Stafilococ auriu
Stie cineva cum se transmite stafilococul auriu? Daca il are un membru al familiei, il poate transmite si celorlalti?
Multumesc frumos
Raspunsuri
Karina spune:
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar iti pot recomanda un vaccin impotriva: "Lantigen B". Sint niste picaturi care se pun sub limba si se dau pt. cresterea imunitatii pe partea cu ORL-ul
.
Noua ni l-a recomandat o doctorita ORL de la spital, pt. ca Bogdan era mai tot timpul racit...
Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
bb_alinus spune:
Nu stiu sa iti dau un raspuns medical insa iti pot spune din proprie experienta ca anul trecut in iulie al meu sotior a reusit sa il ia dintr-o piscina publica si ca tare greu a reusit sa scape de el, cu multe antibiotice abia in decembrie i-a trecut! Insa mie nu a reusit sa mi-l dea, nu am facut nici un fel de efort, doar ca am evitat sa ne balacim in aceeasi apa sau sa bem din acelasi pahar - asta ca asa ne-am gandit noi ca ar fi mai bine.
Alina 15+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
sveronica spune:
va rog sa-mi spuneti si mie ce e cu acest stafilococ ? Cum se manifesta ? Tin minte ca acum cca. 3 ani, cu ocazia unor analize, baietelului meu i s-a gasit acest stafilococ, dar nu mi-a spus nimeni de vreun tratament sau altceva.........dar mi-a ramas in urechi ? Ce e , cum se manifesta si, eventual, din ce analiza se "citeste" el ?Pot lasa asa, poate a trecut de la sine cu ocazia unui antibiotic luat pentru raceala ......sau ...? Multumesc
badjoke spune:
Acest stafilococ nu se trateaza "dupa ureche".
Eu am avut stafilococ auriu sub forma de furunculoza.L-am luat din spital. Se transmite daca ai aceeasi grupa de sange cu cel infectat.Se poate instala si daca ai slabita imunitatea organismului. Eu am fost tratata cu Kanamicina (injectii) si Cantastim (vaccin) preparat de cei de la Institutul Cantacuzino.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
soarenistor spune:
Dupa cite stiu eu se scapa ffff greu de el.Sigur ca se ia daca se foloseste aceeasi lingurita.Daca i-a iesit acest stafilococ trateaza-l de urgenta ,eu una n-as sta ,e cam periculos.
nistor gabi
rox_dumitrescu spune:
Depinde unde este localizat stafilococul (gat, nas, piele, secretii vaginale, urina, etc). Daca este localizat in nas sau gat sunt si purtatori sanatosi care nu necesita tratament decat in perioada activa a bolii. Asta dupa cate stiu eu. Si daca se respecta masuri de igiena nu este molipsitor.