v-a luat mult sa treceti peste o despartire?
Raspunsuri - Pagina 5
ymcar spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222quote:
Originally posted by ymcar
Pai au trecut aproape 3 ani si... nu mai e la fel de greu ca in prima zi, dar nici mult mai bine. Eu nu cred ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva iti trece vreodata de tot. O bucata din suflet se rupe si ramane un gol. Rana aia doare si iti aminteste tot timpul... Sau poate sunt eu anormal.
Amu dreptu-i ca intre timp nici nu a aparut altcineva si nici nu va avea posibilitatea sa apara vreodata (din motive obiective), poate si asta ma tine pe fundul gropii.
Life stinks
de ce spui ca nu poate aparea nimeni??
Pozeeee
Mancarica
Motive obiective.
My life stinks
ana_maria222 spune:
Tu stii mai bine!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
Lolly spune:
Se spune: cui pe cui scoate.
Da' si asa... pot spune ca mi-a trebuit ceva timp...
Un nou inceput este dificil... de fiecare data, indiferent despre ce inceput vorbim. Ca este inceputul unei noi relatii... ca este inceputul "vietii" fara acel "el" care ne fusese alaturi... Ca este vorba de... inceputul unei scoli...
Inceputurile sunt dificile, sfarsiturile de obicei... dureroase...
Depinde foarte mult de noi ca toate aceste etape sa "treaca" cat mai repede si cat mai fructuos...
Important e sa nu iti pierzi increderea in tine...
Tine fruntea sus, si... inca un pas inainte, te rog...
PS: astazi sunt foarte optimista, se vede, nu?
crykett spune:
PE SOTUL MEU L-AM IUBIT SI SUNTEM IMPREUNA ALTA EXPERIENTA NU AM AVUT SI NICI NU VREAU SA AM
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE
lilina spune:
cam o luna si ceva
era cam pt.prima data cand se despartea un el de mine
da' s-a intors cand mie imi trecuse
insa de dragul zilelor frumoase si pt.ca actualul de atunci m-a enervat
ne-am impacat
si acum suntem impreuna, casatoriti si cu un bb superb
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
MissParker spune:
In tineretile "salbatice" eu decideam aproape toate despartirile, deci nu aveam timp sa sufar
Dupa cei pe care i-am iubit am suferit moderat. Doar eram regina negarii si reprimarii
Dupa ce m-am despartit de primul sot am ramas din pacate in faza de furie, n-am avut timp sa prelucrez emotional totul (dar o voi face candva) deoarece cateva luni mai tarziu il cunosteam pe cel care mi-a devenit al doilea sot si cu care ma inteleg minunat de aproape 6 ani
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Criss75 spune:
Deocamdata la mine n-a fost cazul insa tocmai am fost cumplit dezamagita de cineva de la care nu ma asteptam deloc. Si inca nu stiu cum sa trec cu vederea, cum sa uit si ce sa fac pe mai departe.
bobocel_07 spune:
Peste despartirea de fostul prieten cu care am fost 2 ani am trecut destul de greu si cred ca mai dura daca nu il cunosteam pe sotul meu.Eu sunt foarte sensibila si cand iubesc ma simt strans legata de relatia respectiva.E foarte nasol sa suferi din iubire ai impresia la un moment dat ca nu mai poti sa induri aceasta suferinta dar cu timpul trece.
alexia_07
prettysunshine spune:
Au trecut aproape noua luni si mai sunt inca momente cand doare la fel ca la inceput.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
prettysunshine spune:
Au trecut aproape noua luni si mai sunt inca momente cand doare la fel ca la inceput.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.