Prietenii omului (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Ahh...si trebuie facute ceva teste de sange ale cainelui ca sa se poata trece granita?sau e nevoie de ceva adeverinte? Noi vrem sa mergem in ro in concediu si sa luam si cainele cu noi... a calatorit cineva cu cainele in Ro, cum se verifica caini la granita? Off...sunt total in ceata... Noi cand am adus-o din Ro in De Jacky era sub 3 luni si nu a avut nevoie decat de carnetul de sanatate... dar acum nu mai stiu...

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Vio, elaboreaza si tu un pic cu schimbatul numelui, ca eu nu prea inteleg treaba. Soacra-mea, de cate ori il are pe Oreo la ea acasa, ii da cate un nume nou. Nu-i zic nimica, ca doar imi are grija de catelus cand santem in vacante. Dar nu e mai multa bataie de cap, sa inveti iara cainele sa raspunda la noul nume?

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Mersi Vio! Da eu sunt din Landshut, tu ?
Jacky are doar 5 luni jumate, a facut 2 vaccine in ro si la 12 saptamani a facut aici inca un vaccin si medicul a zis ca asta e destul pt 1 an, catelusa ta cum are doar 2 vaccine?
Formularul care l-am completat trebuie sa-l trimit la Tasso e.v., de la aia e cip-ul.
Eu am citit pe net tot felul de prostii , ca trebuie Pass EU si Bluttest si Veterinärbescheinigung.. de m-am zapacit de cap (ca mie medicul nu mi-a zis nimic)
Acum la 19:30 mergem iar la el, ca nu am liniste.

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Sanca, Jazz raspunde la:
fluffy, animal paros, crocodil vargat, Osama, caine.
Depinde pe ce ton ii spui ce ii spui. Afara raspunde la un anume fel de fluierat daca ii prea ocupat cu alti caini.
Din cate am citit eu, orice caine se obisnuieste cam in 2 saptamani cu noul nume (poa'sa fie oricare), deci nu cred ca ii o problema faptul ca soacra ta il boteaza in tot felu'.

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Ola... avem pass EU. Am fost la medic si ne-a dat pass , dar ne-a pus pe noi sa completam datele personale. De fericire am uitat si sa intrebam de poza... voi aveti poza in pas? dar la pagina 20 aveti scris, semnat ceva?
Ne-a zis ca pass-ul asta e ok pt calatorii, se vede ca are vaccine, ca are cip..
Vio tu cand pleci in ro?
Eu am asa emotii... nu as vrea sa avem probleme pe la vama cu Jacky.

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Nicoll pe ausweiss la poza scrie wahlfrei adica optional, la pag. 20 nu scrie nimic, nu-ti face griji o sa fie bine, TU CHIAR CA nNU AI DE CE, esti in regula. noi plecam la sf. lunii iulie, cred si sper, vedeti sa nu pierdeti "nunta din Landshut" care se tine din 4 in 4 ani, ar fi pacat.
si pt. Mutunache al vostru
Vio

Tina,catelus de catifea

orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Salutyyy! Fetelor cu caini mari, stie vreuna din voi unde gasesc o lesa lant cu inele rezistente, adik groase. M-am tot uitat pe la pet shops si la medicul veterinar al Matucii, dar n-am fost prea multumita. E drept, n-am umblat foarte mult, doar vreo 3 magazine.
Multumesc mult.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Anangel, tot felul de lese gasesti la mazinele Animax - Bd. Turda Nr. 117 - 119 sau la un cabinet veterinar pe Bd. Aviatorilor nr. 71.
Eu pentru Azara am si din metal cu zale, cu ghimpi si din piele, dar cele mai bune mi se par cele din piele.
Acum depinde pentru ce vrei sa o folosesti. De exemplu, cand merg la dresaj cu Azara o folosim pe cea cu ghimpi, pentru a o putea corecta atunci cand nu executa comenzile date.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc mult. Noi nu-l ducem pe Nero la dresaj, n-are nevoie ca e destul de ascultator si e foarte bun paznic. Eu vreau o lesa pe care sa nu o rupa. A mai avut una lant si a rupt-o dupa vreo 2 zile, i-a facut socru-meu o za din sarma groasa si dupa alte cateva zile s-a rupt in alta parte. Trage ca bezmeticu' , ce sa-i fac? Pe Bd. Turda am fost dar n-am fost multumita de ce-am gasit. O sa incerc si la acel cabinet de care ziceai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Multumesc mult. Noi nu-l ducem pe Nero la dresaj, n-are nevoie ca e destul de ascultator si e foarte bun paznic. Eu vreau o lesa pe care sa nu o rupa. A mai avut una lant si a rupt-o dupa vreo 2 zile, i-a facut socru-meu o za din sarma groasa si dupa alte cateva zile s-a rupt in alta parte. Trage ca bezmeticu' , ce sa-i fac? Pe Bd. Turda am fost dar n-am fost multumita de ce-am gasit. O sa incerc si la acel cabinet de care ziceai!

Anangel, scuzele mele. Tu intrebai despre lese si eu in raspunsul de mai sus ti-am povestit despre zgarzi. Oricum problema pe care o relatezi tu de fapt tot la zgarda ne duce. Aceea problema pe care am avut-o si eu cu Azara. Tragea de ne rupea cand ieseam cu ea. Totul s-a rezolvat cu zgarda cu colti sau ghimpi, cumparata de la cabinetului de pe Aviatorilor. Trebuie sa mentionezi care vrei o zgarda cum ti-am spus mai sus, dar sa nu aiba coltii ascutiti, taiosi, pentru ca sunt mai multe modele.
Cand Nero va incerca sa traga, trebuie smucit din lesa, iar zgarda se va strange usor in jurul gatului, provocandu-i un mic disconfort. De cate ori vei face acest lucru insoteste-l de cuvintele Nu e voie. Incet, incet se va obisnui sa nu mai traga.
Avand o asemenea zgarda ii poti pune orice fel de lesa ca nu o va mai rupe.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Maruta habar n-am de ce nu a vrut veterinarul sa mi-l tunda pe Mis...A zis ca are ceva cocoloase prin blanita si nu baga masina ca-l va durea foarte tare,ca are pielicica fina...Apropo,al tau e "mortal" cu frizura lui,chiar daca nu pare fericit,dar cum l-ai convins sa stea?
Darria,necazul e ca rasfatatul meu nu papa decat crochetele din alea de ale lui(si cate o maslina din cand in cand) si nu reusesc sa-i administrez pastila sub nici o forma. Am incercat in fel si chip:intreaga in:pateu de ficat,mancarica la plic gen Wiskas,chiar si branza topita si pisata in pateu,smantana,mancare cu sos...Veterinarul i-a dizolvat-o in apa si i-a varat-o pe gat cu o seringa...Nimic nu a mers!!!Simte mirosul ala de chimical,de substanta straina si scuipa tot,face spume la gura de parca ar fi otravit si ne sfasie cu ghearele de parca ar fi turbat...

Ina

Mergi la inceput