oligospermie
Raspunsuri - Pagina 12
princess spune:
Salutare si
tuturor!
Am fost ieri la medic (la medicul meu ginecolog!) iar situatia sta cam asa: in mare parte eu sunt bine , iar la sotzul meu situatia nu este prea roz !De aceea , dr. a facut o schema de tratament pt. amandoi , cu accent pe sot , bineinteles.
Iata schema de tratament pt. el: PROVIRON (3/zi - 1 saptamana) + PREGNYL (1500 UI/saptamana - 4 saptamani) , pauza 1 luna , apoi repetat , iar pauza 1 luna si in a cincea luna: PREGNYL 500 UI timp de 5 zile ( atunci voi face si eu stimulare cu CLOSTYLBEGIT si PREGNYL). In plus , ne-a mai dat DOXICICLINA timp de 10 zile si vitamine ( eu- acid folic , vit. e forte ; sotzul- seleniu , zinc , vit. e , cartilaj de rechin ).Daca dupa toate astea nu vom reusi ne-a recomandat inseminare!
Cam asta este ! Ce ne-a dat noua sperante a fost ca dr. nu a zis nici un moment ca situatia este grava sau ca nu se poate face nimic!
titelu spune:
Nu vreau sa ma bag ca musca dar:pregnyl 1500 ptr sotul tau este putzin,mie mi-i s-a dat pregnyl 5000(cinci mii) deoarece 500 se da pina la virsta de 16 ani iar 1500 pina la 21,vb urologului :esti ditamai ursul, cu o frectie nu-tzi trece raceala,si am 169 si 75 Kg
princess spune:
Hai ca m-ai pus pe ganduri! Sotzul meu e un pic mai mare ca tine (1,75 m si 78 kg); eu ma gandeam ca PREGNYLUL este in completarea PROVIRONULUI si poate de-asta i-a prescris mai putin!Chiar crezi ca nu va avea efect? Apropo, doare ?
titelu spune:
Nu ,ca un tantzar,medicul sotziei mi-a dat pregnyl 500,30 fiole 1/3zile,urologul a schimbat cu pregnyl 5 000,10 fiole,1/saptamina.a motivat prin :virsta,greutate,inaltime.Tzi-am dat un PM...
princess spune:
Stiu si eu ce sa mai zic? Ma gandeam oricum sa continuam si cu naturistele in paralel si poate efectul va fi mai bun! Tu crezi ca influenteaza in vreun fel medicamentele?
PS Multumesc pt. mesaj , poate o sa avem ceva intrebari si atunci te vom contacta!
titelu spune:
Nu stiu ce sa zic,vit.a si e am tot luat,branca cert ca face bine,dar ce-i mai sigur:de la 6,5 mil/ml am coborit la 6mil/ml ,cresterea in mod sigur la 14mil/ml a fost dupa panaxginseng(ginseng fiole)se iau pe cale bucala,branca,pregnyl,apa am baut rar,mai mult ceai din amestec de plante.
Pregnyl 5 000 costa in jur de 800.000/cutie(3 fiole/cutie) cel de 500 cred ca am dat in jur de 150.000/cutie dar l-am schimbat asa cum tzi-am zis.Multa bafta.Pregnyl nu esye compensat
princess spune:
PANAXGINSENG unde ai gasit ?In farmacii naturiste sau in farmacii normale? Despre PREGNYL , inca nu am cumparat , dar o sa discut cu sotzul si vedem ce facem: luam de 5000 sau de 500!
titelu spune:
IEPURILAmultzumesc ptr felicitari,itzi dai seama ca am fost
cand am vazut in sfarsit imbunatatzire
,sper din SUFLET SA REUSIM TOTZI .
Am fost ieri la endo
.Apai sa vedetzi lucru;mi-a facut drmul vietzii si al matasii
de la pina la ultima
.am spus de problemele de sanatate,operatii,proverbe si zicatori,coclendere si telepepindoane in sos tomat
.dar,mi-a venit sa zic ca am trimis rezultatul spermogramei la Cj,unchiului meu care este profesor doctor imunolog la medicala 3,cind i-a auzit numele a avut un
pe 16 mm,i-a fost si lui profesor
.apai sa vezi frate ,adevarat profesor dupa aceea;mi-a explicat amanuntzit ca:testicolul drept nu-i dezvoltat suficient ptr.a produce
,canalele care produc
,si efectiv modul de functionare a outzului
,si bonus o consultatzie gratuita
dupa nu-stiu ce-analize,no ca se poate.I-am pus o intrebare de baraj;am facut operatzia,am injectat pregnyl,ingurgitez plante, care din astea trei au ajutat la spermatogeneza?raspuns;nu stiu...dar,citez"apilarnilul si zinc ajuta,ginseng dacaorganismul accepta poate face minuni,in general a spus ca plantele oricum nu fac rau ci pot ajuta.a mai spus de.experientze genetice,etc dar sint
si merg la cj.Concluzii:medic deosebit de amabil
dupa ce am facut cunostintza
,orator bun,electrician grad 2( mi-a mai luminat mintea incetzoshata de termeni si sfaturi),probabil imi v-a spune mai multe dupa analize.![]()
princesspanaxginseng am gasit la Naturiste,10 fiole/cutie,in jur de 80.000-90.000lei ,ramin la ideea ca pregnyl 500 este prea mica doza(am intrebat urologul de voi,mi-a zis ca este posibil ca 500 sa nu-si faca efectul la zdrahonul de sotzior,175/78,sau organismul sa reactzioneze lent,astazi v-a decide daca sa mai fac o tura de pregnyl(prea mult ar putea strica).in rest,ploua,si printre pica...turi va doresc tuturor o zi plina de surprize placute.(la nevasta-mea katiushele rusesti au deschis focul)
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata tutoror si o productie ca mai buna de
miscareti !
Princess, sotul tau sa ia cu toata increderea Proviron ( daca-l gasesti in Ro )ca este printre cele mai bune tratamente sintetice. Al meu a luat timp de 3 sapt cate 4/zi si s-au vazut unele efecte,nu spectaculoase, dar mai ales in ceea ce priveste motilitatea ! Trebuie, totusi, sa "action " imediat de la terminarea trat., deoarece in timp isi pierde efectul, cel putin la noi asa s-a intamplat. Oricum, noua medicul urolog ne-a spus ca imbunatatiri majore nu vor fi si ca avem sanse dupa 2-3 inseminari.
Va doresc o zi cat mai buna, chiar daca este nor !
Aysha
titelu spune:
AYSHA, nu am intzeles bine in legatura cu Provironul,daca efectul este de scurta durata de ce trebuie luat?normal ar fi daca apare,efectul sa ramina...zic si eu,ca nu dau cu parul.
princess la un calcul simplu rezulta :1500*4=6.000 unitatzi in prima tura;apoi 500*5=2500 unitatzi a doua tura,total 8.500unitati la 175 si 78 kg.eu am luat 5.000*10=50.000 unitatzi la 169 si multe kg.deci de 20 de ori mai mult si efectul se vede dupa 4 luni.cred ca este o diferentza mare din cele doua cazuri,dar asta nu inseamna ca vreau sa te influentzez,dar sigur valoarea totala a unitatzilor de pregnyl ptr sotul tau este prea mica raportat la structura si virsta