Mamici de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-cand am avut greturile alea teribile,am avut de fapt gastroenterita,a fost nasol rau!Iar daca ti se intoarce mancarea inapoi-nu te speria-acum avem mai putin loc in stomac(bb e maricel si preseaza pe el).Si mie mi-e greata de pasta de dinti dupa ce am mancat,cand imi perii limba e de.Uneori vomit,trebuie sa ma fortez sa nu vomit,dar nu imi iese tot timpul.
Kulta-ce bine ca ai bb grasun
A,tot voi finlandezele-v-ati aprovizionat cu hartie,am inteles ca e o problema in industria prod. de hartie ig!Cel putin asa ziceau pe euronews ieri si aratau lume care isi facea stocul de hartie

si pestiuc iubit&saltaret de 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

anis eu sunt de acord si pt saptamana viitoare, doar sa fim sigure ca anuntam pe toata lumea. Telefonul lui Cami si al Iredi il am eu, Andreea o poate suna pe nicoll-mada. Doar sa stim exact!!!

Si eu sufar ingrozitor de caldura, l-am speriat pe sot cu geamuri deschise non - stop, curent dupa ce se culca copilul si faptul ca dupa ce vine de la servici ma sufoc in casa. Dar noi nu ne-am luat (inca) AER conditionat. O sa fie, cat de curand.

Vad ca nimeni nu prea mai vorbeste despre hainute de mamici. Pentru mine a devenit un stres, ma gandesc ca vine vara aia adevarata si eu n-am ce pune pe mine, chiar dc stau in concediu tot am nevoie de haine de iesit zilnic. Deci, deschid subiectul: ce haine v-ati mai luat la noile dimensiuni de burtici si de unde???

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Irina-ce burtica ai-frumusica focIntra si pt mine cu picioarele in apa,ca noi degeaba avem mare aici-doar de autosugestie sa nu zic ca imi lipseste marea!
Si mie mi-e tare dor de puiul meu si nu cred ca mai pup eu eco si urmatorul control il am abia pe 13iun.Eu cand am zis ca ma doare spatele la ultimul control-dr a zis ca e normal-ca in urina nu a iesit nimic-la fiecare control ne face analiza la urina!Mie mi-a facut analiza pt streptoccocul B la 24+ si nu era!
Eu sunt posesoarea a 9kg in plus si sper ca dupa 36s sa nu mai ma aleg cu altele(ca asa zic astia ca nu mai pui-dar cine stie daca oi avea noroc).Si am mai citit ca spre sfarsit sunt sanse sa scazi in greutate chiar cu 0.5-1kg-semn de maturitate bb,dar nu e obligatoriu sa slabesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Si noi suferim de cald de vreo cateva zile si nu avem aer conditionat in casa...peste o luna, doua nu stiu ce facem. E si o atmosfera de tropice in Bucuresti: ploua aproape zilnic, apoi da soarele si e zabuseala si umezeala...sa te tii tantari! Da ma gandesc ca mai bine de noi care suntem burtoase vara, nu mi-ar fi placut sa fiu in ultimul trimestru si sa fie iarna sa nu pot iesi din casa si sa fie frig, sa nu fie capsuni, caise...

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor eu trebuie sa plec acasa si tot nu sunt lamurita cum facem cu intalnirea

Daca va hotarati am trecut nr meu de tel in profil. Daca nu da nimeni nici un semn o sa inteleg ca se amana.

Va pup

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Boga si eu mor de cald de sunt chiar din primul trimestru.Eu mi-am luat 1 bluzita de panza topita cu maneca scurta(e bleu-in album),alta turcoaz cu maneca scurta(in album) si 2 cu maneca lunga,una alba-panza topita si alta portocalie cu maneca lunga subtire.Plus niste tricouri mai mulate si atat!M-am imbracat cu astea subtiri si iarna si cu haina mai groasa peste-ca am avut calduri.Apoi primavara si acum(ca noi avem primavara pana in aug) imi pun un pulovar peste daca mi-e frig.Am blugii(sunt blugi normali-marime mai mare) si o pereche de pantaloni de cand eram mai grasan(dinainte de bb) si fusta de blugi de burtoase.Mai am 2 perechi de pantaloni de burticos-dar nu ii port pt ca ma fac prea butoi si se desface nasturele de la elastic des si ma enerveaza!
Asa ca eu am scapat de vara crunta de la noi,cred ca lesinam de cald-nu vreau sa ma gandesc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee,deci mi-am amintit bine ca tu erai cu greturile,si eu cred ca e de la bebe, ca da in stomac ca intr-un sac de box .o sa maninc mai putin si mai des, dar n-am pofta de nimic. nici macar dulciurile nu ma tenteaza ( super, ca nu ma mai chinui ca sa nu maninc, pur si simplu nu ma gidila).e si o parte buna, am stagnat la +10kg de o saptamina (eu care luam juma de kilogram pe sapt) si sunt multumita.
cu hirtia igienica nu stiam,nu m-am uitat la stiri finlandeze de cind am intrat in concediu, stiu ca sunt in greva astia din industria hirtiei,nasol, vin vremuri c...cioase.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Si noi murim de cald...nu stiu ce-om face peste o luna!!??
Am fost la gineco miercuri si-am vazut-o pe bebe. E mare si neastamparata, dar deja e cam inghesuita saracuta ca la cat de mica sunt eu.... Sper sa mai aiba loc sa creasca, noua ne-au masurat doar diametrul capsorului si era de 7,40 cm deja.
Pe mine m-a mai masurat nitel si a ajuns la concluzia ca am "bazin chirurgical"...diametrul util era de vreo 8 cm si ceva, asa ca nici o sansa sa nasc normal!
Bine ca s-a inventat cezariana!

Irina ai o burtica foarte draguta si maricica !
Poate mai punem si noi niste poze cu burtica zilele astea.

In legatura cu intalnirea.......daca nu se poate saptamana asta......asta e! Ne vedem saptamana viitoare, poate ne strangem mai multe!

Pupici

Irda
28+5 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele

Sa nu dati cu pietre...puteti sa va intalniti si maine..dar fara mine...ca il prind maine pe zugrav..si am intrat in panica..asa zic eu..ca sa fie gata camera si lucrursoarele lui bebe.

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu nu sufar de la caldura. Imi place tare mult vara si chiar daca sunt 40 grade, sunt ok.

Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput