Mamici din Japonia (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Eli, cu intarziere, ii urez si eu puiului tau LA MULTI ANI!, sa creasca mare, sanatos si frumos, sa va aduca numai bucurii!!!!!

Nu am mai intrat in ultimul timp pe aici, atat de slaba activitatea... Cand se intorc fetele din Romania?

rocsana si bobita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Rocsana, multumesc mult pt urari. Bobita ta ce face? Cum te simti? Unele fete stiu ca se intorc pe la mijlocul lui Sept.

gangurici_licurici, facem acelsi lucruri pe care le fac mamicile din intreaga lume: avem grija de puiutii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

fetelor tragedie mare aici pe forum, fetita unei fete de pe forum s-a stins din viata!fetita lui naty posta la bebelusi de martie aprilie 2005!of...nu-mi pot reveni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Eli bobita a crescut, nu mai e bobita, e bebe in toata regula. Saptamana asta l-am vazut si nu-mi venea a crede cum dadea din maini si din picioare....

Eu ma simt bine as putea spune. Mai rau mi-a fost in saptamanile 7, 8, 9. Acum e OK, inca nu mi-a revenit pofta de mancare dar ma descurc.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Adina cand te intorci????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by eli

Rocsana, multumesc mult pt urari. Bobita ta ce face? Cum te simti? Unele fete stiu ca se intorc pe la mijlocul lui Sept.

gangurici_licurici, facem acelsi lucruri pe care le fac mamicile din intreaga lume: avem grija de puiutii nostri.

Nici nu ma indoiesc... Cred ca ne intrebam de fapt cum ati ajuns, si cum v-ati adaptat, intr-o tara asa de diferita de a noastra... sau poate nu e chiar asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

quote:
Originally posted by mihaela imai

Adina cand te intorci????????????????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=2dee&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mihaela, vin saptamana viitoare, marti!! Da-mi datele exacte ale copilutilor tai ca sa poti fi trecuta pe lista! Daca ai spus pe undeva... sorry... e posibil sa nu fi avut timp sa citesc tot.

E valabil pt toate mamicile care ni s-au alaturat de curand, si vor sa fie trecute pe listuta de pe prima pagina. Va rog numele si data de nastere a copilului.

Pupici!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

buna adina !uite datele copiilor: sara 5 decembrie 2003,antonio-haruki 4 aprilie 2005.merci!luka ce face?s-a facut mare nu?i-a placut in romania?tu ce mai faci?cred ca abia astepti sa te intorci nu??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata mamici!
Ne mai tineti minte?
Am intrat sa va pupic dulce,m-am intors si eu de cateva zile!
Va pupic si mai vb!
CE va mai fac bb-i?

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput