v-a luat mult sa treceti peste o despartire?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

de obicei ma indragostesc repede(de persoana potrivita) si daca ne despartim suferinta trece tot la fel de repede, dar durerea e atat de intensa incat imi vine sa-mi smulg inima din piept, desi imi spun ca mai sunt si altii la momentul respectiv nu-mi pot efectiv imagina ce rost mai are viata mea.Asta e, caracterul nu mi-l pot schimba cat as incerca eu sa privesc obiectiv situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Nu mi-a luat mult sa trec peste despartirile din trecut...dar cred ca nu as putea sa trec peste despartirea de actualul meu sot (sper din tot sufletul sa nu fie cazul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mi-au trebuit cam 6 luni si cred ca ar fi trecut si mai mult daca nu-mi intalneam actualul sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullia spune:

da, dar doar pt faptul ca ma tragea fata mea inapoi, si eu am suferit, cred ca mai mult pt ea, eram constienta ca ne vom desparti, avea o boala incurabila si nu ne dorea langa el, apoi, a murit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

aseara am vazut filmul Amantul pe PROCinema.... si cand am vazut topicul m-am gandit sa intru sa va impartasesc si voua....
Da! mi-a fost foarte greu si mi-a luat f. mult timp..... intre timp am cunoscut pe cineva, apoi pe altcineva cu care m-am casatorit, si sa nu ma intelegeti gresit am tot ce imi doresc in aceasta relatie.... dar... sunt momente in care ma gandesc la El.... ma intreb cum ar fi fost... iar dupa filmul de aseara am plans.... gandindu-ma la noi, cei de acum 6 ani....

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

nu sau cel putin nu mi s-a parut mie? voi ce credeti: 6 luni este mult sau putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Da. Adica inca nu mi-am revenit. Dupa o relatie de 17 ani poate e explicabil. Mai ales cand n-am inteles cum fostul meu a reusit sa se cupleze cu o tipa cu un an mai mare ca el, cu un copil, taranca, mai urata ca mine, pe care el insusi o numea "o vaca linistita". Probabil ca as fi reusit sa inteleg mai usor daca ar fi avut ceva in plus fata de mine!

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da, mie mi-a luat vreo 2 ani sa trec peste prima dragoste... nu spun prima relatie, ca a fost un simulacru de relatie, de fapt.

Si mi-a luat, probabil, asa mult pentru ca il tot vedeam...cind aparea, cind disparea, si daca n-as fi pus eu piciorul in prag asa am fi tinut-o si in ziua de azi.

2 ani am tot comparat toti oamenii cu el si nu iesea nici macar unul bine din balanta asta.
Dupa ceva timp am realizat ca, de fapt, ii compar cu visele mele, si cu iluzia a ceea ce imi imaginam ca e el. Nu cu adevaratul exemplar. "The real thing" se imbata ca un porc la toate carciumile... si urmarea avid tot ce purta fusta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Destul......insa nu faptul ca ma despartisem de el ma afecta atit de tare,cit suferinta copilului...

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

ei, culmea, deloc!

am stat impreuna 5 ani, urma sa ne casatorim in acel an si... scartaia tare de tot relatia! Asa ca am ciocnit un pahar de sampanie si ne-am despartit!

Si ma gandeam cu groaza ca o sa sufar!

N-am suferit nici o secunda! Poate fiindca suferisem destul inainte!!
dar, dupa ce am hotarat ca ne vom desparti, m-a ajutat foarte mult sa ma gandesc la ce voi face "cand voi fi libera" (fara angajamente personale)?!! Si, cum m-am mutat, mi-am luat carti si o luna nu mi-a mai trebuit nimic!

Inca ceva: am anuntat toti prietenii despre despartire si le-am interzis sa-mi vb. despre el sau sa-i dea info despre mine!

Si, a mers!

Mergi la inceput