptamini
-panaxginseng(fiole)1/ziintercalat cu ginseng(pastile)2/zi
-branca ursului tinctura 3linguritze/zi(pe stomacul gol)
-brinca ursului praf -3 linguritze /zi mestecate(pe stomacul gol)
-vit A si E 2/zi
-tinctura catina-la fel ca branca
-spirulina-6/zi
Consum mai mult ceai(amestec de ;menta,soc,mesteacan,naprasnic,salcim)
Cred ca totusi am semne mari de imbunatatzire,azi stiu daca repet cura de Pregnyl
princess spune:
Aysha,asa ne-a spus si noua dr. , ca trebuie sa profitam de efectul maxim al tratamentului .La noi dr. merge , dupa cum ai vazut in schema pe care am scris-o anterior , pe tratament in trei faze: efectul din prima tura il marim cu a doua si a treia tura, iar ultima luna , adica a cincea luna , actionam si la mine! Atunci , dr. mi-a dat tratament pt. stimulare ovariana si m-a chemat la ECO cu PREGNYLUL in manuta , daca cumva nu se sparge foliculul sa il spargem atunci!In acea luna magica vom
la comanda conform ECO si indicatii medic! Probabil ca intre timp vom mai repeta spermograma sa vedem cum mai stam!
Titelu,eu cred ca in ce te priveste conteaza mult ce ai luat in perioada februarie - mai 2005 , daca este sa luam in calcul ca spermatogeneza tine cam 3 luni!Deci, ce ai luat in aceasta perioada?
Referitor la tratamentul sotului meu , ma tot gandesc la combinatia PROVIRON si PREGNYL .Oare daca ii dau PREGNYL de 5000 in loc de 1500 nu ii fac rau?Si referitor la greutatea lui , am gresit : nu are 78 , ci 72 kg.
Hai, ca te-am bombardat
cu intrebari!
titelu spune:
Tot ceea ce tzi-am scris am luat in perioada aprilie-mai si mai continui,in legatura cu pregnyl,este adevarat ca exista o teama la inceput dar,daca dupa 50.000 unitatzi cate am luat pina acum s-ar putea sa mai iau inca o tura scurta nu stiu ce rau poate sa-i faca.Urologul mi-a spus Raspicat,pregnyl 500-1500 sunt frectie galenica ptr barbatzii in putere,daca sotzul tau avea 50 kg mai ziceam,dar asa...fara frica ,baga-i de 5.000 si bine a fi..
JUBICA am incercat sa sun la nr. de tel.de la care ai vorbit sa aflu noutatzile de ieri,dar nu am reusit.Probabil nu este un nr accesibil sau poate lucrurile nu au evoluat la Cj asa cum ai fi dorit si te-ai suparat pe mine
ca te-am pus pe drumuri degeaba
.Scuze daca s-a intimplat asa...
princess spune:
Salutare tuturor oligospermistilor!Slaba comunicarea azi pe aici , doar Titelu a semnat condica !
Titelu , ce ai mai facut ? Ti-a mai dat dr. Pregnyl?
PS Mai, da' dimineata te mai trezesti, esti harnic tare!
titelu spune:
Pai la 7 incep serviciu,si am net as ca pot vb.Am discutat pe email si la tel.cu jubica,a fost la cj si a inceput tratamentul cu terapeutul cu care voi incepe si eu un tratament,ma bucur ca este multumita si plina de sperantza
urologul a spus sa stau un pic sa vedem cu evolueaza lucrurile,l-am intrebat de voi si a ramas ferm pe pozitzii,500-1500 esre doza mica,
azi mi-au supt sangele ptr;prl,fsh,...etc
princess spune:
Pai... tu nu ai facut analizele hormonale ? Sa ne tii la curent cu rezultatele , ca si aici am mari dubii in ce priveste valorile normale. Referitor la terapeutul acela , este destul de inetresant ce ne-ai povestit pana acum; tu mergi in paralel cu tratament naturist si medicamentos sau ce vei face pe viitor?
princess spune:
Am discutat cu sotzul meu si am decis sa faca PREGNYL de 5 000 UI /saptamana!Cred ca e mai bine asa , pt. ca si din ce am citit in prospect tot asta reiesea :doza prea mica pt. un adult.