Klebsiella pneumoniae

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Iti multumesc mult pentru raspunsuri.... poate o sa reusim pana la urma.... o sa incec tot ce se poate incerca.... Argila ti-a recomandat-o medicul? eu ieri am terminat trat cu Ciprofloxacin, o sa astept cateva zile si o sa-mi repet analizele... sa vad ce mai pot face... oricum in perioada asta mai fac si trat. homeopat...

Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Kerstin, argila asta nu numai ca e la recomandarea medicului dar e de baza in tratamentul pe care urmeaza sa il incep.
zici ca faci si homeopat ..dar eu stiu ca daca iei antibiotice, majoritatea tratamentelor homeopate/naturiste nu prea isi fac efectul...bine, baniesc ca medicul ce ti-a dat tratamentul homeopat ti-a zis de asta.
vorbim...te pup

Mergi la inceput

Da! Medicul stie de trat cu antibiotice pe care il fac! Vreau sa-ti spun ca am terminat trat. cu antibiotice si de 3 yile fac doar homeopat dar din pacate ochii arata f. rau acum... peste 2-3 zile o sa repet antibiograma si daca nu... medicul mi-a zis ca trebuie sa fac injectii in ochi.... nu stiu ce sa mai fac... sunt disperata!!

Ai grija de tine! Te pupic!

Mergi la inceput

Draga Helenutza!

Am repetat analizele si nu mi-a mai iesit Klebsiella ci doar Stafilococ alb, am fost si la medicul homeopat si mi-a zis ca nu mai are cum sa iasa Klebsiella in urma trat. homeopat.... Sper sa-mi fi lucrat bine analiza la laborator... (trat. homeopat am luat 5 doze dar au fost necesare doar 3 pt ca organismul a reactionat dupa 3 doze)... O sa-mi mai repet analizele si sapt viitoare sa-ti spun cum stau ... Daca imi ies bine poate incerci si tu un trat. homeopat.... Multa, multa sanatate si astept vesti bune de la tine!
Pupici!

Mergi la inceput

Kerstin, ce ma bucur! chiar ieri m-am gandit la tine si am vrut sa scriu dar nu am prea avut timp.
sper sa mearga tratamentul si sa mi-l dai si mie daca e. eu am inceput cu argila de vineri.
pupici si sanatate si tie

Mergi la inceput

saptamana asta mai repet analizele si daca-mi ies si acum bine te anunt.... pupici!
Vii la mare?

Mergi la inceput

scuze, de abia azi am vazut mesajul desi m-am mai uitat pe forum zilele astea, ce-i drept destul de rapid.
ai facut analizele? cum au iesit?
eu am 3 saptamani de argila.... ma simt bine, nu stiu daca de la asta. oricum mai am inca 3.
la mare vin, maine e ultima zi de servici. o sa venim de pe 16-23 iulie, cam asa ceva... sper sa prindem vreme frumoasa :)

pupici

Mergi la inceput

Am repetat analizele si au iesit OK! Sper sa primesc vesti bune si de la tine!

Numai bine! Sanatate!

Mergi la inceput