cresa dr taberei
Raspunsuri - Pagina 6
andora spune:
De marti mergem si noi.... grupa E parter..... cica e fff aglomerat si ii e imp[osibil sa aleaga grupa... sa speram ca va fi ok, fii-mea deocamdata a bocit de cate ori am iesit din cresa, sa vad cat o dura elementul noutate si daca-i va placea de doamne si de copii
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
ronin spune:
Exista parinti, aici, pe DC, care au copilasii la aceasta cresa? Mai exact grupa Parter C? As dori sa schimb niste impresii...
dania.nicol spune:
Buna la toata lumea.
Si eu am avut copilul cel mare la Cresa Dr. Taberei grupa F parter in anul 1999 pana in 2001 cand l-am dat la Gradinita nr 41, la Doamnele Mihaela si Cristina si pot sa spun ca am fost foarte multumita. Si pe cel mic intentionez sa il dau tot cand implineste 2 ani. Numai ca acum cred ca trebuie sa il inscriu mai din timp pt ca sunt mai multi copii si s-ar putea sa nu mai fie locuri.
Apropo voi cu cat timp inainte l-ati inscris?
Multumesc.
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
andora spune:
Iruse, sper ca totul e ok la voi in grupa, eu azi am dus gogoasa prima zi , am luat-o la pranz si acumn doarme, a fost f bine dar am inteles ca din ziua 4-5 incepe distractia. De Aramona mai stii ceva, a nascut?
Dania eu am fost pt inscriere prin aprilie si mi-a zis ca la 1 iunie se fac inscrieri pt toamna. Sper ca va fi totul bine
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
alinkav spune:
Si noi tot, pana vinerea trecuta am fost in grupa F parter(1,5 ani), la Doamnele Cristina si Mihaela. Le multumesc enorm de mult, ptr faptul ca au fost educatoarele baiatului meu, care este f incatat de ele!Acum am inceput si noi gradi nr.41. Si la fel intentionez pe viitor, sa-mi duc al doilea copil la grupa F.
quote:
Originally posted by dania.nicol
Buna la toata lumea.
Si eu am avut copilul cel mare la Cresa Dr. Taberei grupa F parter in anul 1999 pana in 2001 cand l-am dat la Gradinita nr 41, la Doamnele Mihaela si Cristina si pot sa spun ca am fost foarte multumita. Si pe cel mic intentionez sa il dau tot cand implineste 2 ani. Numai ca acum cred ca trebuie sa il inscriu mai din timp pt ca sunt mai multi copii si s-ar putea sa nu mai fie locuri.
Apropo voi cu cat timp inainte l-ati inscris?
Multumesc.
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
Alina
ronin spune:
Buna la toata lumea. Andora sper sa nu iti faca probleme. Irina a plans 5 sapt. A tacut o vreme si acum iar face scandal... Noroc ca se potoleste in cel mult 1 min. dupa ce inchid usa...Astept pana tace.
Nu stiu ce se intampla cu calculatorul meu, dar nu imi mai apare toata lista de discutii de la scoli, gradi...S-a blocat la ultimile mele mesaje si de aici, pauza. Nu mai afiseaza alte raspunsuri si mor de necaz...Da poate o rezolv. La un alt calculator, vad ca totul e OK.
Revin la Irina. Am avut pneumonie...Am stat in spital...Nu stiu ce sa fac, sunt disperata... As vrea sa o schimb la o alta grupa, dar imi e frica sa nu nimeresc din lac in put...De asta vreau sa mai vorbesc cu alte mamici...Acum e bine, dar tot o vad afara dezbracata desi haine are destule in sac...Au avut si niste replici care m-au lasat masca... Nu le-am "atentionat" pe luna sept si cred ca nici nu o sa o mai fac...
As putea sa spun pasul meu directoarei, dar mi-e sa nu se rasfranga totul asupra fetei...Si am fost atat de incantata de aceasta cresa sau mai bine zis de cele doua doamne...Ce ma sfatuiti sa fac? Ele totusi se poarta frumos cu fata, vad ca nu e moarta de foame cand vine acasa...dar neglijenta lor ma irita rau... Ce sa fac? As vrea sa o dau la o alta grupa, dar nu e decat o grupa cu program pana la 19.00
Andora, Ramona e acasa cu Maysa. O tine caci vrea sa o opereze de polipi si tre sa fie sanatoasa. A mai avut ceva probleme cu ea: diaree, nu manca...Imi spunea ca vrea sa ii faca analize complete...
Mai are vreo 3 sapt. pana naste...
Grupele Parter E si F pana la ce ora au program?
andora spune:
Iruse, bafta cu calculatorul si muuulta sanatate in continuare printesei! Imi pare rau ca ati facut pneumonie, dar oare atunci cand a scos-o afra imbracata subtire a racit? Ar fi strigatoare la cer o asemenea neglijenta... Doamnele noastre sunt fff dragute din cat am vorbit ieri, programul este mi se pare teoretic pana la 18, practic copiii se iau la 17 maxim dar o sa intreb azi sa stiu sigur ca nu vreau sa vorbesc prostii, deocamdata o iau la 12.30 pana se acomodeaza.
Nu a plans nici ieri nici azi, azi in schimb mi-a zis "mami nu pleca a titziu" (ea crede ca plec la serviciu dupa ece o las acum), insa cand si-a adus aminte de chit-chit si mac-mac a intrat sa caute jucariile si am plecat. Insa de la intrarea in cresa se aud numai plansete care mai de care mai jalnice. Dupa ce am ajuns vreo 50m de cresa un copil urla ca nu vrea la gradinita... tac si eu malc si astept sa vad cand om ajunge si noi asa
Cat despre ingrijire, eu ieri am luat-o neschimbata de pampers, dar trecusera doar 3 ore si ceva de cand o lasasem, nu facuse nimic grav in el . I-au dat sa manance, in rest am avut o impresie f buna, iar doamnele sunt amabil si dornice sa ajute. Acum e o perioada ami aiurea pt ca numai 5 copii din grupa sunt "vechi", restul se tot acomodeaza.... sper sa fie ok.
Ce sa zic, sper sa aud numai lucruri bune despre voi, o sa va informam cum aflam ceva nou , iar Maysei ii doresc operatie usoara si o fratioara sanatoasa
Ajutor pt Dan
diana21 spune:
Am citit tot ce ati scris pentru ca eram foarte curioasa. Fetita mea are doi ani si noi locuim exact in spatele cresei de pe Compozitorilor. Am fost tentata la un moment dat sa o duc aici tocmai pentru ca am vazut ca se renova. Dar...trec zilnic pe acolo si uneori ma opresc, cand sunt copiii afara, si ma uit in curte. Nu vreau sa va sperii, dar copilasii stau pe patura pe ciment, unii atarna de gard, unii sunt cu mucisorii pana in barba, unii plang...iar minunatele educatoare de care vorbiti voi stau gramada langa usa si privesc de la distanta. mi se pare foarte trist si mereu m-am gandit ca asta ar trebuis a vada parintii. In fine, stiu o fetita cu probeme care era pusa in fata televizorului cu orele.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
alinkav spune:
Eu stiu de care grupa vorbesti, ptr ca am vazut si eu mereu acelasi situatie, si chiar ma miram, uitandu-ma la asistentele alea, care erau si ele vai de ele. Din fericire, cum am scris mai sus, Alex a fost in cu totul alta grupa, unde nu am intalnit asa ceva!
quote:
Originally posted by diana21
Am citit tot ce ati scris pentru ca eram foarte curioasa. Fetita mea are doi ani si noi locuim exact in spatele cresei de pe Compozitorilor. Am fost tentata la un moment dat sa o duc aici tocmai pentru ca am vazut ca se renova. Dar...trec zilnic pe acolo si uneori ma opresc, cand sunt copiii afara, si ma uit in curte. Nu vreau sa va sperii, dar copilasii stau pe patura pe ciment, unii atarna de gard, unii sunt cu mucisorii pana in barba, unii plang...iar minunatele educatoare de care vorbiti voi stau gramada langa usa si privesc de la distanta. mi se pare foarte trist si mereu m-am gandit ca asta ar trebuis a vada parintii. In fine, stiu o fetita cu probeme care era pusa in fata televizorului cu orele.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Alina
ronin spune:
Bina dimineata tuturor!
Alinkav, spune-mi, te rog, pana la ce ora are program grupa F. Si , stand cu fata la cresa, unde se afla grupa? stanga, dreapta sau inainte. Etaj sau parter? O fi oare mai bine ca la noi, adica la C? (noi suntem in dreapta la parter) Am vazut si eu copiii aia de care zice Diana21. Din fericire, nu e grupa mea...
M-au suparat rau replicile lor...