Boile Govora sau Praid

Boile Govora sau Praid | Autor: silvana75

Link direct la acest mesaj

Copilul meu in varsta de 4 ani si 5 luni a fost diagnosticat cu astm bronsic usor persistent in urma testelor de alergie si a probelor ventilatorii.
Anul trecut, la recomandarea medicului, am fost la Baile Govora 10 zile pentru tratament. Copilul nu face crize, tuseste doar la trezire si la efort. Anul acesta nu stiu unde sa mergem! Medicul la care e acum in evidenta ne-a spus sa mergem la Praid, dar discutand cu prieteni si cunostinte, parerile sunt impartite. Pana si sotul meu spune ca la Govora se fac multe proceduri, pe cand la Praid intri in salina si atat. Stiu ca ambele sunt bune, dar nu stiu ce sa aleg pentru copil si as vrea sa aleg varianta cea mai buna.
Mamici sau tatici cu copii asmatici, ce parere aveti?

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Intr-adevar, la Praid intri in salina si atat. Dar sa stii ca efectul este maxim. Eu am facut tratament la Praid si mi-a facut foarte bine.

mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Eu am fost la Slanic Prahova si am intrat in salina si atat dar mi-a facut foarte bine atat mie cat si copilului.De aproape un an nu a mai racit deloc iar mie mi-au trecut durerile de cap.E adevarat ca e cam saracacioasa pensiunea in sensul ca nu prea ai ce vedea si nici magazine nu sunt prea multe.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multumesc de raspunsuri. Nu contest efectul salinei. Vroiam doar sa aflu daca cineva a fost cu copilul si in alta parte, decat la Praid si daca efectele sunt aceleasi? Anul trecut medicul care ne-a trimis la Govora spunea ca Paul e prea mic pentru salina (atunci avea 3 ani jumate) si plamanii lui sunt prea "slabi" pentru aerul puternic din salina.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

o intrebare: de la ce varsta v-ati dus copii la tratamente de acest tip? ca ma gandeam sa merg anul acesta undeva gen slanic prahova cu fetita de 2 ani dar acum am citit ca ar fi prea mica?!aveti idee??

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput