Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Foarte buna ideea lui Rozi sa facem un subiect separat.
Haideti sa incercam sa scriem aici cam ce vrem ....
Pensiunea ORITA la Moeciu.
http://pensiune.bettersoft.ro/
Deci 11 - 12 iunie 2005:
1. Flory cu Andrei (6 luni) si cu tati.
2. Rozi cu Victoras (9 luni) si cu tati.
3. Aissa cu Alexandra (8 luni) si cu tati.
4. Briantis cu Andrei (1 an si 2 luni) si cu tati.
5. Luminita cu Tudor (6 luni) si cu Cri (6 ani si 6 luni) si cu tati.
6. Pashosha cu Maya (3 ani) si cu Luca (4 ani)si cu tati. - trebuie sa gasim o solutie pentru camera.
Ce luam la noi:
Apa plata (pentru lapte): 2 litri/bebe = 1 bax (Bucovina)
Apa minerala (pentru vin..): 1 bax (Biborteni)
Vin (pentru apa minerala....): ? (?)
Haleala pentru mic dejun: aduce fiecare cate ceva (Aissa face obligatoriu pateuri....)
Carne pentru gratar: 2 portii/pers. (400 gr) * 2 mese * 10 pers (+ 1 baietel) = 8 kg (propun 3 kg pui, 3 kg porc, 1 Kg carnati, 1 Kg carnati de bere din aia picanti..)
Mici pentru gratar: 4 tavite - Cumpara Luminita din Metro.
Bere: multa ca eu oricum nu beau...(?)
Alune (sau alte minunatii pentru ca sa mearga berea): vedem la fata locului ce oferte sunt...
Sucuri (pentru soferi ): 1 bax (?)
Paine: 4-5 paini rotunde (Luminita)
Cartofi: 3-4 Kg
Rosii/Castraveti/Salata: 2 Kg rosii, 1 Kg Castraveti, Salata (Varza)
Mustar/Kechup: 1 borcanel
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
AMR: 1 zi
Raspunsuri
Rozi spune:
Hehe, e pensiunea lu' ta-su lu' Andrei, ai?! Si mai vrei sa ne iei si bani, ai?!
Dormim o noapte acolo, nu?
Putem sa stam mai mult de we? Cine dintre voi ar putea?
Ma uit pe poze acum si arata tare bine; sa vad si cate camere au si, mai ales, cat coasta:
"Pensiunea are 9 camere duble cu baie proprie, loc de parcare, spatiu amenajat de joaca pentru copii, terasa cu gratar.
Mesele, in regim de pensiune sau demipensiune pot fi servite fie in foisorul din curte, fie in sala principala, unde exista si un semineu."
"Cazare
Camerele se pot inchiria pentru preturi cuprinse intre 600.000 si 800.000 LEI/noapte. Pentru sejururile de peste 5 zile se poate acorda un discount de pina la 10%.
Mese
Mic dejun 125.000/persoana
Prinz 200.000/persoana
Cina 175.000/persoana
Pensiune completa (toate mesele) 450.000/persoana.
TVA Inclus "
Culcam copiii cu noi in pat sau in carucioare (eu daca iau carucirul nu mai incape nimic altceva in portbagaj).
PS Intr-o poza se vede si gratarul lui Tony
Victoras (24.08.2004)
florypop spune:
Nu e mai pensiunea lu' ta-su.....hm..... Ar vrea el.
E o pensiune unde mai merg colegi de-ai mei si sunt incantati.
Pupici,
Rozi spune:
Arata foooooooooarte bine!!
Acu' sa fac neste socoteli.
Nu incercam un discount de grup? Merita incercat, daca umplem vila! Da' ne mai trebuie 5 familii.... Hai, fetelor, nu vreti cu noi la munte?
Victoras (24.08.2004)
Briantis spune:
Noi vrem sa mergem!
Dar ,cu siguranta nu pot nici in week end-ul 4-5 iunie ,nici in cel cu 11 -12 .Daca totusi va hotarati pt 11-12 ,aici pot sa incerc sa -mi schimb tura ,dar pe 4-5 nu pot de nici un fel .
Mi-a placut pensiunea .Noi am mai fost la Moeciu acu vreo 3-4 ani si mi-a placut .
asi spune:
Vreau si eu la munte>cred ca pentru noi e cam departe ca nu prea am plecat de acasa.Vom vedea!
Rozi spune:
11 - 12 iunie convine mai multora, vad. Hai sa zicem asa? si vedem cum ne incadram?
Asi, flacaul tau e mare deja, trebuie sa se invete si mai departe de casa . Victor, pana acum, cel mai departe a fost la 120 de km, am stat 2 zile, dar noaptea aia....!!! Mi-a scos peri albi, nu recunoastea locul, peretii, patul etc, etc. Dar trebuie antrenat, ce-o sa ne facem cand o fi mai mare? Nu mai mergem in nici un concediu?!
Victoras (24.08.2004)
florypop spune:
Am facut update la listuta.
Asteptam in continuare participanti. Daca ne hotaram la o locatie ar fi bine sa ne facem rezervare cu o saptamana inainte sa nu avem suprize, suprize...:))
Pupici,