Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata! zisaCami, Irina Codrina, Laura Ioana, DenisaM, multumesc din suflet, dragele mele! Adevarul este ca-mi pierise optimismul... Va doresc sa aveti si voi minunea voastra curand!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele dragi, n-am mai apucat sa va spun. Duminica am fost la mare. Am facut plaja. Superb, fara cuvinte. Si-i spuneam lui tati: auzi, mami, noi om fi doi sau trei buzoieni veniti la soare? aveam asa un sentiment ciudat, de fapt o mare de sentimente, amestecate... o sa pun niste poze, poate.

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Ieri nu am putut deloc sa intru nici macar sa citesc, ca nu am avut internet deloc si azi cand am intrat surpriza, Astery ne-a dat vestea cea mare. Felicitari si de la mine , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Eu azi nici nu mai stiu in ce zi sunt de la ultimul CM, m-am chinuit si cu temperatura sa mi-o iau dimieata , dar nu reusesc deloc sa o iau la aceeasi ora, cand o iau la 6,00 cand la 6,15 cand la 6,45 si nu cred ca mai are vreo relevanta. Oricum am asa o stare pe care nu pot sa mi-o explic, am un sentiment asa ciudat ca nu o sa mai raman deloc insarcinata din cauza ca e posibil ca trompa sa nu mai fie functionala, sau ca poate intr-adevar este infundata la intrarea in uter si iar trebuie sa vin in Bucuresti sa-mi fac histeroscopia. Ma gandeam ca anul trecut am cheltuit o gramada de bani pe analize, drumuri la Bucuresti si nu am reusit deloc sa-mi reinnoiesc garderoba, asa ca acum m-am hotarat sa bag bani numai in haine, pantofi, sandale . Ma scuza-ti ca acum m-am intins la scris, dar trebuia sa-mi scot parleala si pentru zilele cand n-am dat nici un semn de viata.

Pup toate fetele si astept vesti bune de la voi.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery, ti-am zis io ca nu ai hepatita? Cand spuneai ca dormi prea mult si te simti foarte obosita? Era bebele cel care te facea sa dormi mai mult!

Pinpin, anexita nu e o gluma...si nu am auzit pe nimeni sa o trateze cu homeopate, cred ca ar si dura mult si nu stiu ce efect ar avea. Eu zic sa mergi la un medic foarte bun si sa te tratezi clasic, nu cu homeopate si nici dupa ureche. Pe mine m-a tratat dr. Peltecu de anexita acum 5 ani si de atunci nu am mai facut nici o anexita...dar din pacate a fost prea tarziu pentru ca unica trompa pe care o mai aveam, deja era distrusa de la anexite. Tot din cauza anexitelor am facut se pare si extrauterina cand am pierdut o trompa iar celalalta acum nu mai e functionala. Pe mine m-a tratat cu o injectie Rocephin (este o cefalosporina puternica) dupa care am mers 10 zile cu doxiciclina si in paralel cu un antimicotic ca sa nu fac candidoza. Mergi la un medic sa iti dea tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uaaaau,ce vesti minunate!Cristina,felicitaaari,sa fii sanatoasa,sa ai sarcina usoara si bebic sanatos ,frumus si mancacios.
Minunat!
Laurici,asteptam la tine acu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Felicitari asteryaro!!!!!!!!!
In sfarsit esti Cred k te simti minunat stiind ca acolo in burtica ta a luat fiinta o minune.
Sa dea Dumnezeu sa ai un sanatos si sa ne tragi dupa tine, pe toate!!!
Imi vine sa plang..

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele, ce noutatzi?
Io asa cum stiti dar azi am facut Pregnyl sa vad cum functioneaza. Stiu ca oricum daca nu este sa fie vineeee de n'are treaba CM.
Probabil ca la sfarsitul saptamanii o sa ajung la echo si daca Doamne Doamne vrea o sa anunt fericitul eveniment. Pana atunci raman tot o Aspiranta Optimista

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna demeneatza fetele frumoase! sa avetzi o zi superba!

eu am descoperit ca nu vad prin IE subiectele inchise, sper sa rezolv problema

in rest munci munci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laurici iti fac galerie sa nu mai vina uritii! Iti tin pumnii!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici,da Doamne sa fie fetitza ta pe drum!
Galerie fac si eu pt tine:

Laurici

Astery,deci puiul tau deja a "vazut" marea

Pupicuti la fete

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput