Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Elena I. spune:
salutare iesence!
ralucami, esti deja in Iasi?
observ ca se vorbeste de o intilnire- nu-i obligatoriu sa fie doar una singura in vara asta. ce mai asteptam? hai sa ne vedem in we-ul viitor! ce ziceti?
propuneti o zi (simbata sau duminica) si inscrieti-va pe lista.
eu ma inscriu deja cu 3 persoane.
numai bine tuturor!
Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica
acvi spune:
red]Ce buna-i dimineata asta!!!
Fetelor va dau o veste maaareee!!!
Aseara la ora 23:25 Cristina(Palmirah2002) a nascut un baietel de 3.200 kg ,pletos..dupa spusele mamicii,caruia ii spunem BINE A VENIT!!
Cristina se simte f bine deja se daduse jos din pat(a facut cezariana),era fericita,si m-a rugat sa va dau tuturor marea veste..iar eu ma execut cu cea mai mare placere.
Mama,ce emotionata sint eu ..imi inchipui cum se simte ea!!Voi reveni cu vesti!!!
O zi minunata ,tuturor!!![/red]
Elena I. spune:
BINE AI VENIT MICUTULE...JUMBO!!!! Sa ai o viata lunga, plina de bucurii si sanatate!!!
CRISTINA, CRISTI SI MIHNEA NE BUCURAM MULT PENTRU VOI!!!
Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica
Adela spune:
JUMBO daca erai cu 1 zi mai grabit te nasteai in aceeasi zi cu fetita mea.
BINE AI VENIT Jumbo! Sa ai o viata frumoasa, plina de noroc si sanatate.
FELICITARI Cristina si tatic de Jumbo! Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el.
Daca mai aveti vesti despre Cristina puneti aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51540
_
Intalnirea e duminica e pe 2 sau 3 iulie? Unde?? Atunci pot veni si eu cu Julia de data asta!!!
(Numarul meu in RO: 074 348 31 44)
Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!
ralucami spune:
Felicitari CRISTINA!!!! Sa fiti sanatosi, sa nu aveti colici si lapticul sa fie din belsug! Cristi sa-ti traiasca si felicitari! Pupici si pt Mihnea, de-acum e fratiorul cel mare!
Elena inca nu sunt in Iasi, dar zilele sunt numarate. In sensul ca astept doar confirmarea celor de la Alitalia, bagajele fiind deja facute si puse in fata usii. Abia astept sa ne vedem. Pupici Ericai!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elena I. spune:
Noi o sa fim plecati in 2 si 3 iulie, dar nu-i nimic, ne vedem altadata.
Adela, la multi ani Juliei!!!!
Raluca, abia astept sa te revad!
adi69 spune:
Felicitari Cristina!
Multa sanatate la amandoi,si sa va fereasca Dumnezeu de colici si (prea multe) nopti nedormite!
Sa ne spui cum l-a intampinat Mihnea pe Junior acasa.
Adriana
ghinetz spune:
uite cum ne inmultim....
Bine ai venit, pui de Cristina!
Asta-i cantam eu lui Stefan in primele zile de viata: "Am vazut lumina pe pamant/Si m-am nascut si eu/Sa vad ce mai faceti./Multumesc nu-mi raspundeti/N-am timp de raspunsuri/Abia daca-am timp sa pun intrebari."
Fie pentru tine, puisor. Si pentru mami si fratiorul tau.
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
acinorev spune:
Doamne cat ma bucur sa aud vesti bune despre Cristina! Sanatate si noroc puiului mic, rabdare parintilor si felicitari lui Mihnea ca de-acum i-a sosit un ajutor!
ralnied1 spune:
Mai, Cristina, e frumos asa din partea ta? Eu iti dau PM, scriu si aici ca vine IRIS si tu... ce faci? Te tii de prostii, nu??? HMmmm...
In alta ordine de idei: FELICITARI! Sa va traiasca bebe-ul, sa creasca mare, sanatos, frumos si destept, sa faca nazbatii multe si sa iubeasca Iris cel putin la fel de mult ca si tine!!! Sa va bucurati de el!!!
E si maine o zi!!!