Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Adela spune:
Helou
Vin si io la intalneala. Cu Julia si poate si/o bunica ca sa alerge dupa cupil ca io sa pot vorbi cu voi.
Deci intalneala e pe 10 iulie LA CE ORA si UNDE???
pupici,
Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!
ralucami spune:
Pe 10 vin si eu la intalneala, caci pe data de 9 , la 12 noaptea ajung in Otopeni.
Daca s-ar putea sa fie dupa-amiaza intalneala ar fi perfect. Daca nu, nu-i nici un bai, o sa incerc sa ajung dimineatza, numai sa nu sperii copii cu fatza pe care o sa o am.
Cristina felicitari pt licenta si jos palaria pt felul in care ti-ai ordonat timpul!! Felicitari si lui Cristi!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
adi69 spune:
Si-a facut in ultima vreme cineva pasaport?
E aglomerat?In fara de copii dupa acte ce mai trebuie? Duc si pozele tot cand depun actele?
Daca vreau sa trec copilul in pasaport,trebuie sa trec pe la notar intai?
Adriana
GabrielaG spune:
Adi, iti dau amanunte cnad vine sotul acasa. Pozele se fac acolo, nu le faci la fotograf. Pt copil iti trebuie poze de la fotograf, si neaparat de la notar cum ca tatal e de acord sa treci copilul in pasaport si sa iesi cu el din tara. Nu uita ca inainte sa platesti la CEC cred ca 632 mii si la finante inca vreo trei sute si ceva.(finantele de langa hala...vezi ca intai trebuie sa mergi la ghiseul care are calculator si abia pe urma platesti la casa...birocratie, ce mai)
Pai intalneala sa zicem pe la 10, 30 zic eu. Voi?
Treceti-o si pe Magda cu Amelia si nu stiu daca si cu Stefan si Andreea.
Va rog mult, stie cineva un apt sau o garsoniera pt inchiriat? E pt cineva serios.
Multumesc mult si abia astept ziua de duminica. Cum e prognoza pt duminica? Tot in fata serelor, nu?
Va pup,
Gabriela si baietii
acvi spune:
Adi,intra pe www.pasapoarteiasi.ro si gasesti informatii despre actele necesare, inclusiv formularul care tb completat si programul la ghisee.
Fetelor,am vb in seara asta cu Cristina,i-am spus de intilnirea de duminica si in principiu vine si ea cu baietii,a ramas sa o anunt ora pe care o stabiliti.
Incercam si noi sa ajungem,asa ca ne puteti trece si pe noi pe listuta.
Gabi si Alexino.
GabrielaG spune:
Adi, zicea Paul ca nu era aglomerat cand a fost el...se organizeaza mai bine acum.
Succes,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Multam fetelor!
Poate reusesc saptamana asta sa platesc si sa adun chitante ca luni sa ma duc sa depun acte.
Gabriela,zici ca la copil trebuie sa fac poza in oras si noua ne face acolo?
Adriana
kisstherain999 spune:
Am si eu o intrebare: unde gasesc un enocrinolog bun (pentru probemele mele menstruale - irascibilitate si plans nonstop)Oare ma primeste fara trimitere?
kiss
MA DECLAR NEBUNA! am un singur motiv! viata e prea scurta ca sa fii normal!
amironeanu spune:
Salut!
Kiss, sigur te primeste fara trimitere. Eu personal nu cunosc pe nimeni, dar poti gasi in Pagini Aurii (la medici endocrinologi) sau in Ziarul de Iasi la pagina cu cabinete medicale.
Adriana, am vesti proaste pentru tine. Chiar azi povestea o cunostinta ca a fost sa-si faca pasaport, ca a fost dimineata la 3:30 si deja era a 24 pe lista! Partea buna este ca a reusit sa-si depuna azi documentele. Iar in privinta copilului eu stiu ca se face si pentru el pasaport separat, indifirent cit de mic este copilul (nepotica mea are pasaport facut la 3 luni cu poza ei in pasaport). Dar s-ar putea sa poti sa-l treci si in pasaport, eu stiu numai de copii cu propriul pasaport.
La 10:30 pentru intalnire este bine in principiu, chiar daca as prefera dupa-amiaza. Dar s-ar putea sa intarziem, azi de exemplu, Stefi s-a trezit la 10 si un pic.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare