Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Buna mamicutelor!Eu am doi copii o,fetita TINA are 5 ani si un baietel RENTO-ANTONIO are 2 ani si 10 luni, fac nebunii Non stop.Fetita este la gradinita[anul 2],in primul an facea nebunii la gradinita[nu l-e dadea jucarii celorlalti copii,s-e supara din orice...etc] dar de cand a trecut anul 2 s-a schimbat f. mult in bine,poti vb cu ea orice,si nici nebunii nu mai face la gradinita,acasa este un pic cam nebunatica se i-a dupa fratele ei mai mic,dar asta e...asa-s copii fac si bune si rele[dar palma care le-o da tatal lor la fund e sfanta, Itaaaai!].Imi vine de la gradinita fel si fel de foi scrise in kanji,si imi este f. greu ca nu stiu s-a citesc il astept pe al meu s-a vina de la servici ca sa-mi traduca.Gradinita lui TINA are pe an asa:tako age,ongaku kai,dobutsu koen,imo hori, bon odori kai,undo kai,mochi zukuri,shiku kai[party de craciun]etc..,tot anul e ceva de facut , pe mine deja m-au obosit chiestiile astea,daca la gradinita sunt atatea , la scoala cate or fi Doamne? Cu mamicile japoneze nu prea am treaba[adica nu prea n-e bagam in seama],eu am o singura prietena japoneza,este de nota 10,m-a inteleg f. bine cu ea,ca in rest celelalte sunt numai una si una[increzute peste masura]iar mie nu imi plac asemenea persoane,asa ca l-e "evit".VOI cum v-a descurcati? si pt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am indraznit sa deschid un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66501" target="_blank">aici.
Pupici muuuuulti!!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput