Copilasi de mai 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Salutare fetele!!!

In primul rind felicitari lui Pisi _ella !! Poate Pisi mai reusesti sa mai intrii si pe la copilasii de mai ...!

Bine ai venit printre noi Slippers76!!! Sa-ti traiasca MIRUNA!!! M-am uitat pe pozici!!! Ai o fetita dulcica tare! Se impaca de minune cu Tito si Maya!

Eu sint o agitata ...Am tot fost pe drumuri! Am fost la Tulcea ca fratele meu a facut o criza de diabet! Apoi am fost la munte ca m-au sunat niste vecini ca a fost o tornada si le e tare teama sa nu fi intrat apa in casa noastra la cit de mult a putut ploua! O saptamina plina in care toate s-au terminat cu bine!

Carrie nu-ti pot spune decit ca in Constanta a fost vreme foarte frumoasa si sper sa o tina tot asa!! Nu au fost inundatii , tornade sau alte capricii uricioase ale vremii aici in Constanta!

Meme imi cer scuze ca nu am putut sa te mai sun ! Nu am putut sa pun nici poze cu cele mici ...((((

Dana la fel ...Nu am puput sa fiu pe faza cind ai intrat pe net!!! Te astept la mare si mai vorbim!

Francesca face bine !!! Am tot plmbat-o cu masina kilometrii intregi si vreau sa va spun ca e foarte cumintica cu toate ca noi nu mai folosim scaun de masina! Se tine foarte bine , se joaca foarte frumos pe bancheta din spate si astfel ma lasa si pe mine sa conduc!
Cu olita stam bine! Ziua nu folosim pempersi! Doar seara la culcare! Se mai si scapa dar rar doar cind e foarte obosita!
Cu mincare nu mai zic nimic ..Am vazut cum maninca si alti copii ca Anca a lui Meme ,Ilinca a lui Dana sau gemenele lui Ione si vreau sa va spun ca le intrec la mincare pe Francy! Totusi a mea e o dolofanicain comparatie cu ele fara sa stiu care ar fi cauza ...! Vreau sa va zic ca Frany nu mai doarme la prinz decit foarte rar si este plina de energie pina la ora 21.30-22.00!
Nu mai zic ca mai mergem si mai facem si plaja si sta numai in apa! Seara cade frinta ! Nu-i mai trebuie nimic!

Dana Mario nu-ti face griji cu vorbitul! o sa-i vina vremea si sa vezi atunci vorbariee..)))!!!

Parpa ce ma distreaza Paul cu engleza ...))) Cred ca si eu voi pati curind asa! O sa ma invete sa vorbesc limbi straine! Eu cel putin vreau sa invete engleza si apoi aceea franceza { quebecoasa) care ma dispera si pe mine! vom vedea cum va fi!

Daiopri mi-ar fi placut sa ne intilnim la mare! Ramine pe alta data!

Alycia eu una nu am auzit de nici o lege ...((((

Va pup!!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Am cam tras chiulul in ultimul timp de pe Dc dar motivat: De cate ori avem timp navigam in disperare pe situri de turism. Cautam oferte la mare la Bulgari, Turci sau Greci, cautam, comparam, socotim si iar cautam. Cel mai mult imi place sa vad imagini cu hoteluri si statiuni. Din pacate plajele nu se prea regasesc in poze si nici informatii despre ele. Stiu ca multe plaje din Turcia si Grecia sunt proaste, cu pietre sau pietris, cu stanci in apa si nu vrea sa dam peste asa ceva.
Ilinca e din ce in ce mai "mare". Face la olita toata ziua (doar la somnul de pranz ii pun o satleluta de plastic sub ea si de multe ori se scoala uda). Noaptea ii pun singura pereche de pampers pe care o mai folosim pe zi.
Din pacate am si de ce sa ma plang: avem mari probleme cu somnul. Nici la pranz nici seara nu vrea sa doarma. Ne certam o ora-doua pana adoarme in sfarsit. Si spre regretul meu, am ajuns sa o altoiesc la fiecare somn ca nu sta de loc culcata sau tipa, striga face galagie si nu o lasa nici pe Ioana (vecina) sa doarma. Nu o data mi-a spus vecina ca i-a sculat copilul. Nu inteleg cum de nu oboseste niciodata, eu o scot afara in fiecare dimineata si dupamiaza si o duc in parc, la leagane, nisip, copii, alearga si se da pe topogane ore intregi. Dupa asta tot nu s-ar culca.
De cateva ori am renuntat sa o mai culc la pranz pentru ca s-a facut prea tarziu pana sa adoarma. atunci mi-a adormit seara mai devreme, pe la 8, dar nu in patul ei (intr-o seara a dormit in leagan) spalata si mancata. Am sters-o cu servetele umede, am schimbat-o fara sa se scoale, si cand am pus-o in pat a sarit ca arsa. Apoi iar ne-a apucat 12 noaptea certandu-ne.
Cam cu asta "ma laud", in rest sanatoase, voioase si pline de energie.

Alicia, tine-ne si pe noi la curent daca mai afli ceva despre legea aia. Eu nu am auzit nimic.
Lumy, nu mai venim la mare luna asta, poate in august trecem pe la tine in drum spre Bulgaria( daca acolo vom merge si daca vom avea timp). Pana atunci mai vorbim la telefon.
Stai linistita cu Franci, nu cred ca va fi o grasana. Tu nu erai grasuta cand erai ca ea? sau Lucian? Cunosc si eu aici o mamica slabuta si delicata cu un baietel gras si pufos si cica asa a fost si maica-sa cand era mica.
Va pupam!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor si puiutilor de mai!
Pissi sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de copilasi.Pupici si la strengarita de mai!
Anabine ai venit printre noi! Ai o fetita tare frumoasa, sa-ti traiasca creata mika. Spune-ne de unde esti...pe unde sunt parcurile alea frumoase din poze?
Aalina voi ce mai faceti? Cum se impaca Dori cu puii, ratele si alte oratanii de ale bunicului? Cred ca e super incantat!
Dana concediu placut pe la bulgari...noi ramanem deocamdata pe la marea noastra, parca nu am curajul sa plec cu Mircea prin alte tari la cat e de lipicios la boli..una de asta mi-ar lipsi pe alte meleaguri!
Kori mama da-mi un semn de viata ca nu mai stiu nik de voi!
Mircea e bine am fost ieri la gratar la padure si sa jucat de a picat lat cand am ajuns acasa...doar ca mi-a facut o nazbatie..era sa cada intr-o groapa de un metru noroc ca fra-su a fost pe faza...mi-a stat inima in loc...Doamne ca tre sa fi cu ochii in 4 pe copikii astia...intr-o secunda se poate intampla o tragedie. A fugit dupa o minge si nici noi nu stiam ca e groapa aia acolo, s-a oprit pur si simplu langa ea din viteza care a avut-o cand a fugit dupa minge.Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Va pup si va doresc o saptamana si un WE placut!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ana bine ati venit. Scumpa foc fetita ta.
Alycia suntem bine. Dori daca ar fi dupa el ar sta numai la casa. E tare incantat de animale si mai ales ca acolo se poate juca toata ziua cu apa.
Eu incep sa il suspectez de cumintenie. Am fost sambata la o stare civila unde a fost foarte cuminte, a mancat cateva prajiturele dupa care a spus gata si "nu nu". Asta dupa ce pe penultima si-a indesat-o in gurita pentru ca vedea o doamna venind spre el cu o alta farfurie si se gandea probabil ca daca il vede cu mana ocupata il sare :)))
Este in continuare tare incantat sa stea in locuri in care sunt copii. Incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la ideea de a-l duce cateva ore la o gradinita. Nu prea il putem tine in casa, cand se plictiseste se incalta si ne arata clar usa ca sa pricepem ca trebuie sa iesim la plimbare. Iar in casa il aducem doar daca reusim sa il pacalim ca daca ar fi dupa el cred ca am sta numai in parc.
Pupici la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

apropo de peripetii,ieri am serbat-o pe mama pe o terasa , unde e super frumos amenajat, absolut superb, marea problema e ca era un paraias si cum Thea a alergat 2 ore non stop inevitabilul s-a produs si a cazut in el...nu -s-a lovit da ne-am speriat.evident ca eu si Mihai am reusit sa mancam numa pe fuga...
in plus cum tot umblam si noi prin diverse vizite ne termina fizic cu energia ei, nu e rauca dar alearga non stop in toate directiile, si noi gafaind dupa ea.
e un copil ff vesel, rade in continuu toata lumea se topeste dupa ea(zic si eu ca o closca)

Pisi sa-ti traiasca puiul, cum il cheama?

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

He he carrie acum stiu si eu de ce evitam sa mergem la o terasa care tare mult ne placea pana acum :))) Are paraias si Dori are energie :)
Va pup

Mergi la inceput

FETELOR , e jalnic ce se intampla in tara cu ploile astea, eu sunt socata de ce am vazut la stiri ieri.oameni care efectiv nu mai au nimik!!

vreau sa va zic ca noua ieri ne-a casunat sa ne schimbam beletu de Mamaia cu...Turcia.care a fost prima noastra optiune dar la care am renuntat mai ales din cauza charter-ului noaptea si a diferentei de pret.acuma ne asuma toate astea numai sa avem vreme buna.si conditiile sunt excelente.sa vedem daca sunt locuri si reusim.
aveti un link al hotelului, care mie mi se pare extraordinar!

http://www.bodrumresorts.com/listingview.php?listingID=21&name=Majesty+Belizia+Resort

in rest vorbeste puiu meu de toate, si-a dat drumul de vreo luna de-ti vine s-o papi!umbla dupa mie prin casa curiaosa si ma intreaba: "mami ce faci acolo?" sau cand vin de la servici"unde ai fost?" sau cand face o prostie" mami ooog mos ieti Thea" adica sa o iert.

cu somnu stam f bine, se culca singura si cuminte(sa nu zic intr-un ceas rau).se mai scoala noaptea da asta e.cu mancatul la fel,mananca tot ce prinde da tot e silueta, ceea ce nu ma maira vorba lu meme.
da cu olita tot nimik, nu stiu ce sa mai fac.sau se tine sa nu faca si plange de o doare burta sau face pe ea fara probleme.
nu stiu ce sa fac:(, mi s-a mai spus s-o pleznesc, dr pur si simplu nu pot face asta, eu ii explic ce e gresit si ne intelegem tare bine in general, nu am altoit-o niciodata...

cam asta, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alycia, Elena mananca toata ziua ce mancam si noi.in legatura cu concediul, eu n-am auzit asa ceva. era un proiect de lege sa se dea un procent mai mare din salariul mediu pe economie(dar nu prea mare, in jur de 35-40% parca)mamelor care merg la lucru inainte de a implini copilul doi ani, fata de cele care raman acasa. ar fi trebuit sa se aplice de la anul, deci pe noi nu ne afecteaza, dar mi se pare ca au renuntat la proiectul asta
Felicitari Pisiella!!!!
Ana si Mirunica, bine ati venit
fetelor, sper ca sunteti bine cu toate, ca nu aveti probleme cu inundatiile. ma uitam azi la stiri cat era apa prin Constanta si ma gandeam la Lumy, daca nu i-o fi intrat apa in casa

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?
Noi mari noutati nu avem.St papa detoate.Orice mancam noi,inclusiv icre sau eu stiu ce nebunie.
Pipi la olita..insa noaptea pampers pt ca inca face noaptea.Dimi gasesc pampersul plin.Nu stiu cum de face noaptea in somn.Mihai de la 2 ani nu a mai facut deloc pe el.Nici ziua nici noaptea.

La mare vrem sa plecam pe 4 aug sa ne intalnim cu alycia.Cica intre 1-15 aug o sa fie vreme buna.

va urez o zi buna!

Mergi la inceput

salutare fetele
avem pozici

uite: aici ne puteti sper vedea ultimele pozici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=1360&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

si aici pozele de la chefu lui Theiutza de doi ani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=2428&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

pupicei si un we frumos

Mergi la inceput