cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda_rebe spune:

Voi ma speriati!!!!Incep sa am si eu ganduri negre si nu vreau!E bine ca luati masuri,nu lasati lucrurile asa.Va doresc mult succes!Imi pare rau ca nu aud cateva pareri bune,cateva puncte cu lucruri bune care se intampla acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Buna.Acum am ajuns si eu si am citit repede ce ati scris voi.O parte din problemele sesizate de voi le-am vazut si eu:
-lasatul copiilor singuri nesupravegheati(am stat si eu intr-o zi 10 min ,nu aveam cui lasa copilulu)
-stersul nasului la mai multi copii cu acelasi servetel
-usa deshisa si copiii singuri
-faptul ca stau pe scaunele fara nicio jucarie in fata
-faza cu painea dumicata m-a dat pe spate(prefer sa manance 2 linguri de legume din ciorba decat sa se umfle de paine)
-alta chestie care ma deranjeaza la culme e ca nu le dau lichide suficiente(fii-mea obisnuia sa bea apa f multa,la 7 vreau sa va spun ca are pampersul uscat si de cate ori o luam ea urla dupa apa)Si eu si sotul le-am rugat sa-i dea sa bea apa
Marele vostru noroc e ca puteti afla ceva si de la copiii mai mari,eu nu am cum fii-mea nu prea vorbeste si am si un program tare aiurea si nu prea pot supraveghea bine care-i treaba.Pana aflam daca este o alta grupa cu un program asa ca al lor cred ca ar fi bine sa ne unim fortele si sa incercam sa facem ceva.Va pup mamici si copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraned spune:

Buna,
De la ce varsta il pot da la cresa? am un baietel de aproape 5 luni, tatal lui ne-a lasat si eu trebuie sa ma angajez si trebuie sa gasesc neaparat o solutie.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alexandraned, la cresa ii primeste de la 8 luni, dar atentie caci puiul se poate imbolnavi repede la intrarea in colectivitate. Pt cazurile de acest gen, e bine sa ai un backup la cresa.
Hermina, am scris pe pag anterioara. Cine vrea sa faca o coalitie si sa initiem o activitate colectiva pt imbunatatirea lucrurilor de la grupa C, sa-mi dea email. Eu am deja o lista de numultumiri facuta, asa ca trebuie doar sa ne sfatuim impreuna asupra pasilor urmatori. Si baiatul meu e prea mic ca sa-mi spuna tot ce se intampla la cresa, dar pe ici pe colo, tot imi comunica. Acum M e bolnavior si l-am retras o perioada de la cresa. Cum se va face bine, il voi readuce, caci nu am cu cine sa-l las mult timp acasa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 28s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucicaOana spune:

Buna doamnelor, am adus si eu copilul la Cresa Dr. Taberei, noi am venit de la alta cresa din Dr. Taberei si nu am fost multumiti. De cand am venit la aceasta cresa suntem foarte multumiti si de personal si de conducere... intr-adevar copilul s-a cam imbolnavit, dar asa e in colectivitate... Noi nu avem posibilitate sa mergem la o cresa particulara sau sa angajam o bona. Sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Bun venit Lucica Oana printre noi la cresa si, pe forum.

Esti cu noi in grupa (Parter C) sau in doar in cresa? Ar fi frumos ca crestem numarul la 5.

Da, am avut si noi de ales, in urma cu un an, intre cele 2 crese, da pana la urma, la sfatul diversilor parinti, am ales-o pe asta. E drept ca si drumul a avut un cuvant de spus...

Iti doresc sa nu fii dezamagita de schimbare si cat mai putine boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucicaOana spune:

Buna Iruse, eu nu am copilul la grupa C parter, dar cunosc 2 mamici care au copii acolo si din cate mi-au spus totul pare sa fie ok la grupa. Ele sunt foarte multumite de personalul grupei. Eu am copilul la grupa de saptamanal, deoarece nu a fost loc la aceasta grupa cand eu am inscris copilul... Eu nu am internet acasa si trebuie sa vin la o colega de la servici care sta langa mine si nu pot sa o deranjez mereu... Succes voua si copiilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lucica, ce nemultumiri ai avut la cealalta cresa din Dr Taberii? Ne poti spune si ce cresa era aceea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda_rebe spune:

De o saptamana nu am mers la cresa ca a fost tare racita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Buna din nou.
Liviana, cealalta cresa e cea d ela Materna, adica cresa nr. 13. Alte crese in Dr. Taberei nu mai sunt.

Eu personal am vrut sa inscriu fetita la acea cresa, mergandu-i zvonul ca e tare buna (de la un coleg de serviciu) si, mai apoi, din parinte in parinte, am ajuns la concluzia ca mai buna ar fi asta la care suntem noi... Sau am avut eu ghinionul sa cunosc doar parinti care au fost dezamagiti de personalul de acolo... Nu are sens sa insir tot ce am auzit, caci pot supara vreun parinte sau vreun cadru care ar citi postarea mea. Poate intre timp s-au mai schibat si pe-acolo lucrurile, dar in urma cu un an si ceva nici macar director nu era la cresa aia...

Liviano, eu zic sa te mai gandesti! Din doua rele alege-o pe cea mai buna! Stii vorba asta?...

Dar, oricum, nici la cresa asta nu mai sunt locuri. Mi-a spus ieri o mamica care cauta cu disperare un loc la orice cresa...

Tot ieri am aflat ca la Sf. Andrei exista o cresa particulara, dar care costa 8 mil pe luna. Sf. Andrei ar fi pe la capatu` lui 173, ca sa iti faci o idee.

Pana atunci, toate bune tuturor si o saptamana buna.

Mergi la inceput