Aspirante optimiste (136)
Raspunsuri - Pagina 9
Catrinel_17 spune:
Asteryaro, felicitari din suflet!! Ma bucur enorm pentru tine, iti doresc muuuuuulta fericire si sanatate! Si tie si sufletzelului din burtica.
Spune-mi, te rog, dupa laparoscopie ai facut si tratament? M-am tot uitat pe paginile din urma, dar nu am gasit... si ne dai sperante la toate!!!
Pupaturi nenumarate,
Catrinel
_
I am not insane, just emotionally unstable.
RaluD spune:
Astery, FELICITARI !!!!!!!!

Dumnezeu a facut o minune si pentru tine.
Sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos, frumos si norocos.
Fetelor, dupa ea si dupa Laurici, repejor! ![]()
Pot indrazni sa te intreb la ce manastire este preotul respectiv? Cumnata mea si sotul ei se chinuiesc de 5 ani sa faca un bebelus... Sunt disperati... Tin tare mult la ei si as vrea sa-i ajut cumva.
Ea e o fata smerita, crede in Dumnezeu, poate ca preotul acela ar putea sa-i vada si pe ei. Iti multumesc mult!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
thea_m spune:
Flori scuze, abia acum am citi in urma.
Astery mi-am amintit ca erai in regula. Ma bucur ca s-a intamplat minunea.
Ardit dupa o inseminare nereusita ( mai multe cauze posibile), acum imi tratez hipertiroidia cu naturiste, de miercuri voi trece pe homeopate, si dupa vreo 2 luni ma apuc iar de inseminari. Inca mai sper. Toata admiratia mea pentru felul in care faci fata atator probleme.
Teodora
martha78 spune:
ASTERY,tare mult ma bucur pentru tine!
Sa ai parte de un bb frumos si sanatos si asa cum spunea si Lachi daca inca fumezi ar fi de preferat sa nu o mai faci, mai ales acum cand ti s-a intamplat in sfarsit minunea 

If hope were not, heart would break.
flori76 spune:
Asteryyyyy,nu pot sa creeed...Doamne,cat de mult ma bucur pentru tine!!Cand ma gandesc cat de trista ai fost in ultimul timp..Uite ca Dumnezeu nu te-a uitat si sunt sigura ca nu v-a uita pe niciuna dintre noi!
Felicitari,iubita!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Delia21 spune:
Cu astfel de vesti sa tot incepi saptamana
Felicitari astery si sa ne tii la curent cu noutati despre samburel/samburica din burtica!
Ioana75 spune:
Felicitari astery
! Sa dea Domnul sa ai un bb sanatos si mincacios!
Noroc tuturor aspirantelor, haideti, cine urmeaza sa se mute pe lista cu
? ![]()
Ioana
pinpin spune:
Of, atata bucurie pe ultimile pagini ca abia indraznesc sa ma alatur si eu voua si sa mai lungesc putin lista de asteptare a unei minuni[grup.
De un an ma chinui sa am si eu un bb dar recunosc ca nu am facut cine stie ce analize. Insa saptamana trecuta am facut o eco care mi-a spus ca m-am ales cu o superba anexita bilatelara 

de care nu stiu cum sa scap.
Doctorul mi-a recomandat antibiotic si antiinflamator. Dar din discutiile cu alte fete, ba na-a dat rezultat, ba au facut candida de care au scapat greu, ba au dat cu polidin dupa. Tentant ar fi si un tratament naturist dar parca dureaza prea mult si nu prea am timp sa ma tin de el. Si totusi se pare ca anexita e cauza de infertilitate. Asa ca va implor
si spuneti-mi cum ati rezolvat-o (daca ati trecut pri asa ceva)?
Va pup pe toate
ardit spune:
thea multam frumos, dar eu am impresia de cele mai multe ori ca sunt coplesita, ma trasneste cateodata un gand sa ma urc intr-un tren, fara sa spun la nimeni si sa dispar! ...ma rog, visez cu oki deschisi, tot acasa ma duc iti dai seama, tot la al meu serviciu, si iar acas si iar, asta e, totul este sa privesc cu mult umor, ca in rest..
cat despre homeopate nu stiu cum actioneaza la pb cu tiroida dar stiu sigur ca poate sa regleze hormonal, testat pe sora-mea, trebuie sa ai rabdare, in a doua sau a treia luna ar trebui sa vezi primele semne spre bine, haide ca maine poimaine te vad ca pe asteraki:"am un test!!!!"
pupe mama pe voi
asteryaro spune:
Dragele mele prietene, din tot sufletul va multumesc pt. gandurile voastre frumoase! Catrinel, nu, n-am facut nici un fel de tratament dupa laparo. Dupa 3 zile faceam hatza-hatza, ca daca nu ma durea nika? O sa va dau (maine sau poimaine) nr. de telefon al parintelui la care a mers prietena mea. Nu stiu nici cum il cheama, nici unde are parohia, habar n-am. Stiu ca primeste oamenii necajiti acasa, si ca slocuieste undeva in Drastor 2, sau cam asa ceva. Mi-a spus niste lucruri cutremuratoare, prin prietena mea, nu intru in detalii... La fiecare intalnire cu el (si saptamana trecuta a fost a doua) eu i-am dat prietenei mele 2 acatiste, in care am scris ce si cum, si 150 mii lei, pt. parinte. M-au costat medicamentele si medicii si spagile mult mai mult, asa ca... Credinta mea aproape se pierduse, nu reuseam sa inteleg de ce eu nu... Da, o sa ma las si de fumat, normal. Feteele, scuze pt. "fluviul" acesta, dar v-am spus ca unele taste nu-mi mai functioneshte
. Va pup, si, cand ma mai adun putin, mai vin cu precizari, pt. cine doreste. Pupici TUTUROR: nu va enumar, pt. ca mi-ar parea rau sa omit pe vreuna dintre voi. 

(NU eram eu destul de zapacita uneori, aqcm acum chiar ca nu mai stiu de mine).
http://community.webshots.com/user/astery100