Vreau si eu un BB

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna terrapin si ileana,
pana va raspunde mura, va trimit eu adresa dr. mihalache-cabinet privat str. Novaci nr.4, bl S9, sc.1 parter ap.4 sector 5 interfon 4C, tel. pt. programari 4103372.Eu am ajuns la dna dr tot la sfatul Murei si am trimis si eu la randul meu o prietena.
pupici,
Stepha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Am fost foarte ocupata astazi si nu am avut timp sa va raspund.
Am cazut ca Stepha a raspuns pentru mine.
Spitalul CFR2 este pe langa Romexpo.
Cabinetul particular este in Rahova, adica nu prea aproape de centru, dar.... parerea mea e ca merita sa incerci. Sunt sigura ca o sa iti placa doctora.
V-am spus, nici un alt doctor nu mi-a lasat macar impresia ca ar intelege prin ce trecem noi sau mai bine zis de ce ne dorim atat de mult un copil.
Nici macar mama mea nu intelege prin ce trec si i-am explicat. Daca tu iti doresti ceva si intinzi mana si obtii acel ceva nu ai cum sa il apreciezi la fel de mult ca cineva care intinde mana si nu reuseste sa obtina acel lucru si merge printre maracini care il ranesc, si il doare si el merge inainte si tot merge si se tot chinuie si mai si cade , se ridica si o ia de la capat si pana la urma obtine si el acel ceva, dar pe care il apreciaza de o mie de ori mai mult pentru ca a luptat enorm si pentru ca s-a chinuit si a suferit mult pentru el.
Asta e motivul pentru care cred ca ne intelegem noi fetele care avem aceeasi problema atat de bine si tot de aceea cred ca si Dr. Mihalache are posibilitatea sa simta pe pielea ei tot ce simtim si noi si atunci normal ca ne intelege.
Va doresc numai bine si multa bafta in gasirea acelui doctor care sa va fie aproape si care sa va sprijine nu numai medical ci si psihic in obtinerea unei sarcini.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc Stepha si MURA.
Azi am fost la dr. care mi-a facut laparo si mi-a spus ca nu sunt ovarele stimulate . Tocmai mi-a schimbat diagnosticul din sterilitate secundara in sterilitate primara . Mi-a dat sa iau CLOSTILBEGYT 2 luni. Nu stiu ce sa mai fac, sa continui cu tratamentul, sa merg la alt medic... Macar acum stiu de ce...
va pup

Ileana

Mergi la inceput

Ileana, daca poti spune-mi si mie cum si-a dat seama ca ovarele nu sunt stimulate? Cine sa le stimuleze???? Ti-a facut monitorizare?
Analize hormonale? De unde si-a dat seama ca nu sunt stimulate? Si repet cine sa le stimuleze????????? Ovarele functioneaza sau nu functioneaza. Sunt stimulate artificial cu medicamente ca sa functioneze, dar cum poti pune un astfel de diagnostic?????????
Am o intrebare. Ai avut vreo sarcina in viata ta? Chiar si pierduta sau vreun avort?????
Daca nu , si incerci sa faci un bebe de mai mult de un an de zile de contacte sexulale neprotejate asta insemana ca ai o STERILITATE PRIMARA.
Daca ai ramas vreodata in viata ta insarcinata dupa care nu ai mai putut face alti copii aceasta este o STERILITATE SECUNDARA.
Imi pare super ciudat sa iti schimbe diagnosticul asa, este o chestie foarte clara este ori una ori alta.
Poti schimba diagnosticul daca primul a fost sterilitate primara si intre timp ai ramas insarcinata pe cale naturala si ai pierdut sarcina atunci diagnosticul devine sterilitate secundara. Dar cum sa pui diagnosticele invers???????? E o nebunie.
Si Clostyl pentru ce ti-a dat? Ai spus ca nu ai facut monitorizare. Pe baza a ce ti-a prescris acest tratament?
Sti ca de la acest medicament nu se dezvolta endometrul si poti obtine foliculi dar sa nu ai endometrul destul de gros si bebe sa nu aiba in ce sa se instaleze?????? Sti ca tot de la acest medicament poti face chisturi pe ovare de care se scapa foarte greu????? Sti ca trebuie sa ti se faca monitorizare ecografica pe tot parcursul tratamentului din 2 in 2 zile????????
Ai mare grija. MAREEEEEEEE GRIJA.

Ai spus "macar acum stiu de ce" oare chiar sti??????????????
Sau ai doar impresia ca sti? Mie personal nu mi se pare ca ai cunoaste cauza sterilitatii tale.
Diagnosticul se pune dupa niste investigatii serioase. Este foarte complex.
Ai facut cumva Histerosalpingografie????? Asta se face obligatoriu inainte de a da un tratament de stimulare a ovarelor pentru ca daca trompele sunt infundate nu rezolvi nimic.
Ai grija de tine. Mai bine mai cere o parere inainte de a incepe acest tratament pentru ca mie mi se pare pus tare aiurea.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Am facut HSG in urma cu 3 luni si tot atunci am facut si laparo cu acest dr. (aderente). Zic ca mi-a schimbat diag. pt. ca atunci era sterilitate secundara. Azi am fost la el la un control si mi-a facut eco. si mi-a zis ca nu sunt stimulate ovarele...ca lipseste foliculul (sau ceva asemanator). Pe reteta mi-a scris diag. sterilitata primara. Eu nu am stiut diferenta (credeam ca este vorba de gravitatea situatiei) si de asta am zis ca mi-a schimbat diagnosticul. Acum inteleg ca a fost pus la intamplare, nu am avut fisa de externare (pe care mi-a cerut-o) si cred ca nu isi mai amintea cazul meu. Si apoi nu cred ca conteaza diag. de pe reteta, nu?
Am auzit de aceste efecte negative ale medicamentului de aceea nu stiu ce sa fac. Mai am putin timp pana in ziua 5 cand ar trebui sa incep si vreau sa stiu daca ma ajuta sau imi face mai rau.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Hai ca am luat-o razna, incepusem sa postez aiurea...

Inainte de toate, vreau sa va multumesc din suflet pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat, in special cele legate de cabinetul Dnei Dr Mihalache.
Inainte de a va povesti ce mi s-a intamplat azi, vreau sa-ti spun, ILEANA, ca MURAare mare dreptate.
Ai mare grija la tratamentul care ti s-a prescris.
Eu una, nu mai am deloc incredere, in doctorii care iti dau medicatie asa, dupa ochi, fara analize amanuntite...
Majoritatea ne trateaza pe toate ca pe niste animale, bagandu-ne in aceeasi oala si dandu-se mari cu experientele lor de-o viata.
Am mers odata la un doctor, care fara analize, fara nimic mi-a trantit niste medicamente, pregnil injectii si metronidazol, de la care m-am ales cu niste frumuseti de fire de par in barba... noroc ca nu se vad ca ma streseaza la culme; noroc ca m-a indrumat cineva sa nu le mai iau ca pot provoca niste deregleri hormonale destul de mari...
Ideea este ca m-am hotarat sa merg la un medic, unde sa incep sa imi fac toate analizele necesare, DE LA ZERO!!! Asta nu inainte de a-l trimite pe sot sa-si faca blestemata aia de spermograra de care ma rog de o gramada de timp sa si-o faca...
Datorita voua ma simt acum mult mai increzatoare in mine si gata sa lupt pana la capat pentru a obtine ceea ce-mi doresc mai mult pe lumea asta: un copilas
Desi exista o vorba care spune ca, cu cat iti doresti ceva mai mult, cu atat ti se indeplineste mai greu...
Eu voi merge pe zicala: speranta moare ultima...
Ileana, sincer, nu vreau sa te sperii, dar mi se pare cam neserios doctorul asta al tau; parca ii vad pe toti cei la care am fost eu, mai ales la doctorita aceea la care ma duceam de 1 an de zile, bineinteles ca sa ma ajute sa raman insarcinata, si ea imi dadea non stop anticonceptionale pentru chisturi, si imi spunea cam la fiecare consultatie: " cand o sa vrei sa ramai gravida, sa vii din nou la mine"... si eu, fraiera ma tot duceam la ea de 1 an. Asta insemna ca habar nu avea ce imi tot scria in fisa aia, si ca nu ma cunostea deloc, mai ales ca dupa ce stateai si asteptai sa intri la ea de dimineata pana seara, in 2 minute te dadea pe usa afara, nici nu apucai sa-i spui Buna Ziua!
Iar analize, in afara de niste ecografii transvaginale, un citologic si niste examene de secretie, nu am facut nimic din ce descriu fetele...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat ieri, aseara aveam probleme cu internetul si nu am putut posta in continuare.
La inceputul saptamanii trecute am mers la doctora mea de familie pentru o adeverinta si mi-a povestit despre programul acela destinat cuplurilor cu probleme in fertilitate, sustinut de o Dna. Dr. Mihalache la Municipal.
Eu am intrat atunci pt prima data pe forum, intreband daca stie cineva ceva de treaba asta.
Mura mi-a sarit imediat in ajutor dandu-mi detalii despre o alta Dna. Dr. Mihalache dar de la CFR2.
Ieri, am mers din nou la doctora mea ( la care inainte de saptamana asta nu mai fusesem de cateva luni bune) si i-am povestit amuzata ca eu am descoperit o alta doctorita, cu acelasi nume; ce coincidenta!!!
Atunci, doctorita mea a izbucnit: " Aceasta este!!!" Lucreaza la CFR2 dar programul acela se desfasoara la Municipal!!!
Nu mi-a venit sa cred!!!
Nu credeti ca asta a fost un semn??? Eu nu sunt o superstitioasa dar intamplarea aceasta m-a convins ca trebuie sa merg neaparat la aceasta doctora
Pupici!!!

Mergi la inceput

Terrapin imi pare tare bine ca te-ai hotarat sa mergi la Dr mihalache pentru ca este intr-adevar un om deosebit si un dr foarte bun. Iti spun eu ca nu o sa regreti. Si mai este o chestie, apropo de ce ti s-a intamplat tie, este o coincidenta care spune milte daca sti sa intelegi si sa accepti ca nimic nu este intamplator pe lumea asta.
In legatura cu Ileana , Terrapin, noi nu incercam aici sa schimbam opiniile oamenilor, incercam sa ii ajutam, cu cat putem , daca putem, decizia finala, usoara sau grea le apartine in totalitate.
Fiecare dintre noi si-a spus parerea in legatura cu dr ei si cu tratamentul prescris de acesta. Sustin in continuare ca tratamentul este bun dar nu in conditiile date de dr ei. Nu se face asa. Este prea riscant si nu stiu daca merita.
Am citit tot ce au spus si celelalte fete si balanta inclina clar in a nu lua tratamentul in conditiile date.
Dar cum spuneam, decizia este doar a ei. Ii tinem pumnii sa ia decizia cea mai buna si cu cele mai putine riscuri pentru ea si pentru sanatatea ei.
Ileana. Monitorizare poti face la clinicile particulate dar ti-am spus ca este pretul foarte mare. Ar trebui sa vorbesti cu dr sa ii spui ca vrei monitorizare, nu inteleg cum vine aia "este foarte ocupat". Ori este dr tau ori nu este? Trebuie sa isi faca timp pentru tine nu sa iti arunce asa un tratametnt si gata.
Spermograma ati facut-o????
Daca nu .... asta ar trebui neaparat facuta inainte de tratament.
Terrapin, spermograme foarte bune face dr MATEI la CFR2, este o doctora foarte buna, cu ea face si Mihalache inseminarile, ea prepara sperma si eu am ajuns la ea la recomandarea dr Tutunaru.
Poti sa te duci tu si sa iei un recipient de la ea sau de la o clinica particulara (Medsana) si sa recolteze sotul acasa dupa care tu sa fugi repede cu proba la Dr. Matei , trebuie sa ajungi cam in jumatate de ora, cel mult o ora si pe drum sa tii borcanelul la cald.
Este cel mai simplu asa, pentru ca stiu cum e cu barbatii nostri , decat sa ii trimiti la spermograma mai bine ii omori. Eu am reusit sa il conving dupa 3 ani sa o faca.
Multa bafta. Daca te mai pot ajuta cu ceva .... oricand.

Mergi la inceput

Terrapin , am uitat sa te invit la celalalt subiect al nostru "Pacientele dr Mihalache CFR2" unde poti afla mai multe si daca vei deveni pacienta ei poti intra si tu in clubul nostru.
Ileana, raspunsul de aici ti l-am dat dupa ce am citit si ce ti-au scris fetele la celalalt subiect postat de tine.
Terrapin te asteptam in clubul nostru.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_nicol spune:

FETELOR ANALIZA DE TOXOPLASMOZA ATI FACUT-O?

Mergi la inceput