Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 9
Briantis spune:
Sorry ! Nu mai pot sa vin maine la intalnirea pe care am propus-o .Bunica sotului a fost internata in spital ,se pare ca e vorba de un accident vascular ,asa ca maine mergem la Pitesti s-o vedem .
florypop spune:
Offf...imi pare tare rau. Multa sanatate si sper sa fie totul bine.
Te pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
florypop spune:
Heyyyyyy, unde sunteti?????
Nu mai mergeti la munte??????
aissa spune:
Fetelor, eu daca nu raspund la subiect si daca nu sunt nici pe YM, e clar ca n-am net!
OK. Ce a ramas nestabilit? Cantitatile....
Si eu sa fiu prima care spun cat mananc ca sa radeti voi de mine, bine....
- de baut eu ma multumesc cu o sticla de 2 litri de apa minerala. Daca am si suc e super bine.
- la gratar daca facem mici si friptura, cred ca 3-4 mici si 1-2 felii de carne sunt suficiente (*2= 6 mici si 4 felii carne*10.....facem socoteala); asa cum am mai zis, nu stiu cum procedeaza restul la gratar, daca facem si cartofi nu mai intra asa multa carne....sa mai zica si ceilalti....
- dimineata/seara ar trebui vreo 2 roti de cascaval, niste pateu, salam...dar asta se stabileste si in momentul cumpararii, cat de mari sunt...ce se gaseste...etc
Ma mai gandeam cu Tony la o chestie. Avand in vedere ca fiecare are anumite preferinte, ce ar fi sa luam impreuna doar carnea si bautura, iar pentru micul dejun/cina fiecare sa aduca cate ceva??? Eu de exemplu pot face niste piept de pui snitele (Shanghai), altcineva sa faca chiftelute.....ne organizam. De asemenea, pot sa mai fac niste mini pateuri (cum faceam si aseara...) Spuneti si voi cate ceva si mai vedem. Eventual, ca sa nu vorbim aici aiurea, vorbim pe YM. Flory, si Rozi imi stiu ID-ul. Briantis, Luminita pot sa-l afle din bara usor....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
aissa spune:
Heiiiii! Unde ati disparut voi acum?
Ati vazut prognoza? (am si eu un fix ) Planurile noastre raman valabile indiferent de vreme, da?
florypop spune:
Prezent!
Nu am disparut dar nu puteam accesa site-ul. Ce a zis la vreme ca eu nu am vazut? Oricum pe mine nu ma sperie. Stam in camera si jucam table pe bere.....
PS. Spune-i lui Tony ca nu berea decat rece....:)
Pupici,
LuminitaB spune:
Iata-ma-s tot eu cea veche. Ieri n-am avut net. Tati n-a reusit sa treaca pe la pensiune asa ca n-am vesti noi. In legatura cu lista de cumparaturi mi se pare ok ideea cu fiecare aduce ce prefera pt micul dejun. Despre carbuni - nu sunt necesari, sunt acolo lemne destule, cade padurea pe noi. Daca faceti o conferinta pe YM cooptati-ma si pe mine. Ii trimit lui Flory ID-ul pe PM.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Rozi spune:
Si io-s pe-aici! Ba n-am avut net, ba n-am fost acasa, ba am avut interdictie pe DC de la sefu', cica sa mai fac si treaba prin casa ;)
Deci eu sunt de acord cu totul , nu stiu decat ca, indiferent de vreme, abia astept sa ne vedem acolo.
PS Celelalte fete, sa stiti ca mai sunt camere in pensiune si nu e tarziu sa le rezervam si pe acelea! Haideti, de ce nu veniti si voi?
Victoras (24.08.2004)
florypop spune:
Am mai mermelit cate ceva prin listuta. Trageti si voi cu ochiul...si ziceti daca e ceva ce nu e bine.
Vineri s-ar putea sa avem liber cu inaltarea deci ma voi putea ocupa de cumparaturi. Si daca nu avem liber tot ma ocup.
Va pup,
aissa spune:
Ce ma bucur sa "va vad". Da, intr-adevar, eu verificasem prognoza pt we asta la Brasov, si arata ok. Numai ca azi vad ca s-a schimbat si pt sambata mai sunt anuntate ploi (la tv chiar au zis de o avertizare, care tine pana pe vineri). In princpiu, s-ar putea ca sambata sa mai ploua si duminca iese soarele. Sunt de acord si cu tablele (dezi nu stiu sa joc). Eu ma pricep la remi (cum se scrie???? Rumy????). Ok, vedem noi.
Rozi are dreptate. Fetele celelalte care stau ascunse de ce nu vin? Asi, nu a mai dat nici un semn....