Mamici din Japonia (3)
Raspunsuri - Pagina 4
naomi_ioana spune:
Tot eu...am tras o sperietura de nu mai pot...eram la bucatariesi Naomi in camera alaturata...la un moment dat nu am mai auzit-o si m-am dus sa o caut...unde credeti ca era PE SCARI,urcase SASE scari si se chinuia sa o urce si pe a SAPTEA...am ramas de-a dreptu socata,va dati seama cum m-am simtit,putea sa cada de acolo...
shian spune:
Buna fetelor!
Si noi plecam maine...Deocamdata inca nu realizez ca voi pleca,asa ca frica sau emotii nu prea am,probabil o sa cobor cu picioarele pe pamant abia maine in aeroport si-atunci sa vezi ce bocete m-apuca...
Bagajele sunt "gata",le-am desfacut de vreo zece ori ,le-am rearanjat,dar intotdeauna mai descopar cate ceva"util" care trebuie luat,asa ca presimt ca voi avea o noapte alba impachetand si despachetand...
Puiul meu va avea o zi grea maine,sper sa o trecem cu bine...
Puiutii vostri ce mai fac?
Anca,bine ca ai ajuns la timp si n-a cazut printesa...cateodata chiar ma gandesc ca ar fi fost bine sa fi avut trei ochi,asa ne puteam face si treaba,ii puteam urmari si pe copilasi.
Sper sa ne intalnim in tara.
Pupici la toata lumea,ne auzim saptamana viitoare!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
naomi_ioana spune:
Da Anca,multumesc lu'Dumnezeu ca am ajuns la timp...drum bun si ma ca Shion sa fie baiat ascultator si sa nu iti faca mofturi in timpu zborului...si eu sper sa ne intalnim
Mamici,dar nimeni nu mai scrie nimic?Eli unde esti?
Samurai-lady spune:
Drum bun si distractie in tara.
Si pe noi ne bate gandul sa mergem in vara pe akasa,cu Kenta pentru prima oara.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
hosen spune:
,,Sora2003"-scuze pentru neatentia miaacum am verificat ce-ia ce am scrisprobabil nu eram in toane bunesi ma simt si rusinata
hosen spune:
,,Soara2003"-eu mi-am cerut scuze,dar mesajul tau chiar pare foarte rautachios fata de mine?-ai cheva cu mine?asa sunt eu mai dinla scris si la ghindit nu mai atunchi chind sunt in toane rele sper sa ma intelegisaru mina
hosen spune:
si pentru fetele care pliaca drum bun,si multa distractie in tara,sa va ghinditi si la noi saru mina
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by hosen
,,Sora2003"-scuze pentru neatentia miaacum am verificat ce-ia ce am scrisprobabil nu eram in toane bunesi ma simt si rusinata
hosen
nu-ti fa probleme pentru nu-s chiar asa de sensibila , iar eu sint mult mai agramata decit tine .
drum bun fetelor care se duc sa-si revada plaiurile mioritice .
mamaluidavid spune:
Buna mamici dragi!
Ne mai tinetzi minte? Suntem Stefania si bb David,ne-am intors si noi de 3 zile din Romania.
A fost foarte frumos dar si foarte obositor,drumul spre Romania cel putin a fost un cosmar,12 ore,pana in Viena am stat cu bb in brate,nu a dormit deloc in patutul care ni l-au pus la dispozitie,mi-am promis mie ca nu o sa mai merg cu un bb asa mic la un drum asa de lung singura.David avea 4 luni atunci.
Drumul de intoarcere insa a fost foarte usor,nu am mai fost singura,a fost si sotul cu mine,da si David a fost ffff cuminte,poate fiindca am zburat noaptea,a dormit majoritatea drumului.
Nu au lipsit nici peripetiile,sotul meu cand a venit in Ro i-au pierdut bagajul,se pare ca in Viena s-a rupt eticheta,asa ca nu a avut haine deloc,bagajul l-am recuperat cand ne-am intors aici.Totusi cheltuiala suplimentara cu hainele va fi suportata de compania aeriana.Macar atat.
Sora mea impreuna cu sotul ei cand se intorceau de la aeroport,dupa ce ne-au lasat pe noi,la intrarea in Pitesti au avut accident cu masina ffff grav dar DIN FERICIRE NU AU PATIT NIMIC.Norocul lor a fost ca masina era echipata cu airbag si purtau centurile de sigurantza.Masina este distrusa 90%,nu mai poate fi reparata,nu era a lor ci a nasilor lor de cununie,deci trebuie sa le cumpere masina noua,dar nu conteaza asta,sunt doar fiare care se pot inlocui.Multumesc lui Dumnezeu ca au scapat teferi.Cand ma gandesc ce se putea intampla imi vine sa mor.Imi este tare mila de ei pentru ca abia sambata au avut si ei nunta iar luni s-a intamplat nenorocirea,iar acum trebuie sa renunte la luna de miere,si plus socul si supararea.
Noi suntem bine,inafara de supararea pentru sora mea,David a crescut mare,am reusit sa facem si noi botezul in RO;este un grasan si jumatate are 8,6 kg la 5 luni jumatate.
In Ro i-a mers destul de bine desi la inceput din cauza schmbarii climei si apei 3 spatamani a avut diaree,docotrul i-a spus diareea calatorului.Dar dupa aceea nu am mai avut probleme deloc cu el.
Sper ca nu v-am plicitisit prea tare.
Va pupic pe toate si sper ca si bbii vostrii sunt bine si sanatosi.
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stefaniabalan/album?.dir=a9d9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/stefaniabalan/my_photos
Daca vreti sa vedeti pozele de la botez
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi