M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Oricum, e deja arvunita de Andrei, au dormit impreuna tinanadu-se de mana (uitati0va la poze!).....nu cred ca mai exista indoiala ca e ceva intre ei !

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Valiburu , Stefanut avea 10 zile si 2420 g cand l-am adus acasa . Si datorita unor probleme de sanatae ale socrului meu am ramas acasa singura timp de 4 zile ( si cand spun casa sa intelegi casa la curte cu catei , cu pasari care si ele trebuiau ingrijite ). La spital mi-au spus cum sa-i prepar laptele , dar scria si pe cutie . Mai treceau pe la mine nasica si mosica , dar asta pe seara , sa ne faca baita si sa mai aduca ceva de mancare pentru mami . Oricum toata ziua stateam sa il privesc si sa vad daca respira . De infasat l-am infasat singura din prima , desi era o mana de om .
Cand a venit tati dupa 5 zile , mami slabise 4kg si daca iesea din curte parca era pe alta planeta , de oboseala , dar si de fericire .
Ce departe mi se par acum acele zile , dar emotiile nu-mi dau pace nici acum . Si acum ma trezesc noaptea ( el este un cuminte si mananca daor o data pe noapte ) si il urmaresc cum doarme . bine ca acum trebuie sa-l si supraveghez pentru ca il gasesc intors pe latimea patutlui deja .

Silvia , Marius si bebe Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

SENTINTA IN PRONUNTARE !!!!!
In sfarsit totul a fost cum trebuie, la ora 9 erau acolo si procurorul si juristul de la DPC si, bineinteles judecatoarea. Au audiat martorii, surpriza cea mai frumoasa a fost din partea vecinei, care de fapt este o veche prietena de a mea. Cand a intrebat-o de ce ne-am hotarat sa adoptam a povestit cum am ajutat-o sa-si creasca fetita, cum am fost prezenti la toate evenimentele din viata ei. Noi nu discutasem nimic din ceea ce va spune pentru ca nu stiam ce va fi intrebata. Cred ca asta a impresionat-o pe judecatoare.
Banuiesc ca proba cu martori a cerut-o si pentru faptul ca am luat-o pe Otilia dintr-un centru privat din alt judet. Cealata familie care a avut dosarul introdus o data cu al nostru nu au intampinat nici o problema, s-a terminat totul de la prima infatisare.
Cristina astept indrumari de la tine, ce trebuie sa fac. Stiu ca ai mai scris dar la vremea aia eram cam aiurita si nu am retinut. Daca nu-ti este greu scrie-mi pe PM detalii.

Irina_g, am inteles ca evaluarea psihologica, conform noii legi se face la evaluarea finala, inainte de introducerea actiunii in tribunal, trebuie sa fie la dosar. Oricum copiilor li se face o evaluare inainte de incredintare( cel putin Otilia avea) si asa cred ca se poate face o comparatie a modului de dezvoltare in familia adoptiva.

carmen
Otilia

Mergi la inceput

FELICITARI!!!!!!

Ma bucur mult de reusita ta! Sa fiti fericiti si acum doar numeri zilele. Am trimis deja pe PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Patri, bine ai venit! Nu baga in seama toate rautatile, uite, noi avem 37 de ani si nu ne-a spus nimeni (ce nesimtire!) ca suntem prea batrani! Plus ca o familie la 20 de ani poate inca nu e formata (cati se casatoresc la 20 de ani?), si, daca nu stiu SIGUR ca au probleme, inca nici nu se gandesc la adoptie! A fost o rautate gratuita, intareste-te si treci mai departe, pe drumul tau! Iti doresc mult noroc si putere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Carmens cred ca putem sa te felicitam deja , ce a fost mai greu a trecut , desi cred ca aceste zile care au ramas iti vor parea foarte lungi.

Silvia , Marius si bebe Stefanut

De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !
pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=/ee6a&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Valiburu felicitari si asteptam primele impresii de mamica.stiu ca ai emotii si este normal doar vine acasa. cat despre achimbat pemparsi nici o grija inveti repede si la o adica mai suntem si noi pe aici.
in ziua cand l-am adus acasa pe Robert (dupa ce facusem cumparaturile de rigoare cu multe emotii si dragoste) nu ma mai saturam admirandul, giugiulindul ce sa mai pluteam de fericire si ca o proaspata mamica ce ma aflam ii tot indesam biberonul in gura sa manance copilul cat vrea el ca acum nu mai e pe ratie. ei toate bune si frumoase pana mai tarziu cand plangea copilul si eu nu stiam ce are ca doar mancat era, de dormit dormise, pupacit era. ca sa ma dumiresc ca de pempars uitasem cu desavarsire (asta ca sa va fac sa putin)

Patri si Bluestrip bine a-ti venit printre noi

Carmens felicitari sa-ti traiasca fetita, ma bucur mult pentru inca o reusita.

noi va pupacim pe toate vechi si noi

Lorelei si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Felicitari, Carmens! Ma bucur mult de tot pentru voi!!! Si felicitari si Otiliei, ca a fost cuminte si a crescut frumos!

Am si eu o veste: maine ne ducem la jurista de la DPC sa semnam actiunea in instanta! A dat Domnu' si a ajuns si dosarul de la ORA la DPC, dupa 2 saptamani de la trimitere (prin posta).

Mergi la inceput

Hai mai fetelor, deja a 3-a veste buna pe ziua de azi (vedeti ca 13 e cu noroc).
Bravo si voua Rozi, sunt sigura ca acum chiar te-ai linistit, banuiesc ca ai fost foarte stresata ca nu mai venea dosarul!!!! Sa dea Dumnezeu sa va programeze cat mai repede la Tribunal si sa terminati si voi curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Carmens !
Felicitari Rozi !Bafta si in continuare !

Mergi la inceput