Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 13
Briantis spune:
Pai eu propun sa plecam pe la 8 jumate .Noi avem o dacie veche si daca plecam mai tarziu se incalzeste rau in masina si lui Andrei nu-i prieste ,iar de deschis geamurile nu prea o fac ,pentru ca e foarte sensibil la curent .In plus ,poate ne mai oprim pe drum si nu as vrea sa ajungem la pranz .
Acuma ,spuneti si voi ce parere aveti.
florypop spune:
Aissa, daca vrem sa plecam pe la 8.30 trec sa va iau pe la 8. Sunteti ok? Adica Tony are timp sa se odihneasca?
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
pashosha spune:
fetele...vreau si io la munte cu voi....dupe ce mi a zis si cristina si rozi, m a luat inima..e tare frumos...ma primiti?
aissa spune:
Nu prea e bine, Tony nici nu are cum sa ajunga acasa pana la 8. El normal ar ajunge pe la 9 jumate, a zis ca il roaga pe colegul cu care face schimb sa ajunga mai repede, dar la 8 sigur nu poate. Hai la 9, macar, ca sa ma iei la 8.30. Cand ajunge acaasa (acum e la cumparaturi) il pun sa-l sune pe colegul ala sa vada cand poate sa vina si el.
Imi pare asa rau ca va incurc!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
florypop spune:
quote:
Originally posted by pashosha
fetele...vreau si io la munte cu voi....dupe ce mi a zis si cristina si rozi, m a luat inima..e tare frumos...ma primiti?
Sigur ca te primim. Spunem sigur daca vii sa sun sa rezerv si a sasea camera. Este ultima disponibila.
Luminita uite ce bine. Va avea si baietelul tau cel mare cu cine sa se joace...:)
Te trec pe listuta acus.
Pupici,
florypop spune:
quote:
Originally posted by aissa
Nu prea e bine, Tony nici nu are cum sa ajunga acasa pana la 8. El normal ar ajunge pe la 9 jumate, a zis ca il roaga pe colegul cu care face schimb sa ajunga mai repede, dar la 8 sigur nu poate. Hai la 9, macar, ca sa ma iei la 8.30. Cand ajunge acaasa (acum e la cumparaturi) il pun sa-l sune pe colegul ala sa vada cand poate sa vina si el.
Imi pare asa rau ca va incurc!
Din punctul meu de vedere e super ok. Daca e, restul pot pleca mai devreme si ii prindem noi din urma, ca doar conduce vitezomanul Giga....
Serios daca restul vor sa plece mai devreme ii prindem pe drum.
Va pup,
aissa spune:
Flory, imediat ce stiu ceva sigur, dupa ce vb Tony cu baiatul ala, scriu!
Mersi mult!
Mai dau o bere !
pashosha spune:
vin sigur sigur...dar eu nu pot pleca la 8..ca noi ne trezim la 8.30...heheheeh
deci numara ma flory...mersi mult
pashosha spune:
si inca ceva..eu cum particip..ce aduc?...aaa stiu..eu aduc branza, ca am taranii la colt, si au o branza...marfa rau...si daca tot m am bagat..ca musca asha...nu stiu inca daca vine sotul meu, dar daca nu, eu am loc in mashina ptr cris cu sotul si bebe si am porbagaj nesimtit de mare..mai mare ca dacia..deci, cum eu nu am carucioare, alea alea...mai am spatiu fetelor..va pup
Rozi spune:
Mai fetelor, iese dezmat mare, zau, cu atata bere! Si soarele a iesit, vedeti?!
Si eu zic sa nu plecam toti la aceeasi ora, fiecare conduce altfel, e putin incomod sa ne asteptam intre noi. Mai bine stabilim o ora aprox la care sa ajungem acolo (nu la pranz!) sau, daca vreti, ne intalnim undeva pe drum, ne mai tragem sufletul, mai bem o bere :)
Deci sa inteleg ca INTREAGA fam a Aissei merge cu Flory?! Noi mai avem loc in masina, de un adult si un copil mic. Din pacate portbagajul e mic, deci bagaje nu prea multe...
Merg, Flory, la cumparaturi, dar la ce ora? sa vb si eu pt bb; mergem in Cora? sau la carrefour?
Victoras (24.08.2004)