Cu dragoste,din IASI (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Va multumim tuturor pentru urari si va pupam dulce de tot!
Bebe Rares e bine,maninca,face nani,il mai doare burtica,iar Mihnea,deocamdata,e topit dupa el.
Speram sa ajungem si noi duminica la intilnire si astept sa ma anuntati "ora exacta"!
Nu stiu cum am sa ma descurc atitea luni fara internet,dar poate macar o data pe luna, va mai vizitez!
Pupicei dulcei,
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

cristinica, bine ai venit acasa si refacere usoara! Vrem si noi poze cu piticii!

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

salutare! am revenit in Iasi cu forte proaspete!

vad ca s-a adunat ceva lume pt. intilnirea din 10:
1.Irina,veve fara croko!
2.Carmen,Ilinca sau Ionut
3.Erica, Elena, Vio
4.Gabriela, Otto, Matei si Paul
5.amironeanu-Andrea, Stefania si Catalin
6.ghinetz (oana), sot (radu), pustiulica (stefan)
7.Adela si Julia
8.Raluca
9.Magda cu Amelia, Stefan si Andreea
10.Gabi si Alexino (si Titel?)
11.Cristina,Cristi,Rares si Mihnea
12. buli- Anca, Matei si Ovidiu
13. Lacri si Fabian

daca am uitat pe cineva cer scuze si rog sa se treaca singur pe lista.
nu stiu ce sa zic de ora si loc, din cauza prognozei meteo.
hai sa facem un sondaj, sa vedem cum convine majoritatii! mie imi convine si 10.30 (desi mai mult de 13.30 nu pot sa ramin, dar si dupa-amiaza.

ziceti!!! da' repede ca azi e joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Cristina (tinatache) sinteti cu totii bine? voi cind ajungeti la Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

in principiu venim si noi 3, mai mult ne-ar placea dupa-amiaza

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si noi am vrea tot dupa-amiaza. Stefan se trezeste pe la 9, 9 jumatate si la 14 doarem deja, deci am putea sta f putin daca ne-am vedea dimineata.

Am sa o sun eu si pe Lacri (stiu ca a lasat aici un nr de telefon) Sper sa ajunga si ea cu Fabian

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Elena, Stefan este sotul Magdei, iar Andreea, fetita mai mare din clasa a 6-a parca. Deci intra toti intr-o familie.
Fetelor, dar daca ploua, cum facem? Mergem la Mall?
Mie imi convine 10, 30, dar si dupa masa. Daca ar fi dupa masa, ce ora ar fi cea la care ati vrea? 16-17?
Astept raspuns si prognoza...
Pupici,
Gabriela si baietii

Adi, eu cand am vrut sa-i fac lui Otto pasaport, a zis ca mai bine mi-l trece in pasaportul meu. Depinde acum ce au mai hoatarat. Acum 1 an si ceva revenisera la trecutul copiilor in pasaportul parintilor...nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Elena I.

Cristina (tinatache) sinteti cu totii bine? voi cind ajungeti la Iasi?

elena, multumim de intrebare, suntem bine cu totii, slava Domnului. Numai ca sunt in stres, am sesiune si n-am timp si nici rabdare nu mai am. Asta e, o sa treaca si asta. Inca o sapt. si scap. Noi o sa ajungem prin august in Iasi, inca nu stiu exact dar am sa dau de stire, poate ne vedem. Multa sanatate si voua!

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Rog un moderator sa inchida subiectul. Continuarea aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52757

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexeiG spune:

Buna Gabriela,
am vazut si eu mesajul despre patut. am folosit linkul pe care l-ai dat si mi-a placut patul.Din pacate nu imi raspund la mail. se poate sa imi dai si mie nr acela de telefon la care ai sunat tu?
multumesc frumos

quote:
Originally posted by GabrielaG

Andreea, nu ma ocup de amenajat sali, desi m-am gandit. Imi pare rau, da uite chiar prin luna mai stiu ca se lansase o firma de genul acesta in Iasi. Da o cautare pe google. Multa fericire si casa de piatra susorii tale.
Veronica, eu am luat patul din poze: http://www.axmfurniture.ro/dormitor_tineret-Twin.htm#pat_T
dar am instaat numai pe cel de jos, ca e destul de mare si am zis ca sunt prea mici baietii(adica Matei) ca sa le pun si etajul. Ideea e ca am trimis un mail la cei de pe site-ul respectiv si mi-au dat un nr. de telefon de la Harlau, unde au ei depozit. Mi-au promis cei de acolo ca mi-l aduc in Iasi, e drept ca a durat cam o luna si ceva, dar mi l-au adus pana in casa. La ei era 5,2 milioane(patul twinfull) iar acelasi model, aflat la mag expoconfort(dar neexpus, ca nu aveau spatiu) era 6,5 mil. Ideea e ca este foarte bine finisat si realizat, facut pt. export. Patul de jos e aproape cat un pat dublu...sper si eu sa reziste, ca tare mai sunt saritori baietii mei.

Adela, FUNNY ENGLISH e una din gradinitele particulare. In Alexandru functioneaza in sediul unei foste gradinite sau crese. Am auzit pareri si pareri. Unul din amicii nostri si-a dus fetita acum vreo 2 luni, dar nu aveau locuri in Alexandru si i-a trimis la sediul din Copou. Acolo am inteles ca era un apt, fara curte...si nu prea le-a placut, asa ca au mutat-o la EUROED. Oricum am cunoscut si parinti f. multumiti, asa ca depinde de fiecare ce asteptari are.
Te asteptam sa vii sa facem o intalnire ca la carte.

In rest sa va mai spun vesti povesti: azi am avut serbarea lui Octavian la gradinita. gata, nu mai este prescolar, ci scolar...sunt mandra, am baieti mari. Matei va merge din toamna la gradi...spre sa fie bine. A fost frumos, sper ca si in continuare sa-i fie bine. ii pare rau acum, ca nu mai merge la gradinita.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput