Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 7
florypop spune:
quote:
Originally posted by aissa
Flory, uite aici, am sunat eu pe fix, o bunica (asa mi-a zis ea...) a spus ca primesc si pt.o noapte dar nu sunt fetele acasa.
Poti suna tu pe mobil?
http://pensiune.bettersoft.ro/
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Gata. Am sunat si am rezervat.
600.000 pe noapte (cinci camere).
Foarte draguta tipa. Singura ei rugaminte a fost ca in cazul in care vrem sa mancam de la ei sa ii spunem cu o zi doua inainte sa ne pregateasca. Daca nu vrem mi-a zis ca ne pune totul la dispozitie pentru a ne putea gati noi. Eu zic ca oricum noi vom sta mai mult cu gratare deci nu cred ca e cazul sa manacam acolo. Cum vreti imi este indiferent.
Astept sa vad ce ziceti si voi si apoi voi anula una din rezervari sa nu incurcam oamenii.
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
aissa spune:
Mie una mi-e tot una. Cum vrea toata lumea. La primii cat e pretul?
Despre masa, ce sa zic, si eu cred ca o sa mancam gratare, alea-alea. Dar cum or sa zica si celelalte fete.
florypop spune:
La primii era 800.000. Tiapa asta a zis ca pentru faptul ca inchiriem aproape toata vila ne lasa la 600.000. Avea 3 camere la 800 si 3 la 600.
Va pup,
aissa spune:
Pai ramane sa vorbim cand va intoarceti voi sau maine. Vedem ce zic si ceilalti. Problema avansului au pus-o?
florypop spune:
NU s-a pus problema avansului.
As propune ca tot ne-am hotarat sa incercam sa facem cumva ori sa ne intalnim ori sa discutam prin telefoane sa ne organizam putin in sensul ca, zic eu,ar fi bine daca am cumpara mancarea de aici din supermarket sa nu stam sambata si duminica pe la magazine sa cumparam.
Acum ramane sa apareti pe aici si sa vedem ce mai hotaram.
Haideti va asteptam.
Va pup,
aissa spune:
Bine ai zis!
Sa apara toata lumea ca sa stabilim ceva.
LuminitaB spune:
I-am zis lu' sotzu' de rezervare si a zis ca incearca sa localizeze pensiunea in seara asta si eventual sa si arunce un ochi inauntru daca e posibil.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
Super. Ca asa vede si ce-i acolo de fapt. Ca pe site e pe site, realitatea conteaza desi nu cred ca e mare diferenta.
Asteptam vesti.
PS. Astazi sunt libera ...
LuminitaB spune:
Bad news! I s-a stricat masina, i-a curs tot lichidul de racire, si nu se stie cind va fi reparata, s-ar putea sa ajunga tirziu in noapte.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Briantis spune:
Noi mergem sigur !
De intalnit din punctul meu de vedere se poate si diseara .Sambata nu pot ,dar daca va intalniti dupa amiaza sa vedem de avans si de cumparaturi ,imi pot trimite sotul .Pot de asemenea si duminica .