Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele dragi, cum sa va multumesc? Am asa... o furtuna de bucurie in suflet! Sa va dea Dumnezeu burtici cu bebici la toate, o meritati din plin!!! Lachi, Anca, Laurici, Sorina, Mishulina, Tumpi, TOATE, sunteti de EXCEPTIE! eU AM PLANS DE BUCURIE, inca mai plang, mai curge cate-o lacrima! Fir-ar ea sa fie de oligospermie, mi-a mancat sufletul si nervii atata timp! In sfarsit, Dumnezeu a decis pt. mine. La tinerete am facut muuulte prostioare, asa erau vremurile, conjunctura, etc... etc... Acum se pare ca am primit un dar dumnezeiesc. Sa ma iertati daca bar campii. Mai am ceva sa va impartasesc: am o prietena care periodic merge la un preot inzestrat, la Bucuresti. A mers di pt. mine. Nu pot sa cred, dar preotul a spus ca voi avea copil foarte curand. Am mir protector, pe care-l port cu mine permanent. Intr-o saptamana dorinta mea cea mare s-a indeplinit. Azi am fost la biserica si i-am multumit Lui si Fecioarei pt. minune. O sa raman aici cu voi pana voi avea confirmarea oficiala a doctorului. Va rog sa ma iertati pt. greseli, dar tasta ENTER la mine nu mai functioneaza, si nici cele 2 cu care se poat2e sterge, si nici End... o sa scriu asa, ca la pomenile tiganesti . Va iubesc din tot sufletul, caci fara voi... eram la balamuc demult. Sau la inchisoare.

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Astery FELICITARI din tot sufletul. Ai acolo, in burtica, o alta steluta. Sa dea Domnul sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa. Ca tot a deschis Cata subiectul cu reusite dupa laparo: uite reusita in timp destul de scurt! Bravoooo!
Lauriciule ma alatur si eu galeriei, stiu ca vei scrie din nou la gravidute!
Ardit rau imi pare, dar va veni o zi...
Flori tu?
tuturor

Teodora

Mergi la inceput

Thea, multumesc frumos! daca vreau sa fiu cinstita (si vreau!) eu nu ma consider o reusita dupa laparo. AicI s-a petrecut o minune. Spun asta pt. ca eu la laparo am fost gasita BETON. Nimic in neregula. De astfel de minuni va doresc sa aveti parte si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

asteraki mu lambro felicitari soricel mik si scump, vezi tu acum trebuie sa donezi... tampoanele norocoase, sa ai un bb-el sanatos, destept si frumos asa ca tine!!!!.. sau o bb-ica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Asteryaro felicitari fata frumoasa. Ai grija de tine si de mica comoara. Nu mai lua aspirina de 500mg, vezica este aspirina de copilasi de 80 sau de 100 sau 125 mg. Si eu am luat la inceput ajuta la implantare asi nidarea embrionului.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Ardit, daca tu crezi ca tampoanele mele zilnice (ca eu de-alea folosesc la menstra) te ajuta, cu draga inima le donez! Saru'mana de urari! Monica - Elena, Lachi: Nu mai iau aspirina de-aia, o sa iau mai slaba. Am inteles, sa traiti. O luam de capul meu, de fapt, fara recomandare. O sa intreb doctorul daca pot sa iau, cred ca asa e mai bine. Monica, multumesc de urari!

Mergi la inceput

sorinuke

lauriciule sa nu zici ca repet, dar si io cred la fel ca sorinuke, n'are mai cum sa iasa test pozitiv si test de sange negativ, pt ca masoara acelas hormon, primul din urina, celalalt din sanje, ar mai fi fost o chestie sa nu se fi eliminat complet din sange, dar asa nu se explica, testul de sange (ar) trebui sa fie mai sensibil, deci e gresit, so: daca faci acum sigur cred ca e +

thea mey tu ce mai faci? deh la mine a fost inca o confirmare ca e complet defecta instalatia trompelor.. sau ca periodic sunt gravida doar la creer din pacate... totusi un ciclu de 30 de zile m-a hindus in oroare (normal de 25), intelegi...

Mergi la inceput

...si l-am mai bagat in boala si pe iepuras ca "ma simt gravida" ii zik eu.... moooama, prinsese iepurashu niste aripi!!!!

asteraki le-as lua da eu folosesc interne, pupe pe burtic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery, fii antena la mine: daca inca mai fumegi si stiu ca asa este,...ar fi cazul ca de poimaine, de 1 iunie cel tarziu sa nu mai fumezi DELOC!!! Te lasi de fumat de ziua copilului, pentru ca Dumnezeu a fost bun cu tine, acum trebuie sa faci si tu ceva pt. bebelush. Daca iti spunea cineva ca daca te lasi de fumat o sa ramai sunt sigura ca te-ai fi lasat. Ei acum ai ramas, asa ca lasa tigarile...te rog io!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Astery, mi-s si mie ochii in lacrimi de emotie... Felicitari, fetita draga ! Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si destept, frumos si norocos !!!
Ma bucur mult, mult de tot !

Relya

Mergi la inceput