Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Astery, acum ma duc cu toata inima la laparo..ca am convingerea ca va fi bine! vad la tine.
pup mamic pe burtic

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Soricelule drag nu pot sa cred ce vad ca scri!!! Adica pot sa cred dar nu mai vad,de lacrimi!!! Adica ma balbai ca proasta....si cand ma gandesc ca nu de mult vroiai sa renunti...Nu mai avea indoieli,liniutele alea nu-s degeaba!!! Bravo tie, ai dat lovitura! Trage piciorul sa urmam si noi si sa fie intr-un ceas bun!!! E prima data cand indraznesc sa scriu la "Aspirante" si uite ce mesaj am bucuria sa scriu!!! Bravo !!
Te si ai grija de tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Esti gravidutza, iubita mea!!!!!!!!!
Asta e clar.
Doamne ce ma bucur. Imi tremura mainile pe tastatura. Daca indraznesti sa nu ma iei si pe mine, ne suparam rau.....

Sunt fericita, fericita, fericita pentru tine.

Scoate-ti gargaunii din cap si crede. Esti gravidutza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

BRAVO ASTERY! FELICITARI!!! PANA LA URMA AI COMIS-O!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA FITI FERICITI! FELICITA-TI BERBANTUL!

NU MAI LUA ASPIRINA BAYER, E PREA MARE E DE 500! Poate provoca sangerare prea mare inauntru. Se ia aspirina de maxim 100 mg (tromboass) sau aspirina de 75 (aspenter)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Bey ASTERYYYYYY! Ce Doamne iarta-ma sa mai astepti???
Eu in locul tau as sari in sus de bucurie!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !
ufff...in sfarsit reusesc sa intru...am fost exterminator pe ziua de azi, un ghostbuster in fusta..a indraznit un virus sa ne atace si l-am papat de peste tot.

si ce sa vezi, in sfarsit veste buna !!! ASTERYYYYYYYYYYY !!! HIP HIP HOORAY !!!!
felicitari multe multe multe !!! sarcina usoara si bebe sanatos si voios si frumos si simpatic ca mamica lui !!!!!!!!!

Laurici dragutz, si tie o super galerie !
eu sunt convinsa ca la tine ti-au incurcat aia analizele !

Dandanutza dragutza, dar sotiorul a facut spermograma ? sau daca nu, macar da-i ceva litri de branca ursului, ca al meu ia cuminte de 3 luni si nu rau nu face deloc......macar asa preventiv

Ancutza cum te mai simti ? mersi ca ai intrebat de mine

Arditutz, ce nervi am pe rushii tai ...da pe bune ca eu simt ca dupa Tia tu vei fi urmatoarea la care se infurie trompitza si se face bine !

io, ca sa vorbesc stiintifico-fantastic, sunt ziua 6 DPO

pup toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Astery, felicitari, sarcina usora, mumos si sanatos.
Nu-ti mai face atatea ganduri, cele 2 liniute conteaza.
si ai grija de burticut si de tine

de la mine catre tine.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vreti sa va spun ceva????
Mi-am luat o listuta cu mine la manastire. Si m-am rugat pt toate. Si uite ca rezultatele apar.
Acum Cristina si urmeaza Laurici.

Sunt tare fericita. Asa de fericita de parca v-as fi facut eu ceva ca sa ramaneti

Sorina, eu sunt bine. Acum dupa vestea asta chiar ca sunt bine.

Asa cum ii scriam si lui Mirela. Cand ti-e dat sa ramai poti sa iei si de pe cada si tot ramai

Asa ca aveti incredere. Pentru noi toate va exista O ZI

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery mi s-a descarcat tembelefonul...te sun cand ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Anca, multzumim din suflet!!! Eu recunosc ca ne-ai facut ceva dar....mi-e rushine ACUM PE BUNE, CHIAR CA CINEVA A FACUT CEVA, SI ACEL CINEVA POTZI SA FI SI TU. Sa vezi ce invazie de gravide o sa fie in luna iunie si iulie!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput