cresa dr taberei
As dori sa-l dau pe Alex la cresa Dr Taberei. Ce parere aveti despre educatoare, conditii, mancare si cam cat costa /luna?
Ce acte imi trebuie pt inscriere? Multumesc!
Raspunsuri
alinkav spune:
Mi-am inscris copilul la cresa Drumul Taberei, de luni il duc prima data. As dori sa aflu daca are cineva copil acolo, sa ne povesteasca cam ce prezinta cresa, daca s-a integrat copilul si multe altele?
Multumesc!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
andora spune:
Daca e vorba de cea de pe Compozitorilor (intre Billa si Drumetzului) atunci nepotica mea e inscrisa acolo de vreun an. Am fost de mai multe ori si la grupa ei era asa:
- educatoarele tinerele si cumsecade cu copiii
- curatenie
- "clase" dragute, jumatate scunele+masute si jumatate paturi cu grilaj
O singura educatoare am auzit ca mai neglija un aspect.. cand a scapat de pampersi nepotica spunea ca vrea pipi dar mai incetisor, zicea ca "doamna" n-o aude si facea pe ea.
Integrarea - au durat vreo sapt-doua lacrimile la despartire si educatoarea spunea ca se tinea dupa ea si la baie fetita. Cu ceilalti copiii s-a imprietenit repede (statea la masuta cu copii de varsta ei si se juca muuult mai cuminte decat acasa) si n-am auzit de vreun accident din neatentia supraveghetorilor, Doamne fereste.
Pe copii ii scoate afara cand e cald, au curticica aceea...
Am vazut pe langa poarta un body-uard.
Organizeaza serbari dragute si interesante.
Copiii asculta "cutiuta muzicala" la casetofon.
Mii de scuze daca v-am plictisit, nu stiu preturi dar pot intreba. Eu sunt doar "matusa"
Pupici!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
PISU spune:
DESPRE CRESA DRUMUL TABEREI AS PUTEA SPUNE CA ESTE O CRESA DESTUL DE BUNA.IL AM PE BAIETELUL MEU DE APROX 2 ANI AICI
DESPRE GRUPA BAIETELULUI POT SPUNE CA ESTE SUPRAVEGHEATA DE O EDUCATOARE CARE ESTE SI ASISTENTA MEDICALA SI O INGRIJITOARE.
GRUPA ESTE FORMATA DIN APROX. 20 DE PICI.
MENIUL ESTE DESTUL DE VARIAT SI CONSISTENT
AM PARTICIPAT LA 2 SERBARI DE CRACIUN FOARTE FRUMOASE, A VENIT MOS CRACIUN A DAT CADOURI LA COPII, AU CANTAT, AU DANSAT A FOST FOARTE FRUMOS.
DESPRE PROGRAM POT SA-TI SPUN CA ESTE DE LA 07.00 PANA PE LA 18.00,NU STIU EXACT PENTRU CA NU L-AM ADUS SI NU L-AM LUAT NICIODATA LA ACESTE ORE.
CU CEL MIC NU AM AVUT PROBLEME DE ACOMODARE FOARTE MARI, UN PIC LA INCEPUT, ESTE ADEVARAT L-AM DAT SI FOARTE DEVREME 1 AN SI 5 LUNI.
NOI IN TOAMNA PLECAM LA GRADI SI LASAM LOCUL PENTRU ALTI BEBEI.
IN LEGATURA CU PRETUL ACTUALMENTE ESTE DE 34.500 LEI/ZI
MANCAREA:
ORA 8.30-9.00 MIC DEJUN ( DANONE, BR. TOPITA, CEAI SAU LAPTE, PAINICA , OU , ETC )
ORA 10.00 UN FRUCT
ORA 12.00 CIORBITA, FELUL DOI DE OBICEI CU CARNE
ORA 16.00 O PRAJITURICA DE CASA
DESPRE ACTELE DE INSCRIERE NU ITI POT SPUNE NIMIC NU M-AM OCUPAT EU.
CRED CA TI-AM DAT SUFICIENTE INFORMATII CA SA TE DECIZI DACA ITI DAI COPILUL ACOLO SAU NU.
PA. PA.
alinkav spune:
Noi deja ne-am inscris, trebuia sa-l duc chiar de marti care a trecut, dar era putin bolnavior si l-am lasat acasa. De luni il duc pentru prima oara. Am putine emotii, nu stiu cum va manca, ca el cam face nazuri la mancare.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Mugur spune:
L-am inscris pe Alex de la 1 septembrie 2005. Am emotii cand ma gandesc sa-l las acolo singur
dar e bine pentru el
Nu ma gandesc decat ca o sa raceasca si iar nu o sa pot sa dorm toata noaptea...
Andreutza spune:
Mai este o cresa langa statia de salvare, in spate la fosta Materna despre care am auzit numai de bine. Noi suntem la varsta gradinitei si nu am incercat cresa.
lbelciug spune:
Fetele care au copiii la cresa de pe Drumetului, spuneti-mi si mie va rog de la ce varsta accepta acolo copilashi. Al meu e mic inca (4,5 luni), dar as vrea sa stiu cat mai am de asteptat pana sa-l dau la cresa. Merci anticipat.
Liviana - mamica lui Matei
Diana_b spune:
Am fost azi la cresa de pe Compozitorilor (Drumetzul) si am depus cerere pt. Mircea, sa-l duc din septembrie. Problema e ca nu mai aveau locuri decit la grupa de la etaj si accesul la scari al copiilor nu este restrictionat in nici un fel. Poate doar daca inchid usa grupei cu cheia, ceea ce nu cred. Si cum coboara o educatoare in curte cu 15-20 copii, din care macar jumate nu stiu sa coboare scarile? Si daca pe vreunul din copii il apuca plimbatul si ajunge la scari? Mircea deschide usile fara nici o problema, e foarte curios si nici nu vreau sa ma gindesc mai departe...
La cresa de la Ialomitei au curte? Au etaje? Mai au locuri? Stie cineva ceva?
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Mugur spune:
Revin cu date noi deoarece sunt un pic confuz si ciudat astazi...am nevoie de incurajari...
L-am dus pe Alex la cresa Luni...
A fost destul de bine pentru prima zi...
Am fost cu sotia mea si Alex a fost nerabdator sa vada copiii (mai fusesem cu el decat in vizita aici de cateva ori) si chiar a vrut sa stea si el pe scaunel cu ceilalti pici (foarte cuminti).
M-a surprins cat de cuminti stateau copii la masa (luau micul dejun)
si erau cam 10 copii.
Dupa ce i-am dat si lui un scaunel a stat la masa un timp cuminte ca ceilalti copii (eu eram in spatele lui) a inceput sa planga (unde e tati? pana la urma s-a potolit) iar cand dominisoara (sau doamna) a adus o masinuta am putut sa ma evacuez fara sa ma simta.
Daca mai stateam putin simteam ca o sa plang si eu...
A ramas cu sotia (care era si ea cu lacrimile in ochi) si apoi a plecat si ea si Alex s-a potolit destul de repede.
Ieri a fost super (sotia nu a mai vrut sa mearga - ca sa nu planga) si l-am dus tot eu... Am scapat repede... Alex aproape a fugit la copii, mai sa nu pot sa-l schimb...
Azi a fost dramatic rau: si-a adus aminte de mami in drum spre cresa si i-am spus ca mami e acasa (mai bine-i spuneam ca e la servici!!!) si dupa ce a repetat de cateva ori mami acasa, mami acasa, tati servici, Alex cresa... a inceput sa planga si ...
nu a mai vrut sa intre la copii desi de cand s-a trezit mi-a repetat Alex chesa, Alex chesa, mina tata! (mina e masina).
Ce mai incolo si incolo, pana la urma a trebuit sa-l predau si sa plec iar Alex urla dupa mine.... DAca mai stateam putin cred ca-l luam acasa...Ma gandesc cum o sa reactioneze maiine!
In prima zi nu a mancat, nu a baut apa, nu a facut pipi.
In a doua zi a fost mai bine: a mancat piine, nu a baut apa dar a facut pipi.
Luni si marti l-am luat de la 12.30, dar azi trebuie sa-l las sa doarma... daca o dormi...
Cum au reactionat copii vostri la cresa?
Astept incurajari...
Mugur spune:
Actele necesare: Adeverinta de salariat de la servici(fara sa scrie salariul desi in ziua inscrierii am mai completat un formular in care intreba de venitul aproximativ pe familie ?!!??)
Copie de pe buletine
Copie certif nastere copil si original
Apoi mi-au dat o fisa medicala pt Alex
Dupa ce am completat fisa la medicul pediatru, am adus-o la verificare si au descoperit ca-mi gresise doctorita datele la 2 vaccinuri, am mers din nou la pediatru si a modificat datele corecte si mi-a dat si avizul pt inscriere( trebuie dat in ziua precedenta inscrierii)
Sper sa fie utile inf cu privire la inscriere si pentru alti tatici si mamici...
Apoi am adus fisa medicala (a fost ok) si 2 adeverinte de la medicul nostru de familie pt noi...
In ziua inscrierii am platit avansul pe luna asta...(34000 pe zi)
Cam astea se cer la inscriere....la Cresa Dr Taberei.
Au mai trebuit si 2 dosare plic, 2 cu sina si plicuri, Numerele de telefon de acasa si de la servici....