Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
puiu, de speriat m-am speriat eu..dar dupa ovulatie...![]()
iti dai seama ca si eu sper..
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dimineata dragele mele.
Inca o data va multumesc pentru urari.sa dea D-zeu sa fie cum ziceti voi.
fetele am pus poze la ziua mea la birou pe care le-am facut ieri.
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Anca Wish spune:
Anca, se vede ca ai petrecut. Tare esti frumusica, iubitica mea.
Sa ai parte de fericire toata viata.
Mai, eu am planificat pe 11 si pe 12 inca un pelerinaj, dar o sa fiu la ciclu. Ce Dumnezeu fac????????? Pot sa-l aman cumva????
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Sorina7 spune:
oops, scuze Ancutza, am inteles gresit si m-am grabit cu PM-ul...dar e mai bine sa faci asa cum ai scris acolo, ca nu cred ca e prea sanatos sa faci ceva sa iti intarzii ciclul, gen injectie sau alti hormoni. 
anis spune:
Mirelush...hai ca te-am prins aici ..ca pe yahoo esti data disparuta...Lasa-l sa se umfle mama in pene..ca oricum esti in avantaj..daca spermograma e ok.
Eu am avut temperatura cand am ramas cu bebe..36.8...mi-am luat-o pana in luna a doua si tot asa era...dupa aia..mi s-a acrit si asa mi-o luase atatia ani inainte ..asa ca am inceput cu testele de sarcina la greu ![]()
Pentru toatele fetele aspirante..va pupic pe toate si sa nu va pierdeti increderea niciodata!~
AniS
si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
GeorgianaI spune:
Anis, iubita sa iti traisca fetita si te pupic dulce si multam foarte fain ca ai mai trecut pe la noi.
Pupici.
zamfir.mel spune:
bine ai venit,Mihaela si la multi ani celor ce au avut aniversarea va spun cu putina intarziere dar nu reusesc sa intru foarte des si multa sanatate viitoarelor mamici. Bafta tuturor.
mel
ardit spune:
buna fetele frumoase! ce mai faceti? ce frumos e afara deabea astept sa trag o plimbare, sa stau ca musca la soare!
ohhh ce as mai merge si io la sovata... cu tine sorinuke especialy, dar din pacate cred ca anul asta nu-mi iau concediu, sau imi iau dar stau inchisa in casa
fmm de viatza! asta e! la mine este ziua 27... ce sa fac? cred ca stau pana luni sa vad, oricum am simptome de ciclu si nu are cum sa fie, imi fac iluzii!
Sorina7 spune:
AniS
sa fiti sanatoase si voioase !
Arditutz
...da stii tu ca simptomele de venit rushi se confunda cu cele de gravideala...asa ca eu tot tin pumnii si ma rog !
ce ma enerveaza, am gasit ieri pe undeva o statistica si acum nu mai tin minte unde...era un tabel cu sansa in procente de a ramane gravida in functie de ziua prestarilor raportate la ziua ovulatiei.
ma tot gandesc daca nu ar ajuta sa le rugam pe viitoarele mamici care au facut monitorizari (temperatura sau eco sau ambele) sa ne zica ceva de genul: ovulat ziua 15, prestat 10,12,14,15...etc. Voi ce ziceti, sa deschidem un subiect cu asta ? Ca timingul asta cred ca e foarte important. Al meu sot a zis ca de ii dau datele, ne face un programel statistic.