CAUT MENAJERA
Caut menajera, o data pe saptamana, sambata , cateva ore. Doresc menaj usor, calcat, aspirat, sters praf, etc. Zona Dristor - Rm. Sarat.
Virginia Fenciuc
Raspunsuri
grati.ela spune:
Buna! Cum platiti menajera? La ora sau cum? Eu am una care mi-a cerut 50mii pe ora dar cam trage de timp. In plus vrea sa si manance ceva. Nu mai spun ca nu sta decat maxim 5 ore asa ca vreau sa-mi caut o femeie care sa-mi termine treaba nu sa-mi lase si mie de facut. Gratiela.
CristinaT spune:
A mea menajera sau bona pentru ca mai statea si cu Oana cand aveam seara scoala sau intarziam la serviciu, imi cerea 100.000 pe ora. Nu aveam ce sa fac ii dadeam.... sper ca acum cand termin si ultimele examene sa gasesc o doamna draguta care sa stea cu Oana si sa ma mai ajute si pe mine cu treaba.
5 ani -14 februarie 2005
bia spune:
Mai fetelor,100.000/ora?Pai la un calcul simplu,duduia respectiva casiga cam mult in raport cu munca prestata..eu stiam de tarife de 300.000/400.000 lei/zi.
madadum spune:
eu tocmai am gasit o menajera care sa vina zilnic (in zona iancu nicolae) si ii dau 3 mil/luna. la apart (4 camere) am avut alta menajera care imi cerea 400.000/zi, destul de scump pentru cat de prost facea...
mada
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by bia
Mai fetelor,100.000/ora?Pai la un calcul simplu,duduia respectiva casiga cam mult in raport cu munca prestata..eu stiam de tarife de 300.000/400.000 lei/zi.
dori
Da nu-i asa ca ma jupuia..... anul trecut cand a trebui sa lucrez peste program pur si simplu m-a uscat!
Si anul asta o data in vreo 3 ore a facut o ciorba..... ??? dar atunci i-am zis si de atunci nu s-a repetat!
5 ani -14 februarie 2005
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by madadum
eu tocmai am gasit o menajera care sa vina zilnic (in zona iancu nicolae) si ii dau 3 mil/luna. la apart (4 camere) am avut alta menajera care imi cerea 400.000/zi, destul de scump pentru cat de prost facea...
mada
cum ai gasit menajera? prin firma? de fapt eu nu cred ca am nevoie de menajera ci de bucatareasa!
5 ani -14 februarie 2005
madadum spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
cum ai gasit menajera? prin firma? de fapt eu nu cred ca am nevoie de menajera ci de bucatareasa!
5 ani -14 februarie 2005
da printr-o firma. detalii pe pm
mada
Fenciuc spune:
Buna fetelor,
Scuze nu am mai intrat pe DC din lipsa timpului liber.
Eu caut menajera pentru cateva ore (3-4 ore) sambata. Menaj usor: aspirat, praf, calcat rufe.Locuiesc in zona Dristor - Rm Sarat. intr-o garsoniera si as putea oferi 250.000 lei.
Virginia Fenciuc
LauraM spune:
Acelasi lucru m-ar interesa si pe mine - menaj usor in zona Dr. Taberei, in special sambata la un apartament de 3 camere.
Voi cum procedati? Cum ati gasit persoana respectiva? Cunostintele mele care au menajera, ori stau in alta zona, ori persoana respectiva are un program mult prea incarcat.