Marvelon - trat. pt ovare polichistice??

Marvelon - trat. pt ovare polichistice?? | Autor: lauravoinicu

Link direct la acest mesaj

Fetelor ajutati-ma am fost la doctorita si mi-a dat Marvelon pt tratarea ovarelor ( ovare polichistice , insuficienta ovariana ), avand in vedere ca vreau sa fac un copil , oare este indicat ? Mai ales ca m-a trimis la dr. Cocei pt. a incerca o inseminare .Ce parere aveti sa iau sau nu? Ma tot gandesc sa schiimb medicul , ce ma sfatuiti? sa ma duc la alt medic , pana sa incep tratamentul ? deja am un an de cand ma chinui ca un dr sa-mi dea ceva pt a face un bebe , o solutie ceva , si ea imi da anticonceptionale, problema mea sunt ovarele , nu am CM deloc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am schimbat medicul cand eu ii trancaneam ca vreau bb si ea imi recomanda anticonceptionale 6 luni!!! ma rog..motive au fost mai multe
iti zic si eu ce mi-a zis si mie la randul meu altcineva.."nu pierde vremea (anii) cu doctori prosti"
succes. tine-ne la curent

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

ce ma sfatuiti sa fac , am aproape toate analizele facute , numai ca doctorita vrea alta spermograma , cu toate ca analiza a iesit bine ("parvisemie cu normospermie ') nu se poate face o inseminare cu astfel de spermograma , ce medic as putea sa aleg m-am gandit la dr. Anca Moisa , se uita pe analize facute in alta parte ?Nu as vrea sa o iau de la capat cu analizele momentan , as vrea pe cineva sa inceapa sa faca ceva pt. a veni un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de lauravoinicu

Fetelor ajutati-ma am fost la doctorita si mi-a dat Marvelon pt tratarea ovarelor ( ovare polichistice , insuficienta ovariana ), avand in vedere ca vreau sa fac un copil , oare este indicat ? Mai ales ca m-a trimis la dr. Cocei pt. a incerca o inseminare .Ce parere aveti sa iau sau nu? Ma tot gandesc sa schiimb medicul , ce ma sfatuiti? sa ma duc la alt medic , pana sa incep tratamentul ? deja am un an de cand ma chinui ca un dr sa-mi dea ceva pt a face un bebe , o solutie ceva , si ea imi da anticonceptionale, problema mea sunt ovarele , nu am CM deloc.

Laura, si eu am ovare polichistice, si eu vreau sa raman . Si pentru asta am inceput din aprilie Tratamentul Liviei, tratament naturist, care sa imi rezolve mai multe probleme fara sa imi faca prastie organismul. Daca vrei detalii, intreaba si iti voi spune. Se dicuta pe mai multe threaduri aici pe "Asteptand un copil...".

Multa sanatate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput