cresa dr taberei
Raspunsuri - Pagina 3
Mugur spune:
Inainte sa sun la salvare am sunat pediatrul- care mi-a spus ca nu poate sa vin apt ca are pacienti (era in jur de ora 19), pana a terminat cu pacientii si a ajuns la noi s-a facut 20.10 dar noi plecasem deja la spital de cateva minute.
Dupa ce am facut ordine la medicamente am descoperit ca aveam nu una ci 2 cutii de novocalmin, de aceea e bine sa ai medicamente in casa, dar sa fie in ordine puse...
Cand o sa-l dau la gradinita o sa-l iau mai multe zile de la 12 ca sa se obisnuiasca, si o sa-l trimit cu tataie ca si asa m-a certat ca nu l-am mai lasat.
Azi noapte a avut nasucul infundat si cine se plimba cu el in brate pe la 2.30: eu!
Anny spune:
Mugur,
Poate ar fi bine sa incerci si cresa de la Valea Ialomitei. Am auzit ca e buna si ca femeile de acolo sunt ok. Fa-le o vizita si vezi despre ce e vorba.
Poate pentru inceput ar fi bine sa il lasi la program scurt, asa cum ai zis si tu.
Andries spune:
Buna tuturor, buna Ionut!
Ce sa spun, mie imi este frica de cresa de stat, din pacate unde sunt multi copii in grupa este imposibil sa nu se imbolnaveasca unul de la altul.
Pustiul meu, de la varsta de 8 luni jumatate pana acum la 1 an si 2 luni a tot facut "rosu in gat", era suficient sa se joace cu cineva in parc ca imediat imi facea febra si chitaia noaptea. La ei febra este "spectaculoasa", acum au 37, peste 10 minute au 39.
Acum este in a doua zi de cresa (particulara) si inca nu mi-a facut figuri. Este drept ca pustiul este mult mai atasat de tati decat de mine, asa ca il duc eu la cresa si se desparte de mine fara mari fitze. Este obisnuit cu persoane straine si in prima zi a mancat iaurt, banana, biscuiti, dar nu a vrut piure cu carnita. A baut suficient. Sa vedem cu somnul cum se va descurca. Oricum, nu are incotro, ca nu am cu cine sa il las acasa, iar la job nu pot sa renunt.
Andries
andora spune:
Buna si.. sanatate puiutului, Mugur!
Eu am bebe de 10 luni si nu merge la cresa inca, dar la nepotica mea a fost ca la voi. Rosul in gat a inceput cu prima saptamana de cresa si a re-aparut de n-shpe ori (e tot la cresa Dr Tab).
Mugur, eu cred ca ar trebui sa discuti clar cu educatoarele (daca reveniti asupra ideii cu cresa si cu o atentie in mana ca deh suntem in Romania) ca e absolut necesar sa va anunte cand este ceva cu copilul. La nepotica mea asa se intampla. Si la sfarsitul zilei parintii erau instiintati cat a papat, cat a dormit. Acomodatul a durat vreo 3 saptamani - in care copilului de 1 an jumate i s-a spus ca mami si tati tre' sa mearga la serv si o sa vina sa o ia cand pleaca si ceilalti copii. Era la o grupa la etaj si niciodata n-a fost vreun incident cu scarile (am inteles ca la coborat educatoarea mai chema pe cineva s-o ajute). Partea care m-a cam mirat insa era caldura excesiva. Iarna-vara, in sala era mult prea cald. Copilul transpira tot pana se imbraca, mai ales iarna, fiindca si in antecamera aceea e aceeasi temperatura. Poate insa nu e asa si anul acesta ssau peste tot.
Nepoata-mea se tinea la ineput dupa fusta educatoarei, si la baie mergea dupa ea. Apoi s-a "luat" dupa ceilalti copii si a inceput sa-i imite si sa faca ce trebuia. A invatat la olita repejor, a invatat sa vorbeasca si sa se joace frumos cu ceilalti copii.
Dezavantajele au fost cu bolile, pe care le lua imediat. Si ca - dupa ce a eliminat pampers-ul, mai facea pe ea si nu spunea iar educatoarea nu vedea mereu.
Una peste alta avantajele sunt mai multe, dar parintele trebuie sa fie inarmat cu muuuulta rabdare si tarie ca sa treaca peste prima luna. Eu imi cer scuze daca m-am bagat ca musca-n lapte, doresc putere parintilor si rezistenta la boli copiilor si sa auzim vesti bune!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Diana_b spune:
Ionut, imi pare rau pt. puiutul tau si ii doresc multa sanatate.
La ce grupa era el?
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
andora spune:
Redeschid subiectul fiindca mi-am inscris si eu fetita la aceasta cresa, de fapt o sa mearga din sept-oct, si vroiam sa stiu daca vom avea colegi de grupa membri DC ... sper ca ceea ce s-a intampat anul trecut cu Mugur (ma refer la neglijenta evidenta a educatoarelor) nu se va mai repeta.
Va pup !
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
laura_dimitris spune:
Draga adora,
eu am baietelul la aceasta cresa. Din pacate, din septembrie nu o sa mai vina pentru ca va merge la gradinita.
Am spus "din pacate" pentru ca baietelului meu i-a fost tare bine aici.
Mugur nu ne-a spus la ce grupa a mers micutul alex. Cu siguranta a fost o grava greseala a asistentei sau supraveghetoarei, sau a amandurora....
Ale noastre doamne mi s-au parut - si mi se par - OK.
Dimitris merge la aceasta cresa din martie 2005.Nu neg faptul ca a mai racit in toata aceasta perioada. Dar, nu mi se pare ca a facut-o mai des decat copilul unei cunostinte care sta acasa cu bona.
Parerea mea este ca si imbolnavirile mai dese sau nu ale copilasilor tin de metabolismul lor. Este cert ca in colectivitate este mai "iminent"- sa spun asa- acest pericol dar...
Eu, personal, sunt multumita ca niciodata nu a avut vreo problema medicala declansata de mancarea de acolo. Meniul lor este echilibrat iar Dimitris a luat in greutate in mod normal. La inceput, cateva luni stiu ca ingrijitoarea il hranea ea cu lingurita.
Sunt multumita ca a fost invatat sa renunte la pampers, sa manance singur.
Cum spunea cineva mai sus, au televizoare si casetofoane in fiecare sala, drept pentru care baietelul meu stie cantecele de pe 2 cutiute muzicale...
Daca vrei mai multe amanunte, ma poti intreba.
Stii cumva la ce grupa va merge ?
Daca va merge la grupa baietelului meu iti pot da detalii si despre doamne...
Laura mama lui Dimitrakis
andora spune:
Draga Laura multumesc mult pentru raspuns, inca nu s-au facut grupele insa cand voi afla ce aducatoare are sigur te voi intreba
E bine sa aud lucruri bune, stiu ca acolo se fac si serbari si copiii invata cantecele si poezii(cei care vorbesc). Nepotica mea a fost dezvatata de pampers, invatata sa manance singura si "si-a dat drumul" la vorba f mult in cateva luni de cresa. Asa ca sunt optimista. Singurul neajuns tine de fapt cum spui si tu de fiecare copil, de ex ea face si acum ffff des rosu-n gat. Raceli cu duiumul, insa pe care le "achizitiona" si inainte de cresa. Acum e la gradi.
Sper sa fie bine totul. Multa bafta lui Dimitris la gradinita!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ronin spune:
Buna Andora, am fetita, Irina, la aceasta cresa, si pot spune ca ii merge extrem de bine. Merge de 4 luni si mai avem de stat un an si ceva...Mi-ar placea sa stiu ca pot impartasi impresii si cu alti parinti ai caror copii sunt aici...
Spun un DA din tot sufletul pt. cresa asta...
Poate inscrii fetita la grupa care are program pana la 19.00
andora spune:
Buna, nici nu stiam ca exista o astfel de grupa... cat are fetita ta? Ma bucu sa aud de bine despre cresa si as vrea sa vorbim si in continuare... multa sanatate si pupici fetitei curajoase! Cum s-a acomodat? A durat mult?