chist sinovial

chist sinovial | Autor: kiwwy

Link direct la acest mesaj

De catva timp m-am trezit cu o umflatura pe partea superioara a mainii stangi.Am fost trimisa la chirurg,si mi-a zis ca trebuie sa ma operez.Am auzit ca operatia e riscanta.Uneori ma doare mana asa de tare ca nu pot face absolut nimic cu ea.Sunt si zile cand nu ma doare,dar umflatura este tot acolo.Oare trebuie sa ma operez,neaparat? Stie cineva daca exista un mod natural de a ma trata?
Nu as vrea sa nu imi mai pot misca deloc mana,pentru ca am copii mici.In acele zile cumplite nu imi pot misca degetele,si nici sa scriu nu pot,ce sa mai spun de alte activitati!
multumesc pentru orice fel de raspuns,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Uite si aici despre chistul sinovial:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45343

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pe vremuri se "trata" chistul sinovial printr-o lovitura cu un ciocan, care il spargea si astfel scapau de chist.
Eu am avut chist sinovial si medicul mi-a recomandat sa-l las in pace. S-a spart in final cand am carat o geanta foarte grea cu mana respectiva. S-a umflat putin mana (lichidul respectiv de infiltrase in tesuturi) si dupa vreo doua zile s-a resorbit si nu am mai avut nimic.
Se mai poate reface (ceea ce mi s-a si intamplat) si, la fel, s-a spart din nou. Acum nu mi-a mai aparut de peste 15 ani.

Mergi la inceput