v-a luat mult sa treceti peste o despartire?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Nu a fost usor , dupa o casnicie de 4 ani nu mi-a fost cel mai usor sa privesc in fata realitatea , stii ce am facut ? am uitat de tot de el am plans cateva zile , dupa aceea am inceput sa merg cu Eric peste tot la plimbare in oras , astfel treceau orele mai repede , eram mai mereu ocupata , nu l-am cautat deloc nicic macar l-a telefon , pt mine a fost ca si mort , dupa 6 saptamani cand a venit sa ne vada l-am primit ca pe un prieten vechi , a stat cam o ora si la plecare el a plans si eu nu , nu mai aveam lacrimi , ...........de atunci au trecut multe si iar suntem impreuna sper ca pt totdeuna

evi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu mi-a luat mult, ca eu am "initiat" cam toate despartirile importante.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Nu, pentru ca eu am hotarat evenimentul,dar daca ar trebui sa trec peste o despartire care nu mi-o doresc as trece foarte greu peste acel moment deoarece sunt o fire foarte sensibila.

Ancutza-gravidutza&Alex din burtik 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

DAAA...dar toate trec in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

da.dupa o casnicie de 3 ani,am suferit 1 an,dar mi-am revenit si acum sunt mult mai fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Da .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mi-a luat mult sa ma trezesc la realitate si sa inteleg ca suntem despartiti demult, desi traim impreuna. Cand am inteles acest lucru si am putut sa-mi privesc viata alaturi de el cu obiectivitate, nu mi-a mai fost greu sa las totul in urma.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

cam o luna.

depinde cat de rau te enervezi (kiar ma enervasem de-a binelea!)
sau cat de mult te autosugestionezi, la modul "vai draga, si ce amintiri placute aveam, si cum ma strangea in bratze, si ce mai curgeau mierea si dulcetzurile pe peretzi si amorashii zburau prin camera".................

asta e, dupa ani de zile am deschis okii, n-am mai fost orbita si am observat ca era un nenorocit.
ca e plina lumea asta de barbatzi buni si cumsecade
am gasit eu unul din astia pana la urma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

10 minute - un sfert de ora- cat a durat pana sa ma intalnesc cu noul meu prieten, viitorul meu sot (ne cunosteam deja). Fostului i-am dat rapid papucii cand m-am convins ce om este. Mi-a parut tare rau ca mi-am irosit vreo 2 ani langa cineva care s-a dovedit a fi cu totul altfel decat il credeam, m-a dezamagit in toate privintele - asa ca tare m-am mai enervat, vorba ta, nepoztica! Relatia dura de 4 ani, dar primii 2 au fost foarte frumosi, insa... FALSI, asa ca i-am sters cu buretele, nici pozele si alte souveniruri nu le mai pastrez, nu merita .

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pai cam da !!!! destul si mai rau e ca pt un om de nimic .....un bullshit !acuma ma zgarii pe ochi da ce sa mai fac?!

Mergi la inceput